Начало Статии Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи

Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи

17.03.2016 / Автор: Кирил Танев    Оцени
00000
Гласували:
Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи
BodyConstructor

Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи

 

 

Несъмнено най-разпространените хранителни добавки са витамините. Те присъстват във възстановяването на всички спортисти, на хора, възстановяващи се от боледуване и лечение, както и като профилактика за добро здраве и подобрена работостособност. Тези големи нужди поражадат и голямо предлагане. Как да изберем точния продукт е много често задаван въпрос. Ако трябва да бъда искрен и аз понякога се обърквам - много продукти, голяма част от тях съдържат витамини само на хартия, други са наистина добри комбинации. Аз се спрях на 4 популярни двойки, една от които супер нова за нашия пазар.

 

 

opti men

Бестселърите или най-известните в този клас Opti-Men и Opti-Women, почти не се нуждаят от коментар – етикетът казва всичко, най-необходимите съставки в добра концентрация, с добавени билки, опитизиращи хормоналните нива и при двата пола. Определено се чувства положителният им ефект върху общото състояние, както при спортисти, така и при хора, приемащи продукта с профилактична цел. С цени от 40 лв. за 30 дни, ги изпращам в средния ценови клас

 

adam now foods

 

Не мога да не скрия пристрастието си и към още една двойка продукти – NOW Foods EVE и ADAM. Отново богат състав, всичко необходимо в адекватни дози от витамини, минерали, билки и опитмизатори на метаболизма и хормоните. Нямам забележки по продуктите - при цена от 55 лв. за месец ги слагам в по-високия ценови клас.

 

 

 

Както знаете от предишни мои ревюта, винаги търся хубави, качествени продукти на приемлива цена. Именно за това в днешното ревю ще разгледам още една доста привлекателна двойка ALLMAX Vitaform и Vitafemme. Хубав бленд от витамини, антиоксиданти, добавки за по-добър фокус и концентрация, хормонален комплекс, комплекс за стави и мултиминерали. При жените - оптимизатори на метаболизма, имуностимулатори. С цена от 22 и 25 лв. за vitaformмесечна опаковка влизат в средния клас, което за това съдържание е много добре.

 

 

В търсене на достъпни и качествени продукти попаднах на Haya Labs Food Based Men′s и Women’s Multiбалансирани формули,

haya labs които се доближават до водещите продукти на пазара. Съдържат витамини, минерали, билков и хормонален комплекс, както и ензимен комплекс. Цените са в средния клас от 35 лв. за мъжката и 28 лв. за женската формула за месец.

 

 

 ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ПРОДУКТИТЕ В ЦИФРИ

 

 

 

 

 


Продукт

 

 

opti men

 


now foods men

 

vitaform

 

haya labs men

Opti-Men и Opti-Women

 NOW Foods EVE

и ADAM

ALLMAX Vitaform и  Vitafemme 

Haya Labs Food Based Men′s и Women’s Multi 

 

Краткосрочен ефект

 

2 2 2 2

 

Дългосрочнен ефект

 

9 9 9 9

 

Възможни странични Ефекти

 

1 1 1 1

 

Качество на съдържанието

 

9 9 9 8

 

Цена/
Качество

 

7 6 8 7
Дозировка

1 доза= 3 табл.

опаковка 90 табл. 

1 доза= 3 табл. опаковка 90 табл.  1 доза= 3 табл. 2 опаковка 90 табл.         1 доза= 2 табл.              опаковка 60 табл.  

 

За колко време стига

 

30 дози  30 дози  30 дози 30 дози

 

Цена на доза

 

1,30 лв. 1,80 лв. 0,80 лв. 1,15 лв.

 

* Оценките са на скала от 1 (най-слаб) до 10 (най-добър/висок) и всички те са субективни и плод на преценката на автора на тази статия. Те не целят да уронят имиджа на който и да е продукт, включен в това ревю

 


 

Кирил Танев

 

Кирил Танев - фитнес програми, диети и режимиВ BodyConstructor: Автор, Треньор, Спортист

 

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович, която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област.

 

Всички статии на Кирил Танев можете да прочетете тук

 

 

 

 

 

 


Кирил ТаневКирил Танев
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e най-новия треньор в екипа на BodyConstructor ! Той с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович, която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област. 

 

Можете да следите неговия ДНЕВНИК в BodyConstructor тук


 

 


Тагове: витамини, мултивитамини, здраве, супер суплементи, хранителни добавки
Добави в Svejo

Най-добрите витаминни комплекси един срещу друг в рубриката Супер Суплементи


Напреднал
мнения - 187
Veselin Radev
2016-03-18 01:19:24

 Полезна статия!

Какво би казал за тези - Natrol My favorite multiple? URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 3
DAVID IVANOV
2016-07-26 18:44:03

Лично аз имах проблеми с syntha 6, закупих го от Sila.bg, след приема вдигах кръвно и сърцебиене. Преди съм вземал какви ли не бустери, протеини, но такова чудо не бях преживял, не знам дали е бил фалшив протеина но го изхвърлих.URL   
Харесвам 0

Златен Потребител
мнения - 378
Ричи Петров
2016-07-27 17:40:35

От протеин сърцебиене, май си се филмирал.URL   
Харесвам 0Прочети още ...

Бета глюкани – най-здравословните фибри, които можете да консумирате

Бета глюкани – най-здравословните фибри, които можете да консумирате

30.01.2017 г. / автор: Master Admin
Добавете тези фибри към своята диета и със сигурност ще подобрите своята енергия, здраве и свалянето на излишните килограми!   Последиците от бедния, не добре подбран, хранителен режим, могат да Ви демотивират от ...
BodyConstructor търси Продавач - консултант и Специалист по Суплементиране

BodyConstructor търси Продавач - консултант и Специалист по Суплементиране

07.05.2017 г. / автор: Master Admin
Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас за 2016-та година - BodyConstructor, търси продавач-консултант, който да се присъедини към екипа на своя магазин за хранителни добавки и спортни стоки ...