Начало Статии Покажи своята Супер Промяна и спечели новогодишни подаръци от BC SHOP!

Покажи своята Супер Промяна и спечели новогодишни подаръци от BC SHOP!

29.11.2016 / Автор: Лора Горовска    Оцени
00000
Гласували:
Покажи своята Супер Промяна и спечели новогодишни подаръци от BC SHOP!

Отслабнали сте драстично? Започнали сте да спортувате и сте постигнали своята мечтана форма? Доказали сте, че можете да промените вредните навици и да започнете да водите здравословен начин на живот? Споделете с нас вашите резултати, покажете вашата Супер Промяна в новата ни игра и имате шанса да спечелите страхотни новогодишни подаръци от BodyConstructor SHOP!

 

Какви са условията за участие в играта?

 

От вас се изискват само няколко лесни неща:

 

  • Изпратете ни до 2 снимки/колажи, на които се вижда формата ви „Преди“ и „След“ вашата промяна на admin@bodyconstructor.com до 15 декември. Ние ще ги публикуваме в раздел „Покажи своята Супер Промяна в нашия форум!
  • Регистрирайте се като потребител в нашия сайт - така ще можете да следите колко потребители са гласували за вашата снимка!

 

 

Първите трима, които съберат най-много харесвания от потребителите в нашия сайт до 31 декември ще получат страхотни новогодишни награди:

 

3-то място: Добавки на All Nutrition на стойност 100 лв.

2-ро място: Супер абонамент от треньор по избор + добавки на All Nutrition за 200 лв.

1-во място: Участие в Супер Сериите Сезон 5 и добавки на All Nutrition за 250 лв.

 

 

Гласуването приключва на 31 декември, а победителите ще бъдат обявени на 3 януари! Те ще бъдат избрани според това колко гласувания са събрали от потребителите в нашия сайт.

 

Снимките трябва задължително да показват вашата промяна „Преди“ и „След“, иначе няма да бъдат публикувани! За да избегнем фалшиви снимки и нереални резултати, на изображенията трябва да се вижда и вашето лице. 

 

 

Ние ще публикуваме най-добрите снимки, избрани от нас, в официалния ни профил в Instagram.

 

Успех на всички!


 


Лора ГоровскаЛора Горовска

Лора Горовска

 

В Bodyconstructor: Автор и Редактор

 

Професия: Журналист

 

Образование: Журналистика, Софийски университет „Св. Климент Охридски“

 

Интереси: Литература, Здравословно хранене, Фитнес, Бягане, Хранителни добавки

 

Лора Горовска е студентка по „Журналистика“ във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работила е като репортер в Информационна агенция „Фокус“ в продължение на година и половина, а след това в Списание „Икономика“ и сайта Economic.bg  в рамките на шест месеца. Занимавала се е с волейбол и лека атлетика, а сега през свободното време тренира фитнес, плуване и бягане любителски. Запалена е по здравословното хранене и ефекта, който имат хранителните добавки върху човешкото тяло.

 

Смята, че спортът изгражда силна воля, упоритост, постоянство, дисциплина и търпение и че човешкото тяло бързо се „амортизира“ при липсата на движение.

 


Тагове: Супер Промяна, трансформация, мечтана форма, физика, преди, след, снимки, потребители, отслабване, стягане, релеф, тяло, подаръци, награди, новогодишни, bodyconstructor
Добави в Svejo

Покажи своята Супер Промяна и спечели новогодишни подаръци от BC SHOP!
Прочети още ...

Една от най-трудните мускулни групи - Краката. Как да ги накараме да пораснат?

Една от най-трудните мускулни групи - Краката. Как да ги накараме да пораснат?

27.11.2013 г. / автор:
Хубавото е, че все повече хора се интересуват от тренировките за крака, което е един добър показател за това, че хората започват да осъзнават нуждата от добре развити бедра, не ...
Храненето и нашумелите комерсиални митове за него (част 1)

Храненето и нашумелите комерсиални митове за него (част 1)

04.01.2015 г. / автор: Богомил Йорданов
Всички ние знам за важността на правилното хранене не само за спортните резултати, но и за нашето здраве. Неадекватният прием на хранителни вещества (недостатъчно или прекалено много) от диетата води ...
Майсторът на спорта Пламен Христов става част от екипа на BodyConstructor!

Майсторът на спорта Пламен Христов става част от екипа на BodyConstructor!

06.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
Пламен Христов е майстор на спорта и главен треньор в най-голямата фитнес верига в България. Той има повече от двадесет и пет години опит в трениране и експериментиране по отношение ...
Борецът Владимир Дубов се класира за четвъртфиналите след зрелищна победа в Рио

Борецът Владимир Дубов се класира за четвъртфиналите след зрелищна победа в Рио

19.08.2016 г. / автор: Лора Горовска
Българинът Владимир Дубов се класира за четвъртфиналите в свободен стил борба в категория до 57 кг на Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Той се представи отлично след безапелационна победа ...