Начало Статии Ето как Георги и Ели се сбогуваха с излишните килограми

Ето как Георги и Ели се сбогуваха с излишните килограми

24.04.2018 / Автор: Кирил Танев    Оцени
00000
Гласували:
Ето как Георги и Ели се сбогуваха с излишните килограми

 

Когато мечтите се сбъдват...

 

Ще ти разкажа за двама мои клиенти, мъж и жена, които имат съвсем различен начин на живот, но те постигнаха едно и също нещо – промениха себе си и сега се чувстват страхотно. Искаш и ти да постигнеш тези резултати? Вдъхнови се с техните истории и спри да отлагаш промяната за утре!

 

 

Георги Минков - с 30 кг мазнини по-малко

 

Случаят на Георги е един от любимите ми. Голямо тегло – 126 кг, забавен метаболизъм, многократни и различни диети без особен резултат.

 

Ето и неговата история:

 

Казвам се Георги, на 27 г. от Пловдив, занимавам се със собствен бизнес в сферата на строителството. И аз като много хора се бях отдал на най-различни хранителни изкушения, до такава степен, че въпреки това, че тренирах сравнително често, тренировките не помагаха с поддържането на теглото, а килограмите започнаха да се трупат.

 

Кирил Танев, BodyConstructor

 

Реших да променя нещата. След кратко колебание между няколко инструктора се спрях на Кирил Танев. Не го познавах преди това и не бях чувал за него, както и за никой от колегите му. След кратко проучване разбрах, че изборът ми е бил правилен и по-късно резултатите с Кирил бяха доказателството за това. До такава степен бях развалил метаболизма си, че обикновените опити за регулиране на храненето не ми носеха желания ефект.

 

Чувствах се муден и отпаднал, да не говоря за 126-те килограма, които бях достигнал и трябваше да нося навсякъде със себе си. Освен това се притеснявах, че с многото килограми идва и по-големият риск от сериозни заболявания. Не исках на 27 години да съм трудно подвижен, а жизнен, пълноценен млад човек. Самочувствието ми спадна, не ми се излизаше толкова често, колкото преди и в един момент си казах „Стига!“ Реших, че ще възвърна старата си форма, каквото и да ми коства това!

 

Промяната

 

Проблемите спряха, след като започнах програмата на Кирил. Очаквах, че резултатите няма да дойдат толкова бързо, вследствие на разваления ми метаболизъм, но дори Кирил се изненадваше от темповете, с които теглото и сантиметрите се топяха.

 

Само за първата седмица теглото ми спадна с почти 5 кг, до края на първите 3 месеца разликата вече беше над 25 кг. След кратка почивка от 20 дни направихме втора програма и от 106 кг начално тегло към днешна дата вече тежа 90 кг – с 16 кг по-малко и общо 36 кг по-малко.

 

Кирил Танев, BodyConstructor

 

С Кирил се работи много лесно и всичко вървеше плавно през цялото време. От мен се изискваше да спазвам две прости таблици – тази с храненията и тази с упражненията. А инструкциите на Кирил са повече от точни и ясни – за мен бяха перфектни.

 

Изводите

 

Няма нищо страшно, а повярвайте ми ако успеете да се справите - удовлетворението е огромно!


Универсална формула за успех няма, но има няколко фактора, които са от огромно значение за постигането на желаната фигура – добра храна, качествени тренировки и най-вече - воля и дисциплина.

 

Неслучайно споменах още в началото, че това е една от любимите ми истории. Георги не е супергерой, нито извънземен. Той е един чудесен пример, който се надявам да ви вдъхнови. Защото непреодолимото е само в главата, когато повярвате – тогава сте способни на всичко. А самата промяна не е страшна, тя е една възможност за по-добър и пълноценен живот.

 

Ще ви представя още една история, тази на Ели

 

Кирил Танев, BodyConstructor

 

Казвам се Ели и моита амбиция и мотивация да започна да водя здравословен начин на живот започнаха през 2013 година. През ученическите ми години не бях в здравословните граници на тегло и BMI, и до март същата година бях стигнала ужасните 120 кг. Четях, пробвах и изпитвах различни методи на хранене (детоксикация, периодично гладуване, диети без въглехидрати и т.н.) и трениране и успях да сваля до 89 кг за 1 година.

