Начало Статии Предстоящ безплатен семинар с Богомил Йорданов

Предстоящ безплатен семинар с Богомил Йорданов

26.12.2015 / Автор: Богомил Йорданов    Оцени
00000
Гласували:
Предстоящ безплатен  семинар с Богомил Йорданов

На 10 януари 2016 г (неделя) от 15 часа във фитнес клуб „Метрофлекс – Люлин“, гр. София, бул. Царица Йоана №57 нашият треньор Богомил Йорданов ще проведе поредния напълно безплатен семинар на тема „Културизъм – тренировъчни методики и хранене“.

 

 

Богомил сподели, че лично със свои средства, както и с подкрепата на SPARTANS PRO ATHLETE е осигурил да се тегли томбола с награди: спартанска тениска, колан за закачане на тежести Pow Performance gear и още нещо, което засега не е решено. От своя страна собственикът на фитнес залата обещава да се включи в томболата с подарък кутия протеин. Според Богомил подаръците за скромни, но затова пък обещава да се постарае на всеки следващ семинар също да се раздава по нещо.

 

В семинара участие ще вземе и Ферит Али – състезател по класически културизъм и дългогодишен треньор, специализиран предимно в хранителните добавки. На семинара също така Богомил и Ферит ще демонстрират изпълнението на различни упражнения, а Богомил обеща да вдигне 200 кг от лежанка, след което всички присъстващи ще могат да зададат своите въпроси и да се снимат за спомен.

 

Богомил сподели, че неговата цел е такива семинари да се провеждат поне веднъж месечно и да са напълно безплатни, за да може всеки желаещ да присъства, независимо от материалното си положение. Според него именно такива семинари и срещи на живо с него и други шампиони по културизъм, могат да помогнат младите хора да бъдат добре информирани и мотивирани да спортуват, вместо да прекарват ежедневието си пред компютрите или изграждайки вредни навици на улицата. Целите на Богомил обаче не се изчерпва само с това – идеята е постепенно да се привлекат повече хора в тази кауза и семинарите да достигнат и до домовете за деца, лишени от родителски грижи, където той и всички желаещи да отделят от личните си средства, за да помогнат.

 

Засега желание да се включи в това благородно начинание на следващите семинари, изяви европейският шампион по културизъм и абсолютен републикански шампион за 2015-та година – Атанас Николаев.

 


Семинар с Богомил Йорданов - Януари 2016

 


Богомил ЙордановБогомил Йорданов
В BodyConstructor: Треньор, Автор

 

Професия: Юрисконсулт

 

Интереси: Състезателен Културизъм, Културистични тренировки, Силов Трибой, Фитнес, Треньорска дейност

 

Богомил Йорданов e с над 18-годишен стаж в сферата на фитнеса и над 8-годишен стаж в сферата на състезателния културизъм. Въпреки, че е сполетян от трагичен инцидент в апогея на своята състезателна кариера, той "възкръсва" и се завръща по-силен от всякога. (Вълнуващата история на Богомилможете да прочетете ТУК). Той става Балкански шампион по културизъм през 2007-ма година, шампион на турнир "Мечката" в Бургас през 2008-ма година и Вицерепубликански шампион през същата година.

 

Богомил буквално е израснал с щангите и диетите, като така е научил и изпитал върху себе си буквално всичко в сферата на състезателния културизъмфитнесадиетологията и големите гири! Богомил е страхотен мотиватор за много от нас и макар вече да е далеч от състезателния подиум, той е решен да помогне на всеки, който се стреми към постигане на своите цели!

 

 Тагове: Богомил Йорданов, Треньори, Фитнес, Културизъм, Семинар, Семинари, Форум, Дискусия
Добави в Svejo

Предстоящ безплатен семинар с Богомил Йорданов
Прочети още ...

Покачването на мускулна маса без стероиди - главната задача на всеки трениращ!

Покачването на мускулна маса без стероиди - главната задача на всеки трениращ!

24.02.2015 г. / автор: Богомил Йорданов
Една тема, за която се говори много и винаги ще се говори, при това не само из фитнес средите. Покачването на мускулната маса е търсеният ефект от почти всеки спортист ...
Бил Уилмор спечели "Торонто Про" 2012г

Бил Уилмор спечели "Торонто Про" 2012г

04.06.2012 г. / автор: Любомир Христов
Бил Уилмор спечели "Торонто Про" 2012. Това е единственото IFBB състезание (за професионални културисти) на територията на Канада. С победата си Бил Уилмор спечели квалификацията за "Мр Олимпия" тази есен ...
Очаквайте Еп4 от новата поредица Super Live - Румен Спецов - Големите ръце - честота на тренировките

Очаквайте Еп4 от новата поредица Super Live - Румен Спецов - Големите ръце - честота на тренировките"

10.05.2017 г. / автор: Боряна Иванова
  Очаквайте епизод 4 от новата поредица „Super Live” с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас. В нея ще можете да задавате всички ваши въпроси на живо ...
Завърши календарът на IFBB за 2013г. Дейв Хенри и Декстър Джексън взеха последните професионални титли.

Завърши календарът на IFBB за 2013г. Дейв Хенри и Декстър Джексън взеха последните професионални титли.

21.11.2013 г. / автор: Дилян и Владимир Борисови
Сезонът завърши с победа за Декстър Джаксън     Последното за годината професионално състезание IFBB Tijuana Men’s Bodybuilding се проведе на 15-16 ноември в Мексико. Участие взеха 7 на брой състезатели, предимно от ...