Начало Статии Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи

Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи

17.03.2016 / Автор: Кирил Танев    Оцени
00000
Гласували:
Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи
BodyConstructor

Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи

 

 

Несъмнено най-разпространените хранителни добавки са витамините. Те присъстват във възстановяването на всички спортисти, на хора, възстановяващи се от боледуване и лечение, както и като профилактика за добро здраве и подобрена работостособност. Тези големи нужди поражадат и голямо предлагане. Как да изберем точния продукт е много често задаван въпрос. Ако трябва да бъда искрен и аз понякога се обърквам - много продукти, голяма част от тях съдържат витамини само на хартия, други са наистина добри комбинации. Аз се спрях на 4 популярни двойки, една от които супер нова за нашия пазар.

 

 

opti men

Бестселърите или най-известните в този клас Opti-Men и Opti-Women, почти не се нуждаят от коментар – етикетът казва всичко, най-необходимите съставки в добра концентрация, с добавени билки, опитизиращи хормоналните нива и при двата пола. Определено се чувства положителният им ефект върху общото състояние, както при спортисти, така и при хора, приемащи продукта с профилактична цел. С цени от 40 лв. за 30 дни, ги изпращам в средния ценови клас

 

adam now foods

 

Не мога да не скрия пристрастието си и към още една двойка продукти – NOW Foods EVE и ADAM. Отново богат състав, всичко необходимо в адекватни дози от витамини, минерали, билки и опитмизатори на метаболизма и хормоните. Нямам забележки по продуктите - при цена от 55 лв. за месец ги слагам в по-високия ценови клас.

 

 

 

Както знаете от предишни мои ревюта, винаги търся хубави, качествени продукти на приемлива цена. Именно за това в днешното ревю ще разгледам още една доста привлекателна двойка ALLMAX Vitaform и Vitafemme. Хубав бленд от витамини, антиоксиданти, добавки за по-добър фокус и концентрация, хормонален комплекс, комплекс за стави и мултиминерали. При жените - оптимизатори на метаболизма, имуностимулатори. С цена от 22 и 25 лв. за vitaformмесечна опаковка влизат в средния клас, което за това съдържание е много добре.

 

 

В търсене на достъпни и качествени продукти попаднах на Haya Labs Food Based Men′s и Women’s Multiбалансирани формули,

haya labs които се доближават до водещите продукти на пазара. Съдържат витамини, минерали, билков и хормонален комплекс, както и ензимен комплекс. Цените са в средния клас от 35 лв. за мъжката и 28 лв. за женската формула за месец.

 

 

 ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ПРОДУКТИТЕ В ЦИФРИ

 

 

 

 

 


Продукт

 

 

opti men

 


now foods men

 

vitaform

 

haya labs men

Opti-Men и Opti-Women

 NOW Foods EVE

и ADAM

ALLMAX Vitaform и  Vitafemme 

Haya Labs Food Based Men′s и Women’s Multi 

 

Краткосрочен ефект

 

2 2 2 2

 

Дългосрочнен ефект

 

9 9 9 9

 

Възможни странични Ефекти

 

1 1 1 1

 

Качество на съдържанието

 

9 9 9 8

 

Цена/
Качество

 

7 6 8 7
Дозировка

1 доза= 3 табл.

опаковка 90 табл. 

1 доза= 3 табл. опаковка 90 табл.  1 доза= 3 табл. 2 опаковка 90 табл.         1 доза= 2 табл.              опаковка 60 табл.  

 

За колко време стига

 

30 дози  30 дози  30 дози 30 дози

 

Цена на доза

 

1,30 лв. 1,80 лв. 0,80 лв. 1,15 лв.

 

* Оценките са на скала от 1 (най-слаб) до 10 (най-добър/висок) и всички те са субективни и плод на преценката на автора на тази статия. Те не целят да уронят имиджа на който и да е продукт, включен в това ревю

 


 

Кирил Танев

 

Кирил Танев - фитнес програми, диети и режимиВ BodyConstructor: Автор, Треньор, Спортист

 

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович, която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област.

 

Всички статии на Кирил Танев можете да прочетете тук

 

 

 

 

 

 


Тагове: витамини, мултивитамини, здраве, супер суплементи, хранителни добавки
Добави в Svejo

Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи


Напреднал
мнения - 187
Veselin Radev
2016-03-18 01:19:24

 Полезна статия!

Какво би казал за тези - Natrol My favorite multiple? URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 3
DAVID IVANOV
2016-07-26 18:44:03

Лично аз имах проблеми с syntha 6, закупих го от Sila.bg, след приема вдигах кръвно и сърцебиене. Преди съм вземал какви ли не бустери, протеини, но такова чудо не бях преживял, не знам дали е бил фалшив протеина но го изхвърлих.URL   
Харесвам 0

Златен Потребител
мнения - 378
Ричи Петров
2016-07-27 17:40:35

От протеин сърцебиене, май си се филмирал.URL   
Харесвам 0Прочети още ...

9 причини да се чувстваме неенергични и мудни по време на тренировка

9 причини да се чувстваме неенергични и мудни по време на тренировка

13.09.2016 г. / автор: Лора Горовска
Когато започвате своята тренировка се чувствате страхотно, но няколко минути по-късно едва си поемате въздух и сте тотално извън строя. Случва се, но защо? Физиологът Джанет Хамилтън физиолог обяснява какви са ...
Федералните служби на САЩ изправят на съд компания за хранителни добавки

Федералните служби на САЩ изправят на съд компания за хранителни добавки

07.02.2016 г. / автор: Радина Симеонова
Федералните служби на САЩ изправят на съд компания за хранителни добавки   Бодибилдинг тренировките са едновременно проста, но и много дълга задача. Просто защото концепцията им предполага да изберете част от тялото ...