Начало Статии По-бързи резултати с мен – Кирил Танев

По-бързи резултати с мен – Кирил Танев

11.05.2018 / Автор: Кирил Танев    Оцени
00000
Гласували:
По-бързи резултати с мен – Кирил Танев

 

Здравей, 

 

След като ти представих моята нова програма, с която да влезеш в убийствена форма за лятото, е ред и на скритите оръжия, с които по-лесно и по-бързо да получиш видими резултати.

 

Освен с дългогодишният ми опит в тренирането на различни хора (както начинаещи, така и професионалисти), една немалка част от моята работа е свързана и с правилния подбор на хранителни добавки.

 

Както знаеш, българският и световен пазар са заляти от всякакви знайни и незнайни брандове, а възможността да сбъркаш в избора си е доста голям. Трябва да се вземат предвид много фактори, а когато се опитваш сам да постигнеш желаната форма без никаква професионална помощ - това е почти невъзможно.

 

И тъй като за мен е важно да предоставям всичко най-добро и работещо на своите клиенти, затова не спирам да чета, да експериментирам със себе си и да се интересувам от производството на хранителни добавки, какво е нивото на качество на суровината, от която се произвеждат, какви сертификати притежават и не на последно място -  как те влияят върху човешкия организъм.

 

Представям ти и моя скрит коз – суплеметарният план от най-новия ми режим – Специална лятна програма за убийствена форма, с който резултатите ще дойдат по-бързо и по-лесно.

 

ЖЕНИ - МЕСЕЦ 1 ЖЕНИ - МЕСЕЦ 2
жени 1, BodyConstructor жени 2, BodyConstructor

 

МЪЖЕ - МЕСЕЦ 1 МЪЖЕ - МЕСЕЦ 2
мъже 1, BodyConstructor мъже 2, BodyConstructor

 

ВАЖНО!На 21.05.2018 ще бъде изтеглен един от всички, закупили Специална лятна програма за убийствена форма, който ще спечели БЕЗПЛАТНИ хранителни добавки на стойност 300 лв.

 

Побързай, промоционалната цена с -50% отстъпка е валидна за първите 50 програми

 

Желая ти успех и още веднъж искам да ти благодаря за доверието!


                                                   

                                                   купи сега, BodyConstructor


Кирил ТаневКирил Танев
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e най-новия треньор в екипа на BodyConstructor ! Той с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович, която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област. 

 

Можете да следите неговия ДНЕВНИК в BodyConstructor тук


 

 


Тагове: лятна програма, Кирил Танев, -50% отстъпка, безплатни хранителни добавки, стакове
Добави в Svejo

По-бързи резултати с мен – Кирил Танев
Прочети още ...

Muscle Guard Sport Definition с Кирил Танев

Muscle Guard Sport Definition с Кирил Танев

24.10.2017 г. / автор: Кирил Танев
  Muscle Guard е продукт на бранда Sport Definition с отличен състав. Подходящ е както за прием преди тренировка, така и за след нея. Съдържа ефективна доза висококачествени ВСАА и глутамин. ...
Левзеята - мощен натурален стимулатор за ултимативно здраве и сила!

Левзеята - мощен натурален стимулатор за ултимативно здраве и сила!

12.11.2015 г. / автор: Кирил Танев
Почти всеки, който влезе във фитнеса има една главна цел – да покачи мускулна маса и да изгори излишните подкожни мазнини. Това разбира се, се получава винаги в началото, с ...
Интервю с Лейн Нортън за първи път в България! Най-известният шампион по Натурален Културизъм пред BodyConstructor!

Интервю с Лейн Нортън за първи път в България! Най-известният шампион по Натурален Културизъм пред BodyConstructor!

02.06.2012 г. / автор:
Един от най-известните Натурални Културисти в света и Доктор на Науките Лейн Нортън, в първото му интервю пред Българската аудитория, специално за Bodyconstructor !     Лейн Нортън е известен с научният си подход към тренировките и храненето, като дългогодишните ...
Наско Николаев ги разби на турнира Max Power 2012!

Наско Николаев ги разби на турнира Max Power 2012!

28.08.2012 г. / автор: Любомир Христов
АТАНАС НИКОЛАЕВ - абсолютен шампион на турнира по културизъм за мъже “MAX POWER” 2012 г. Резултати от класирането на турнир по културизъм за мъже “MAX POWER” 2012 г.   Категория: Жени Бикини   1. Евгения ...