Начало Статии Фитнесите отварят на четвърти февруари?!

Фитнесите отварят на четвърти февруари?!

20.01.2021 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Фитнесите отварят на четвърти февруари?!
Най-после! Петък, 22.01, 10 ч., ще се проведе среща между БАЗФ и министър Ангелов, във връзка със затвярането на фитнес заллите и щетите, които понасят собственици и потребители вследствие на този факт!
 
По предварителен план фитнесите и спортните зали трябвая да започнат работа на четвърти февруари. Следва евентуално отваряне на баровете на първи март.
 
Още се обмислят различни варианти относно моловете и различните учреждения в тях, но все още няма посочена конкретна дата.
 
Източник: btvnovinite.bg
 
 

Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Фитнес залите
Добави в Svejo

Фитнесите отварят на четвърти февруари?!
Прочети още ...

2 броя BCAA за 45 лв с БЕЗПЛАТНА доставка!

2 броя BCAA за 45 лв с БЕЗПЛАТНА доставка!

20.02.2020 г. / автор: Неда Ковачева
  Преди минути активирахме нашата масивна кампания с оферти, на които няма как да устоиш.   Вече можеш да вземеш 2 броя BCAА (общо 1000 грама) за 45 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!   Добавихме още СУПЕР ОФЕРТИ + ...
Обръщение на БАЗФ към управляващите: Да отворим фитнес залите!

Обръщение на БАЗФ към управляващите: Да отворим фитнес залите!

19.01.2021 г. / автор: Антонио Костов
  Българската асоциация за здраве и фитнес се обърна към управляващите с искане да бъдат отворени за посещение фитнес залите! Ето и точните призиви от страна на всички засегнати към ...
Вездесъщият Енчо Керязов пред BodyConstructor:

Вездесъщият Енчо Керязов пред BodyConstructor: "Фитнесът е моят офис!"

23.07.2015 г. / автор: Любомир Христов
Това не е поредното интервю с някое величие от сферите на културизма или силовите спортове. Това интервю е с един човек, който мнозина от нас познават от интернет, и едва ...
Турнир по Силов Трибой за любители

Турнир по Силов Трибой за любители "Джони Спорт - Храм на Силата"! Традицията продължава

17.01.2013 г. / автор: Димо Бенев
Отново - Турнир по Силов Трибой за любители "Джони Спорт - Храм на силата" за четврърта година подред! Традицията продължава! Димо Бенев и компания обещават зрелищно шоу, в което всички ...