Начало Статии Флекс Уилър открито за стероидите

Флекс Уилър открито за стероидите

14.06.2018 / Автор: Неда Ковачева    Оцени
00000
Гласували:
Флекс Уилър открито за стероидите

 

Много хора в света на бодибилдинга всячески се опитват да избегнат темата за употребата на стероиди. Професионалните бодибилдъри почти не говорят за това, както и различните организации. Всички просто игнорират темата.

 

Затова е приятно, когато видиш Флекс Уилър да говори така свободно по този наболял въпрос и по-точно – без притеснение да обсъжда факта, че самият той е взимал стероиди през по-голямата част от кариерата си.

 

Ето част от това, което каза Флекс Уилър в ток шоуто "London Real" само преди два дни:

 

"Смея се, когато някой се възмути, че се използват стероиди. Казват ми, че това е измама, защото са наркотици и са нелегални. Е, цигарите са много по-опасни, но всичко е наред, защото са легални?

 

В САЩ живеем в наркотична среда. Нима решението, което съм взел, за да се развивам, да изкарвам пари и да се грижа за семейството ми, е лошо, но ти не си лош, въпреки че пушиш, само защото едното е легално, а другото не е?

 

Преди време алкохолът също е бил забранен, но сега е легализиран, защото чрез него се изкарват много пари, въпреки че продължава да е изключително опасен. А какво да кажем за кокаина и още по-тежките наркотици? Употребата им се счита за признак на висока класа.

 

Аз казвам – всички тези неща са опасни и вредни. Не приемам взимането на наркотици. Но приемам това, че когато си зрял човек, имаш право да решаваш за себе си и да понасяш последствията от тези свои решения.

 

Имал съм честта да се срещам със спортисти от най-високо ниво. И при тях съществуват стимуланти, които могат да им помогнат във всеки аспект, който пожелаят.

 

Преди около 20 години спрях да използвам думата "стероиди". Сега предпочитам да казвам "високотехнологични спортни медикаменти", защото наистина технологията е на изключително високо ниво.

 

Истината е, че в момента живеем в такъв свят. Всички зрели хора трябва да отговаряме за действията и изборите си."

 

 


Неда Ковачева

Тагове: стероиди, Флекс Уилър, стимуланти, бодибилдинг
Добави в Svejo

Флекс Уилър открито за стероидите
Прочети още ...

Здравка Максурова пред BodyConstructor:

Здравка Максурова пред BodyConstructor: "Плановете ми са насочени към САЩ - там разбират от този спорт!"

19.06.2014 г. / автор: Даниел Славов
Даниел Славов продължава поредицата си от видео интервюта с нашите представители на Мистър Олмпия 2014 в Чехия. Този път Здравка Максурова сподели за бъдещите си планове и впечатленията си от съдийството и критериите ...
Родната Фитнес Действителност (ЧАСТ 3) - Националната маймунизация, Хейтърите и Интернет

Родната Фитнес Действителност (ЧАСТ 3) - Националната маймунизация, Хейтърите и Интернет "идолите"

08.11.2015 г. / автор: Ники Николов
"Родната Фитнес Действителност" - поредицата продължава!   През лятото на 2013-та година двама от моите колеги сядат и написват нещо наистина култово. Дори не предполагат, че всъщност то ще се првърне в ...
Декстър Джаксън премазва конкуренцията на Мастърс Олимпия 2012

Декстър Джаксън премазва конкуренцията на Мастърс Олимпия 2012

10.12.2012 г. / автор:
Тазгодишната Мастърс Олимпия ни изненада главно поради факта, че победител стана не кой да е, а бившият Мистър Олимпия /2008/ Декстър Джаксън.   Той е първия културист в историята печелил и двете отличия. Ако обаче повечето ...
Всичко най-интересно от Турнира по Културизъм и Фитнес

Всичко най-интересно от Турнира по Културизъм и Фитнес "Пловдив" 2016! + СНИМКИ (ЧАСТ 1)

24.04.2016 г. / автор: Даниел Славов
Всичко най-интересно от Турнира по Културизъм и Фитнес "Пловдив" 2016! + СНИМКИ (ЧАСТ 1)     "Палата номер 7" на Международния пловдивски панаир беше домакин на ежегодния „Турнир Пловдив“ – едно от двете ...