 

С Кирил Танев се свързах, след като реших да потърся професионална помощ, защото самостоятелните ми опити и знания не бяха достатъчни, даже донякъде малко грешни, а и не бях толкова доволна от резултатите си. Тук е моментът да спомена, че експериментирането с организма може да крие някои сериозни рискове за здравето, като развален метаболизъм, отключване на различни алегрии и болести, затова и моят съвет е да се обърнете към професионалист, който ще подходи индивидуално и наистина ще ви помогне да постигнете желаните цели.

 

С негова помощ, от 89 кг стигнах до 76 кг за 1 година, (с 1-2 месеца почивка). Започнах да гледам на храната като на мой приятел, а не враг, а тренировките се превърнаха в още по-голямо удоволствие. Кирил ме научи да се фокусирам върху разликата в мерките и да не се стряскам толкова много, ако кантарът не мърда.

 

С него работим вече 3 години, с тук-там няколко периода на почивки и съм сигурна, че за следващата си цел ще избера пак него.

 

Кирил Танев, BodyConstructor

 

Моят личен съвет към всеки, който се страхува да поеме по този път е следният: Не чакайте одобрението на другите, за да направите това, което искате. Аз нямах подкрепа от никого, единственият човек, който ме мотивираше и вярваше в мен – това беше Кирил. Важно е не какво мислят другите, а какво правите вие. А в крайна сметка, когато приятелите ми видяха, че промяната наистина е възможна с правилните средства – ме поздравиха за удивителната трансфорамация и осъзнаха, че предрасъдъците могат само да попречат на една мечта да се превърне в реалност.

 

Другата любима моя история! Виждаш ли, не е толкова трудно да се сбогуваш с нежеланите килограми, стига да имаш желание и наистина да повярваш, че тази промяна е възможна. Аз и ти, заедно ще извървим този път, за да осъзнаеш, че човешката воля е толкова силна, колкото й позволиш да бъде!   

  

Очаквай много скоро моите съвети за лесно премахване на мазнините, без излишен стрес. И не забравяй, един от всички вас ще вземе БЕЗПЛАТНИ хранителни добавки на стойност 300 лв., както и още изненади!

 

Влез във форма за лятото и вземи БЕЗПЛАТНИ хранителни добавки за 300 лв


Кирил ТаневКирил Танев
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e най-новия треньор в екипа на BodyConstructor ! Той с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович, която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област. 

 

Можете да следите неговия ДНЕВНИК в BodyConstructor тук


 

 


Тагове: Кирил Танев, промяна, трансформация, Георги, Ели, хранителни добавки, 300 лв
Добави в Svejo

Ето как Георги и Ели се сбогуваха с излишните килограми
Прочети още ...

Еп12 на Super Live с Кирил Танев и Веси - Как жените да предотвратят напълняването след стриктен режим

Еп12 на Super Live с Кирил Танев и Веси - Как жените да предотвратят напълняването след стриктен режим

03.07.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
Очаквайте епизод 12 от поредицата „Super Live” с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас. В нея ще можете да задавате всички ваши въпроси на живо и да дискутирате всичко, което ви ...
Кирил Танев след FIBO 2018: Големите производители се превърнаха в аутсайдери

Кирил Танев след FIBO 2018: Големите производители се превърнаха в аутсайдери

18.04.2018 г. / автор: Теодора Йорданова
  Преди броени дни се проведе най-мащабното изложение на фитнес индустрията – FIBO 2018.   Онлайн треньорът и специалист в BodyConstructor – Кирил Танев и неговият екип посетиха грандиозното експо. През двата ...
Как трябва да се държи един шампион с феновете си?

Как трябва да се държи един шампион с феновете си?

07.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
Как трябва да се държи един шампион с феновете си в социалните мрежи? Да си професионален атлет е наистина трудна задача. Tрябва да тренираш ума и тялото си, за да ...
Рене Рихтер

Рене Рихтер "Големият" - впечатляващата история на един наистина силен мъж!

15.03.2015 г. / автор: Радина Симеонова
Най-силният чех Рене Рихтер – "Големият" повдига самолети, но се страхува от летене   По-силен от товарен влак, по-решителен и твърд от върколак, но мил като плюшено мече. Чешкият стронгмен Рене Рихтер ...