Начало Статии Нова група за онлайн тренировки на живо

Нова група за онлайн тренировки на живо

04.05.2020 / Автор: Марина Декова    Оцени
00000
Гласували:
Нова група за онлайн тренировки на живо

 

С голямо удоволствие съобщавам, че поради големия интерес засега ще продължа с воденето на онлайн тренировки и ви благодаря за гласуваното доверие за пореден път, дами! 😊


За мен е истинско вдъхновение да работя и комуникирам с жени като вас! Енергията, макар и онлайн, се усеща и след всяка сесия излизам супер заредена и удоволетворена.


Днес се замислих, че следващият месец е юни, което означава, че лятото чука на вратите ни, било то и в извънредно положение.


За да не му казваме "ДА НЕ ИЗЛИЗА", а да сме във форма и със самочувствие, нека продължим тренировките си заедно и през следващите 2 месеца. Kойто желае по-добри резултати, може да ги комбинира с индивидуално изготвен хранителен режим и ежеседмични консултации. Бях обещала, че всички онлайн програми ще са намалени с 20% до края на карантината и това е все още така. А цената на онлайн тренировката се запазва същата – 6 лв на тренировка.

 

Стартираме на 10.05 и финишираме на 01.07. Краен срок за записване 09.05.

 

Тренировките се провеждат на живо в ZOOM всяка неделя от 16:00 ч и всяка сряда от 18:30 ч, а който не успява да се включва на живо, получава запис от тренировката. Линковете са активни до 05.07.2020 г., а за целта трябва да оставите пощата, с която сте се логнали в YouTube. След това ще получавате известия от YouTube в този e-mail с линк към тренировката. Предимството на тренировките на живо е, че ви следя за правилното изпълнение на техниката, коригирам и напътствам всяка една от вас. Също така се усеща груповата динамика и спортният дух. 😊

 

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

 

1. По банков път - BG53FINV91501017327412, Първа Инвестиционна Банка, БОДИ ДРИЙМ ТИЙМ ЕООД

 

2. PayPal - pay@bodyconstructor.com

 

3. В офиса на BodyConstructor - София, ул. Тулово 7, БИ СИ ШОП

 

               


Ако имате въпроси и индивидуални казуси, можете да ми пишете на пощата: m.dekova@bodyconstructor.com и с удоволствие ще намерим най-доброто решение.



П.П. Не забравяйте, че всеки делничен ден в 15:00 ч пускам 20-минутен live с раздвижване в Instagram, който включва активации, стречинг и мобилност. Лайвовете стоят на стори 24 часа, но също така ги качвам и в YouTube канала си.


Марина ДековаМарина Декова
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Персонален треньор, Състезател по Културизъм в категория "Бикини фитнес", Автор на публикации

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки, Натуропатия

 

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 6 години. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г. 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички.

Марина Декова е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки. 

 

Любител е на силовите спортове и бивш състезател по кросфит. На мнение е, че здрава и пропорционална физика се гради със силови упражнения и правилна техника. Фен е на здравословното хранене и твърди, че релефно и оформено тяло се постига с чисто и прецизно хранене.

 

Марина Декова се е занимавала активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните няколко години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

 

Тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

Тук можете да следите нейния Дневник


 


Тагове: Марина Декова, тренировки, ZOOM
Добави в Svejo

Нова група за онлайн тренировки на живо




Прочети още ...

Здравословни ползи на природната ферментация на храни и напитки

Здравословни ползи на природната ферментация на храни и напитки

03.11.2017 г. / автор: Марина Декова
  Нашите предци не са притежавали консервиращи буркани, не са имали и супермаркети, откъдето да пазаруват храни във всеки един сезон. Често храната, която събирали, е трябвало да се опази и ...
ВИДЕО: Един ден от живота на Рони Колман

ВИДЕО: Един ден от живота на Рони Колман

29.01.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  И до днес Рони Колман си остава една от легендите на бодибилдинга. Когато беше на върха, неговата физика бе недостижима и дори днес е недостижима от състезателите в топ форма. ...
Кампания 20/20/20 ще те засипе с масивни оферти!

Кампания 20/20/20 ще те засипе с масивни оферти!

17.02.2020 г. / автор: Неда Ковачева
  Какво ще правиш на 20 февруари 2020 година в 20 часа? Ние ще ти кажем!   Ще станеш част от една наистина специална инициатива, дело на BodyConstructor – мощно събитие с много оферти ...
Сблъсъкът на силовите спортове (ЧАСТ 1) - Бодибилдинг срещу Кросфит

Сблъсъкът на силовите спортове (ЧАСТ 1) - Бодибилдинг срещу Кросфит

03.04.2016 г. / автор: Радина Симеонова
Сблъсъкът на силовите спортове (ЧАСТ 1) - Бодибилдинг срещу Кросфит     Бодибилдинг, кросфит, силов трибой, вдигане на тежести, стронгмен.. Независимо кой е вашият спорт и чия методика сте избрали за собствените си ...