Начало Статии Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

Биг Рами от Египет е номер едно! След като всяка година чуваше „ако дойдеш в по-добра кондиция ще си шампион“, Биг Рами го направи! Заедно с екипа си - Чад Никълс и Денис Джеимс постигнаха това, което толкова години се оказваше непосилно за атлета. Появиха се даже мнения, че за него генетически е почти невъзможно да излезе толкова „изчистен“ колкото очакват от него, но ето че чудото е налице – “THE WINTER IS HERE”, както каза самият той на пресконференцията. 

Вторият, Брандън Kъри също беше в доста добра кондиция, но долната му част го направи втори. Както всички коментират, при него това е изоставащо звено и то именно беше обект на работа през изминалата подготовка, но уви. Все пак той успя да победи седемкратния шампион Фил Хийт, който остана на трета позиция и това несъмнено е огромно разочарование за него.
Четвърти е Хади Чопен със страхотна физика. Мнозина смятат, че „персийският вълк“ е трябвало дори да измести Фил Хийт от третото място, но все пак две години, след като се премести от категория „212“, той държи страхотно ниво като остава в топ 4 в първите си две излизания на голямата сцена!
Челната петица допълни Уилиам Бонак от Белгия. За него можем да кажем, че винаги е в добра кондиция. Предната година взе доста по-челно място, но след като „големите момчета“ са тук този сезон и петото място е добро постижение!
Ако трябва да обобщим тази надпревара в отворената категория, можем да кажем, че имахме страхотна битка, както за първите три места, така и за челната шестица. Остава само да благодарим на любимите си атлети за показаното и да почерпим вдъхновение от техният подвиг който да пренесем на полето на собствените си постижения!


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Олимпия, BodyConstructor
Добави в Svejo

Биг Рами е новият Мистър Олимпия!
Прочети още ...

Присъедини се към екипа на BodyConstructor!

Присъедини се към екипа на BodyConstructor!

29.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас за 2016-та година - BodyConstructor търси Специалист – Търговия със спортни храни, който да се присъедини към разрастващия се екип.     Чрез тази позиция имаш ...
Фил Хийт:

Фил Хийт: "Кай Грийн вече не е от значение"

15.09.2017 г. / автор: Master Admin
6-кратният носител на статуетката "Сендоу" и настоящ номер 1 на Бодибилдинга - Фил Хийт заяви, че Кай Грийн вече не е фактор на световната бодибилдинг сцена. Очевидно уморен и раздразнен от постоянните ...
Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

02.01.2018 г. / автор: Теодора Йорданова
  Скъпи приятели,   2017-та година вече е в папка „Архив“, но два дни след началото на новата 2018-та равносметката си търси място да изплува на повърхността.   Преди всичко обаче, искаме да благодарим на ...
С 26 медала и 6 абсолютни титли националният ни отбор порази конкуренцията на Балканското по културизъм

С 26 медала и 6 абсолютни титли националният ни отбор порази конкуренцията на Балканското по културизъм

24.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
  След като Републиканското първенство по културизъм и фитнес премина, голяма част от състезателите продължиха своята състезателна подготовка за Балканското първенство, което се проведе на 22 октомври в Княжевац, Сърбия. Българският ...