Начало Статии Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

21.01.2021 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Здравният министър предлага да се удължи извънредната епидемична обстановка с още три месеца. Причина за тези изказвания е евентуално появяване на новият щам на COVID-19 В България. Смята се, че появата му може да повиши заболеваемостта още седем пъти. В тази връзка се очаква предложение за увеличаване на извънредната обстановка с още три месеца от първи февруари, според думите на проф. д-р Костадин Ангелов по време на заседание на здравната комисия в НС.

Източник: Novini.bg


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: мерки
Добави в Svejo

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?
Прочети още ...

Шон Роудън обвинен и арестуван!

Шон Роудън обвинен и арестуван!

15.07.2019 г. / автор: Петър Василев
  Издадена е заповед за задържането на Мистър Олимпия 2018 след обвинение в изнасилване.   Шокиращата новина се появи в началото на уикенда, бе потвърдена от няколко източника и разтърси всички фенове на ...
Стани част от BodyConstructor! Търсим си продавач-консултант, специалист хранителни добавки

Стани част от BodyConstructor! Търсим си продавач-консултант, специалист хранителни добавки

09.01.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  BodyConstructor - най-популярният сайт за фитнес и силови спортове у нас, си търси нов колега.   Оглеждаме се за свестен човек, който има опит в продажбите и работата с клиенти и иска да ...
Мистър Олимпия 2019 започна – какво ще се случи този уикенд?

Мистър Олимпия 2019 започна – какво ще се случи този уикенд?

13.09.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  Мистър Олимпия 2019 е вече факт и, разбира се, всички, които се вълнуват и се интересуват от това състезание, стискат палци за своите фаворити и търсят недостатъците у противниците им.   Тази ...
Генади Симеонов след Арнолд Класик Европа 2015:

Генади Симеонов след Арнолд Класик Европа 2015: "Изключително доволен съм от формата, която постигнах!"

13.10.2015 г. / автор: Владимир Банчев
      След силното си представяне на Арнолд Класик Европа 2015, Генади Симеонов застана пред камерите на BodyConstructor , за да сподели своите впечатления за цялото състезание, своето представяне и бъдещите си планове.   Приятно ...