Начало Статии Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!

Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!

06.08.2021 / Автор: ТЕАМ BodyConstructor    Оцени
00000
Гласували:
Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!

Федерация "WFF-WBBF-България" ще проведе турнир в доста по-различен и дори иновативен формат. Освен познатите ни категории, ще видим и доста непознати такива! Състезанието ще се проведе на 13 - 16 август 2021 г. в Кранево, при хотел AquaLife и ще е с международно участие и статут  “Grand Prix”.

 

Това, с което ще се отличава турнирът, ще са няколкото нови категории. Участие ще могат да вземат малки и големи, опитни и нетолкова напреднали любители на спорта. Ето ги и въпросните нововъведени категории:

  • Категория „Трансформация“: в нея ще вземат участие хора постигнали голяма промяна в телесните си пропорции. Участниците ще дефилират по бански или шорти (по избор) и ще представят своя снимка, която да бъде гарант и база за оценяване  на осъществената трансформация. Категорията ще е разделена на мъже и жени.
  • Категория „Детски фитнес“: ще има участници от 7 до 14 г. Те ще дефилират по бански костюми и под музикален съпровод. Съчетанието на децата следва да съответства на възрастта им. Различни акробатични движения биха подобрили тяхната оценка. Тук също ще дефилират както момчета, така и момичета.
  • Категория „Фитнес мама“: тук участие ще вземат жени с повече от едно раждания. Не се изискват специални пропорции на участничките свързани с изявена мускулатура или завишена спортна форма. Дамите ще бъдат оценявани според тяхната красива визия и ще дефилират с рокли и обувки на висок ток.
  • Категория „Фешън модел“: тук участничките ще дефилират с рокля по избор и обувки по избор, като също няма да се изисква видим тренировъчен стаж или изявена мускулатура.

Повече информация може да получите от официалния анонс на вицепрезидента на федерацията за България - Пламен Христов качен на фейсбук страницата на федерацията в България.

 

Заявки могат да бъдат подавани на сайта или фейсбук групата на федерацията за България.

 


 


ТЕАМ BodyConstructor

Тагове: фитнес, културизъм, ново, Пламен Христов, WFFB
Добави в Svejo

Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!
Прочети още ...

Какви са скритите опасности на коремната мазнина

Какви са скритите опасности на коремната мазнина

08.03.2018 г. / автор: Пламен Христов
  Искате ли да живеете дълго? А искате ли да сте здрави в рамките на този живот, а не просто да сте живи и всъщност това да е една смазваща тежест ...
Кай Грийн ще се състезава на Арнолд Класик 2016

Кай Грийн ще се състезава на Арнолд Класик 2016

02.12.2015 г. / автор: Ана Пашова
Кай Грийн се завръща на сцената на Арнолд Класик. След като не се яви на състезанието през 2015, както и на Олимпия миналата година, най-големият въпрос беше "Кога ще го видим ...
Видео интервю с Биляна Йотовска - абсолютната шампионка на Балканите в дисциплината

Видео интервю с Биляна Йотовска - абсолютната шампионка на Балканите в дисциплината "Мис Бикини Фитнес"!

13.06.2014 г. / автор: Даниел Славов
Тя определено няма нужда от представяне. Биляна Йотовска е най-популярната ни състезателка в категория "Мис Бикини Фитнес" и определено я очаква страхотно бъдеще в този спорт, ако продължи да се ...
Слави с нова абсолютна титла отвъд океана!

Слави с нова абсолютна титла отвъд океана!

25.09.2016 г. / автор: Master Admin
Един от най-успешните ни състезатели по културизъм в последните години - Слави Горанчовски, ще донесе нов трофей в България. Слави завоюва нова победа в категория "Men′s Physique" (Мъжка Физика) на ...