Начало Статии Поредна гавра от Кай Грийн за Фил ли е това?

Поредна гавра от Кай Грийн за Фил ли е това?

21.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Поредна гавра от Кай Грийн за Фил ли е това?

Кай Грийн освен един от най-добрите, известни ни културисти е и една доста противоречива личност. Често той се изявява като смирен и трудолюбив, влизайки в ролята на онзи „hardworker“ от крайните квартали, но в следващия момент е автор на доста подли провокации, които на момети са неуважителни. При негови интервюта често сме ставали свидетели на поведение през което прозира подправеност, подбрани реплики и недомлъвки.

В други моменти той наистина е доказвал колко голям атлет е и също така е засвидетелствал жестове на уважение. В този тон беше коментарът му под снощният пост на Хийт: „Трябва да цениш дарбите си и да ги използваш. Респект, шампионе!...“

Разбира се “The Predator" както е известен Грийн, в същия ден постна и друго съдържание, което отново трябва да бъде описано с прилагателното „ПРОТИВОРЕЧИВО“. То може да бъде разбрано като неуместна шега, но и като откровена гавра. Точно този ефект ли търси той? Ето го и въпросното съдържание:

   

  

Отношенията помежду им в отделни моменти са били на двата полюса, като те са се изживявали като приятели и врагове. Фил е споделял, че нямаше да е това, което е без своя постоянен подгласник през годините. Имало е и епични спречквания помежду им. А дали, “The Gifted” не се нуждае отново от Кай Грийн, за да вземе първото място?


Антонио КостовАнтонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Кай Грийн, Фил Хийт, Bodyconstructor, Олимпия, Мистър Олимпия
Добави в Svejo

Поредна гавра от Кай Грийн за Фил ли е това?
Прочети още ...

Големите СХЕМИ в IFBB по света и у нас! Слави Горанчовски открито пред камерата на BodyConstructor

Големите СХЕМИ в IFBB по света и у нас! Слави Горанчовски открито пред камерата на BodyConstructor

24.06.2014 г. / автор: Даниел Славов
Даниел Славов е подготвил специално за зрителите и читателите на BodyConstructor последното видео-интервю с нашите представители на Мистър Олимпия 2014 в Чехия. Днес той ще ви срещне със състезателя в категория мъжка физика Слави ...
Отговорни за здравето на децата - стартира новият проект на BodyConstructor

Отговорни за здравето на децата - стартира новият проект на BodyConstructor

25.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Няма нищо по-истинско и важно от децата. Правят те по-добър, осмислят живота ти, учат те на любов. Те са чисти, красиви и ти ги обичаш.   Искаш най-доброто за тях и ...
Как се храни и тренира Тони Маркулев преди SFC 8 The Matrix

Как се храни и тренира Тони Маркулев преди SFC 8 The Matrix

23.04.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  Както вече добре знаеш, на 12 май в Зимния дворец на спорта в София ще се проведе SFC 8 The Matrix. ММА гала вечерта обещава да е доста зрелищна, а ...
Интервю с една от най-обещаващите млади надежди на родния културизъм Генади Симеонов!

Интервю с една от най-обещаващите млади надежди на родния културизъм Генади Симеонов!

11.01.2014 г. / автор:
Интервю на Алексанър Митев с Генади Симеонов - една от най-обещаващите млади надежди на нашия културизъм. Той е спортист от форума на BodyConstructor, фитнес инструктор и разбира се, състезател по културизъм. Той дебютира на сцената ...