Начало Статии Нова победителка в "Бикини" категорията!

Нова победителка в "Бикини" категорията!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Нова победителка в

Наравно с другите категории стана ясно класирането и при „Бикини“ състезателките. Излишно е да споменаваме, че както всяка година на сцената имаше огромно количество грация. Друг факт, който е повече от ясен е, че на журито бе доста трудно да определи класирането.

В ТОП 10 забелязваме три състезателки (без да включваме в това число новата победителка), които са грабвали призовото място (Angelica Teixeira, Elisa Pecini, Ashley Kaltwasser) , и също така още дсоста млади и талантливи момичета, към които всяко жури е трудно да остане безпристрастно. В крайна сметка ви представяме ТОП 10 и сумите, които спечелиха атлетките от ТОП 5:

 1. Janet Layug, $50,000.

2.Jennifer Dorie, $20,000 
3. Etila Santiago Santos, $12,000 
4. Angelica Teixeira, $7,000 
5. Lauralie Chapados, $6,000 
6. Elisa Pecini

7. Ashley Kaltwasser
8. Ashlyn Brown
9. Jasmine Gonzalez
10. Breena Martinez

 


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Бикини, Олимпия, BodyConstructor
Добави в Svejo

Нова победителка в "Бикини" категорията!
Прочети още ...

Шампионът Румен Спецов се присъединява към екипа на BodyConstructor

Шампионът Румен Спецов се присъединява към екипа на BodyConstructor

13.12.2015 г. / автор: Master Admin
Румен Спецов е най-новият член на екипа на най-популярната онлайн мрежа за Фитнес и Силови спортове - BodyConstructor. Той е изявен атлет в редица спортове - хандбал, лека атлетика и бойни изкуства. Той ...
Гребците Кристиян Василев и Георги Божилов гостуват в Супер Сериите С05 Е01

Гребците Кристиян Василев и Георги Божилов гостуват в Супер Сериите С05 Е01

17.02.2017 г. / автор: Master Admin
Двойката български гребци Кристиян Василев и Георги Божилов, които се класираха на 9-то място на игрите в Рио, ще участват в първия епизод на Супер Сериите Сезон 5 на 20 ...
Мария Найденова: Кросфитът е страхотен продукт, който подготвя най-универсалните атлети!

Мария Найденова: Кросфитът е страхотен продукт, който подготвя най-универсалните атлети!

21.06.2019 г. / автор: Благовеста Иванова
  Продължавам с интервютата от поредицата, посветена на нежния пол в силовите спортове в България.   След провеждането на Varna Throwdown реших, че трябва да ви срещна с три от дамите, които се представиха ...
Марина Декова е горда от нейните момичета на състезателния подиум тази есен!

Марина Декова е горда от нейните момичета на състезателния подиум тази есен!

17.10.2016 г. / автор: Марина Декова
Изключително съм горда от представянето на моите 4 момичета на състезателния подиум тази година!   Ще започна с моите най-големи слабости, а именно Веселина и Теодора Маринови. Близначките ме впечатлиха с изключителна ...