Начало Статии Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

Победата на Биг Рами още кънти, но ето че не по малко интересно беше на сцената в категовия „Класически културизъм“. Обстановката беше обтегната, както на пресконференцията, така и на сцената. Точно така, напрежението се породи от факта, че шампионът от миналата година, младият Крис Бъмстед от Канада трябваше да защити титлата си срещу завърналия се шампион от 2018 година, Бриън Ансли.

Макар и със почти съвършена визия за класически културист, Крис Бъмстед имаше да дяла някои трески, а евентуална грешка в „дялкането“ щеше да бъде наказана веднага от Бриън. Какво се случи всъщност? Канадецът категорично беше се справил с „поправянето“ на гърба и краката си, представи страхотна физика и за сега изглежда недосегаем!

Що се отнася до Бриън Ансли, освен провокациите и бутането с лакти при поза „Back double biceps”, той не привлече особено вниманието, дори беше задминат от Терънс Ръфин, който взе сребърния медал.

Със сигурност много хора следят изявите на белгиеца Уестли Визърс, който е доста популярен в социалните мрежи. За съжаление той не показа качеството от снимките в интернет и на сцената и не успя да се нареди в челните позиции.


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Класик физик, Класическа физика, BodyConstructor
Добави в Svejo

Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!
Прочети още ...

Поредна гавра от Кай Грийн за Фил ли е това?

Поредна гавра от Кай Грийн за Фил ли е това?

21.12.2020 г. / автор: Антонио Костов
Кай Грийн освен един от най-добрите, известни ни културисти е и една доста противоречива личност. Често той се изявява като смирен и трудолюбив, влизайки в ролята на онзи „hardworker“ от ...
Майсторът на спорта Пламен Христов става част от екипа на BodyConstructor!

Майсторът на спорта Пламен Христов става част от екипа на BodyConstructor!

06.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
Пламен Христов е майстор на спорта и главен треньор в най-голямата фитнес верига в България. Той има повече от двадесет и пет години опит в трениране и експериментиране по отношение ...
Шон Рей за завръщането на Кевин Леврони: „Прави ужасно глупава грешка!“

Шон Рей за завръщането на Кевин Леврони: „Прави ужасно глупава грешка!“

25.05.2016 г. / автор: Радина Симеонова
Шон Рей за завръщането на Кевин Леврони: „Прави ужасно глупава грешка!“     Наскоро светът на бодибилдинга беше разтърсен от новината за завръщането на подиума на един от най-великите културисти на всички ...
Пламен Христов: Специалистите по двигателна активност по правило не решават медицински проблеми!

Пламен Христов: Специалистите по двигателна активност по правило не решават медицински проблеми!

04.09.2018 г. / автор: Пламен Христов
  BodyConstructor завършва поредицата от интервюта с нашите треньори с мнението на дългогодишния специалист в изготвянето на хранителни и тренировъчни режими Пламен Христов. Ето какво е неговото мнение относно готвенитe промени в Закона за здравето, според ...