Начало Статии Флекс Уилър открито за стероидите

Флекс Уилър открито за стероидите

14.06.2018 / Автор: Неда Ковачева    Оцени
00000
Гласували:
Флекс Уилър открито за стероидите

 

Много хора в света на бодибилдинга всячески се опитват да избегнат темата за употребата на стероиди. Професионалните бодибилдъри почти не говорят за това, както и различните организации. Всички просто игнорират темата.

 

Затова е приятно, когато видиш Флекс Уилър да говори така свободно по този наболял въпрос и по-точно – без притеснение да обсъжда факта, че самият той е взимал стероиди през по-голямата част от кариерата си.

 

Ето част от това, което каза Флекс Уилър в ток шоуто "London Real" само преди два дни:

 

"Смея се, когато някой се възмути, че се използват стероиди. Казват ми, че това е измама, защото са наркотици и са нелегални. Е, цигарите са много по-опасни, но всичко е наред, защото са легални?

 

В САЩ живеем в наркотична среда. Нима решението, което съм взел, за да се развивам, да изкарвам пари и да се грижа за семейството ми, е лошо, но ти не си лош, въпреки че пушиш, само защото едното е легално, а другото не е?

 

Преди време алкохолът също е бил забранен, но сега е легализиран, защото чрез него се изкарват много пари, въпреки че продължава да е изключително опасен. А какво да кажем за кокаина и още по-тежките наркотици? Употребата им се счита за признак на висока класа.

 

Аз казвам – всички тези неща са опасни и вредни. Не приемам взимането на наркотици. Но приемам това, че когато си зрял човек, имаш право да решаваш за себе си и да понасяш последствията от тези свои решения.

 

Имал съм честта да се срещам със спортисти от най-високо ниво. И при тях съществуват стимуланти, които могат да им помогнат във всеки аспект, който пожелаят.

 

Преди около 20 години спрях да използвам думата "стероиди". Сега предпочитам да казвам "високотехнологични спортни медикаменти", защото наистина технологията е на изключително високо ниво.

 

Истината е, че в момента живеем в такъв свят. Всички зрели хора трябва да отговаряме за действията и изборите си."

 

 


Неда Ковачева

Тагове: стероиди, Флекс Уилър, стимуланти, бодибилдинг
Добави в Svejo

Флекс Уилър открито за стероидите
Прочети още ...

Загубихме символа на гигантската маса - Рич Пиана

Загубихме символа на гигантската маса - Рич Пиана

25.08.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Рич Пиана - фигурата на крайностите, човекът, спечелил любовта на феновете си със своята искреност - е починал.    Противоречивото му присъствие в света на Бодибилдинга ще остави траен отпечатък завинаги.   Ексцентричността, ...
Искаш големи рамене сега и веднага? - Използвай моите Дроп серии!

Искаш големи рамене сега и веднага? - Използвай моите Дроп серии!

26.06.2016 г. / автор: Румен Спецов
Искаш големи рамене сега и веднага? - Използвай моите Дроп серии!       Винаги съм получавал поздравления за добре развитите си делтовидни мускули. Те са били моя характерна и отличителна черта в цялостната ...
Интервю и представяне на прелестната Мария Георгиева - състезател по

Интервю и представяне на прелестната Мария Георгиева - състезател по "Бикини Фитнес" и спортист във форума на BodyConstructor!

06.05.2014 г. / автор: Марина Декова
Представи се с няколко думи (откъде си, на колко си, друга информация накратко за теб). От гр. Добрич съм,на 27 години. Живях в Ирландия около пет години и половина, където учих ...
Гласувайте и определете Големия победител в Супер Промяна Сезон 2!

Гласувайте и определете Големия победител в Супер Промяна Сезон 2!

05.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
Супер Промяна Сезон 2 вече е към финала си. В първото фитнес риалити у нас останаха само най-добрите шестима участници, като само трима от тях ще застанат на Голямата сцена ...