Начало Статии Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

21.01.2021 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Здравният министър предлага да се удължи извънредната епидемична обстановка с още три месеца. Причина за тези изказвания е евентуално появяване на новият щам на COVID-19 В България. Смята се, че появата му може да повиши заболеваемостта още седем пъти. В тази връзка се очаква предложение за увеличаване на извънредната обстановка с още три месеца от първи февруари, според думите на проф. д-р Костадин Ангелов по време на заседание на здравната комисия в НС.

Източник: Novini.bg


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: мерки
Добави в Svejo

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?
Прочети още ...

Нашите с Абсолютната и три Европейски титли от първото първенство по безекипировъчен трибой на Стария континент!

Нашите с Абсолютната и три Европейски титли от първото първенство по безекипировъчен трибой на Стария континент!

28.03.2015 г. / автор: Любомир Христов
Нашите момчета накараха националният химн да звучи три пъти, заради Трите Европейски титли плюс Абсолютната на първото първенство по безекипировъчен трибой на Стария континент, провело се тази седмица в Пилзен, ...
Ясна е датата за десетото издание на

Ясна е датата за десетото издание на "Джони Спорт - Храм на Силата"!

03.05.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  BodyConstructor има огромното удоволствие да ти съобщи, че на 8 юни в читалище "Младост" в Младост 1 в София ще се проведе десетото издание на турнира по силов трибой за ...
Varna Throwdown - изпитание на силата и волята

Varna Throwdown - изпитание на силата и волята

06.06.2019 г. / автор: Благовеста Иванова
  Здравейте, любители на състезателния спорт!   Миналия уикенд във Варна се проведе най-мащабното състезание по Crossfit в България, а именно - Varna Throwdown. В събитието взеха участие над 220 състезатели с международно ...
Ела в екипа! BodyConstructor търси Мениджър съдържание, реклама и оптимизация на онлайн магазин

Ела в екипа! BodyConstructor търси Мениджър съдържание, реклама и оптимизация на онлайн магазин

01.09.2020 г. / автор: ТЕАМ BodyConstructor
  Най-популярният сайт за фитнес и силови спортове у нас за 2017-та година – BodyConstructor, търси Мениджър съдържание, реклама и оптимизация на онлайн магазин. Работата е дистанционна. Фирмата осигурява служебен лаптоп ...