Начало Статии По-бързи резултати с мен – Кирил Танев

По-бързи резултати с мен – Кирил Танев

11.05.2018 / Автор: Кирил Танев    Оцени
00000
Гласували:
По-бързи резултати с мен – Кирил Танев

 

Здравей, 

 

След като ти представих моята нова програма, с която да влезеш в убийствена форма за лятото, е ред и на скритите оръжия, с които по-лесно и по-бързо да получиш видими резултати.

 

Освен с дългогодишният ми опит в тренирането на различни хора (както начинаещи, така и професионалисти), една немалка част от моята работа е свързана и с правилния подбор на хранителни добавки.

 

Както знаеш, българският и световен пазар са заляти от всякакви знайни и незнайни брандове, а възможността да сбъркаш в избора си е доста голям. Трябва да се вземат предвид много фактори, а когато се опитваш сам да постигнеш желаната форма без никаква професионална помощ - това е почти невъзможно.

 

И тъй като за мен е важно да предоставям всичко най-добро и работещо на своите клиенти, затова не спирам да чета, да експериментирам със себе си и да се интересувам от производството на хранителни добавки, какво е нивото на качество на суровината, от която се произвеждат, какви сертификати притежават и не на последно място -  как те влияят върху човешкия организъм.

 

Представям ти и моя скрит коз – суплеметарният план от най-новия ми режим – Специална лятна програма за убийствена форма, с който резултатите ще дойдат по-бързо и по-лесно.

 

ЖЕНИ - МЕСЕЦ 1 ЖЕНИ - МЕСЕЦ 2
жени 1, BodyConstructor жени 2, BodyConstructor

 

МЪЖЕ - МЕСЕЦ 1 МЪЖЕ - МЕСЕЦ 2
мъже 1, BodyConstructor мъже 2, BodyConstructor

 

ВАЖНО!На 21.05.2018 ще бъде изтеглен един от всички, закупили Специална лятна програма за убийствена форма, който ще спечели БЕЗПЛАТНИ хранителни добавки на стойност 300 лв.

 

Побързай, промоционалната цена с -50% отстъпка е валидна за първите 50 програми

 

Желая ти успех и още веднъж искам да ти благодаря за доверието!


                                                   

                                                   купи сега, BodyConstructor


Кирил ТаневКирил Танев
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e най-новия треньор в екипа на BodyConstructor ! Той с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович, която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област. 

 

Можете да следите неговия ДНЕВНИК в BodyConstructor тук


 

 


Тагове: лятна програма, Кирил Танев, -50% отстъпка, безплатни хранителни добавки, стакове
Добави в Svejo

По-бързи резултати с мен – Кирил Танев
Прочети още ...

Фитнес салата от сьомга, цвекло и спанак по рецепта на Кирил Танев

Фитнес салата от сьомга, цвекло и спанак по рецепта на Кирил Танев

24.11.2016 г. / автор: Кирил Танев
Днес ще ви запозная с една по-необичайна рецепта за фитнес салата. Тази комбинация не е често срещана. В интерес на истината аз също за първи път опитвам съчетанието на цвекло ...
Витамините от ферментирали продукти са мощен оптимизатор за имунната ни система, наднорменото тегло и ензимния дисбаланс

Витамините от ферментирали продукти са мощен оптимизатор за имунната ни система, наднорменото тегло и ензимния дисбаланс

17.08.2015 г. / автор: Кирил Танев
Биоактивните ензими енергизират всяка отделна клетка и детоксикират организма   Витамините и минералите са от съществено значение за нормалното протичане на жизнените процеси в организма. Често в моята практика забелязвам, че много ...
Предстоящ безплатен  семинар с Богомил Йорданов

Предстоящ безплатен семинар с Богомил Йорданов

26.12.2015 г. / автор: Богомил Йорданов
На 10 януари 2016 г (неделя) от 15 часа във фитнес клуб „Метрофлекс – Люлин“, гр. София, бул. Царица Йоана №57 нашият треньор Богомил Йорданов ще проведе поредния напълно безплатен семинар ...
Само на 17, а вече шампионка – Екатерина Върбанова за успехите, трудностите и мотивацията

Само на 17, а вече шампионка – Екатерина Върбанова за успехите, трудностите и мотивацията

08.11.2016 г. / автор: Лора Горовска
И на Републиканското първенство по културизъм и фитнес, също както на Турнир Пловдив 2016, една от състезателките се представи блестящо. Екатерина Върбанова показа перфектна форма, събра овациите и отвя конкуренцията, като спечели ...