Начало Статии Видео интервю с Валентин Петков и Мирослав Йончев - нашите представители в категория Мъжка Физика на Олимпия 2014

Видео интервю с Валентин Петков и Мирослав Йончев - нашите представители в категория Мъжка Физика на Олимпия 2014

16.06.2014 / Автор: Даниел Славов    Оцени
11111
Гласували:
Видео интервю с Валентин Петков и Мирослав Йончев - нашите представители в категория Мъжка Физика на Олимпия 2014

Видео интервю с Валентин Петков и Мирослав Йончев - нашите представители в категория "Мъжка Физика" на Мр Олимпия за Аматьори 2014.

 


Макар че, те не успяха да се класират на финалите, те се представиха в най-добрата си форма! Миро и Вальо си говорят с Дани Славов, за изминалото състезание, размитите критерии и неясните изисквания в новата категория "Мъжка Физика" на Олимпия 2014. Приятно гледане!

 

 


 

 

 


 

 

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски, Олимпия 2014

Валентин Петков

Валентин Петков, Олимпия 2014


Даниел СлавовДаниел Славов
Професия: Фитнес инструктор, нутрициолог, треньор по културизъм, кондиционен треньор и ментор.

Образование: Два международни курса: Курс за треньори и специалисти по хранене и Kурс към Медицински университет по тема "Антиейджинг". Образование по дизайн.

Интереси: Тренировки, Оптимално хранене, Психология, Бодибилдинг, Фитнес, Готвене, Функционални тренировки, Кондиционни тренировки, Силов трибой и др.

Даниел Славов, известен като гуру Дани, е човек с над 14 години опит в сферата на добавките, диетите, специфичните тренировки, културизма и фитнеса. Автор на стотици хранителни и тренировъчни програми, както и на много статии в областта на фитнеса и спорта. Той е работил и в момента работи с много спортисти. Дани подготвя състезатели от България, Италия, Англия и Унгария. Практиката показва, че той успява да направи състезатели дори и от хора, които не са се занимавали с това досега. От 2012 г. всяка година има атлети със златни, сребърни и бронзови медали. Занимава се и с кондиционната и хранителна подготовка на спортисти от много дисциплини като бойни изкуства, сноуборд, ски, силов трибой, хокей и др. Треньор е на Драган Стоименов, който през 2018 г. става Гинес рекордьор на движението Суинг с пудовка за 1 ч.

Гуру Дани завършва дизайн. Набитото му око и усетът към формата му дава едно много ценно качество при работата с неговите клиенти в спорта –  да търси пропорцията и хармонията във фигурата и съзнанието.

От 2005 г. започва да работи като фитнес инструктор. През годините тренира стотици клиенти в едни от най-добрите фитнеси в гр. София. През това време е поканен да консултира клиенти в най-големия магазин за хранителни добавки като специалист.

Даниел Славов е участвал на две състезания – през 2009 г. и 2011 г. Минава през тези състезания, за да експериментира и да получи нужните знания и реалното усещане за подготовка на други състезатели и така да помогне за уникални трансформации на свои клиенти.

От лятото на 2012 г. е част от екипа на един от най-големите сайтове за бодибилдинг и фитнес BodyConstructor, като един от първите онлайн треньори в България. В сайта Даниел публикува редица нестандартни и иновативни свои гледни точки за фитнес и хранене. Там участва и дава идеи за създаването на най-популярните фитнес предавания, които бързо тласкат напред развитието на сайта. Той също така е първият български фитнес кулинар.

След кратко прекъсване, в средата на 2019 г. Даниел Славов се завръща в треньорския екип на BodyConstructor.

От 2012 г. е лектор по темите "Спорт, хранене и здравословен начин на живот" на семинари пред широка аудитория на различни мероприятия.

Допълнителна информация:

Помогнал е на много хора, които паралелно с физическото си преобразяване, връщат самочувствието си и поддържат оптимално здравето си. Дани обича да пътува и да тренира на различни места по света, като споделя своите впечатления под формата на влог.

Вашите запитвания към Даниел Славов можете да отправите на d.slavov@bodyconstructor.com.

Тагове: Валентин Петков, Мирослав Йончев, Олимпия, Мъжка Физика, Интервюта, Състезания, БГ Културисти
Добави в Svejo

Видео интервю с Валентин Петков и Мирослав Йончев - нашите представители в категория Мъжка Физика на Олимпия 2014


Напреднал
мнения - 243
Митко Тошев
2014-06-19 11:11:55
Забелязва се определена тенденция в тази категория. Поне като видях победителите с гелосаните перчеми стил Елвис, и меките китки. Нашите момчета изглеждат много добре, но не са "нежни души"...


URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 1
Ивайло Иванов
2014-06-25 15:46:40
Жалко...преди време един стар треньор по ми казваше че вече спорта е политика,все съм си мислил че греши ама уви...


URL   
Харесвам 0Прочети още ...

"Джони Спорт - Храм на Силата 6" - Традиция с продължение...

03.05.2015 г. / автор: Димо Бенев
"Джони Спорт - Храм на Силата 6" - Традиция с продължение...   (из разказите на Димо Бенев, снимки и видео материали: BodyConstructor)   Преди това можете да си припомните как преминаха някои от миналите ...
Готови ли сте за 3-тия Кръг от Републиканското първенство по Силов Трибой?

Готови ли сте за 3-тия Кръг от Републиканското първенство по Силов Трибой?

29.08.2013 г. / автор: Master Admin
На 14-ти и 15-ти Септември 2013г (събота и неделя). във Варна ще се проведе Третият кръг от Държавния Личен и Отборен Шампионат по Силов Трибой "Купа България". Както знаем, това ...