Начало Статии Изгори мазнините по естествен път!

Изгори мазнините по естествен път!

06.07.2018 / Автор: Марина Декова    Оцени
00000
Гласували:
Изгори мазнините по естествен път!

 

Здравей,

 

След първите ми две статии, посветени на горенето на мазнини и предозирането с кофеин, много хора се свързаха с мен. Те ми задаваха различни въпроси, искаха да им дам съвет и да им помогна да се справят с натрупването на излишни мазнини.

 

Всички мои клиенти знаят, че винаги могат да разчитат на мен и именно заради това аз не спирам да търся най-добрите практики и продукти, които да помогнат на мен и хората, разчитащи на мен.

 

В предишната статия говорих за VITAL CONCEPT BURN. Именно на този продукт можеш да разчиташ за естествено горене на мазнини. Припомням ти, че съдържа кофеин от зърна зелено кафе, екстракти от плодове, асай бери, бял чай, фолиева киселина и разтворими какаови фибри.

 

                                                          

 

От няколко дни интересът към този продукт скочи драстично! Затова моят съвет е да побързаш и да поръчаш своята опаковка още сега!

 

До 15 юли включително можеш да закупиш VITAL CONCEPT BURN с 25% отстъпка, така че не се колебай! Поръчай СЕГА, защото количествата са ограничени!

 

                                       


Марина ДековаМарина Декова
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Персонален треньор, Състезател по Културизъм в категория "Бикини фитнес", Автор на публикации

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки, Натуропатия

 

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 6 години. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г. 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички.

Марина Декова е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки. 

 

Любител е на силовите спортове и бивш състезател по кросфит. На мнение е, че здрава и пропорционална физика се гради със силови упражнения и правилна техника. Фен е на здравословното хранене и твърди, че релефно и оформено тяло се постига с чисто и прецизно хранене.

 

Марина Декова се е занимавала активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните няколко години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

 

Тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

Тук можете да следите нейния Дневник


 


Тагове:
Добави в Svejo

Изгори мазнините по естествен път!
Прочети още ...

Мениджър съдържание и реклама - ела в екипа на BodyConstructor

Мениджър съдържание и реклама - ела в екипа на BodyConstructor

25.04.2018 г. / автор: Теодора Йорданова
  Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас - BodyConstructor, търси теб!   Имаш излишък от вдъхновение и обичаш да създаваш уникално съдържание? Писането на текстове за теб е по-скоро начин на ...
Емоции, нови постижения и съвети от великите спортисти на SN PRO в Москва!

Емоции, нови постижения и съвети от великите спортисти на SN PRO в Москва!

28.11.2016 г. / автор: Master Admin
Tазгодишното фитнес експо SN PRO - EXPO 2016 беше с наситена и разнообразна програма! Организаторите бяха поместили голяма част от семинарите още в първия ден, та да се чуди човек на ...
Намалете казеина! (Част 2)

Намалете казеина! (Част 2)

25.04.2013 г. / автор: Даниел Славов
Тук можеш да прочетеш първата част от статията      A1 Бета Казеина и диабет тип 1   Доста убедителни доказателства се появяват за връзката между A1 бета казеин и диабет тип 1.   През 1999 г. ...
Какво представляват добавките с бомбастични заглавия и обещаващи реклами?

Какво представляват добавките с бомбастични заглавия и обещаващи реклами?

12.03.2012 г. / автор: Дилян и Владимир Борисови
Напоследък се наложи практиката големите производители на хранителни добавки да панентоват едва ли не „магически” формули и да ги включват в своите продукти. Но какво реално представляват тези формули, и ...