Начало Статии С Нов Световен рекорд на мъртва тяга - Роберт Михайлов

С Нов Световен рекорд на мъртва тяга - Роберт Михайлов

19.06.2017 / Автор: Боряна Иванова    Оцени
00000
Гласували:
С Нов Световен рекорд на мъртва тяга - Роберт Михайлов

Доайенът в средите на силовите спортове и в частност силовия трибой - Роберт Михайлов с нов световен рекорд в категория до 83 кг, както и нов световен рекорд в "Open Class" на тяга с убийствените 325 кг. Световното първенство по силов трибой се проведе на 17 юни в Минск, Беларус.

 

На 39 години Роберт се окичи със златният медал и с титлата Световен шампион в силовия трибой за ветерани. Михайлов е старши треньор в клуб Марек 13.

 

Можете да видите интервю с участието на Роберт в Супер Сериите Сезон 5, Еп.3 (отразяване на I кръг на ДЛОШ по Силов Трибой 2017 в Горна Оряховица)

 

 


 

Боряна Иванова

 

Боряна Иванова, автор и директор продукция в BodyConstructor

В BodyConstructor: Директор Продукция „Супер Сериите“ Сезон 5, Автор

Професия: Мениджър реклама и ключови клиенти

Образование: Икономика (АУ Пловдив), Организационно поведение и консултиране на организацията (СУ „Св. Климент Охридски“)

Интереси: Плуване, Фитнес, Здравословно хранене, Книги, Планински преходи

 

Боряна Иванова се занимава със спорт от 6-годишна възраст, като за период от 12 години е състезател по плуване. Сребърен и бронзов медалист е (100 и 200 м съчетано) за България през 2005-та година. След края на спортната си кариера през 2007-ма година започва да се занимава активно с фитнес, като основен интерес проявява към търсене на най-ефективната формула за здраво и хармонично тяло. През годините се е занимавала с художествена гимнастика, триатлон, гребане и спортни танци.

 

Образованието, което е завършила, я подтиква да търси механизмите във всяка организация, които обуславят успеха на процесите в нея. От 2012-та до 2015-та година Боряна се занимава с проучване на микроклимата и процесите в голяма част от софийските училища и големи бизнес компании. С натрупания опит, тя смята, че за да бъде работеща една организация на първо място е важно всички да вярват и следват визията, мисията и целите на компанията, в която работят. Микроклиматът да бъде стабилен, а екипът да следва работи както за личното си развитие, така и прогреса на цялата организация.

 

 

Всички статии и интервюта на Боряна Иванова можете да прочетете тук

 


Боряна Иванова

Тагове: нов световен рекорд, мъртва тяга, Роберт Михайлов, Робърт, Минск, Беларус, силов трибой
Добави в Svejo

С Нов Световен рекорд на мъртва тяга - Роберт Михайлов
Прочети още ...

Резултати от състезанието "Универсален Атлет" (Universal Athlete), Варна 2012г.

Резултати от състезанието "Универсален Атлет" (Universal Athlete), Варна 2012г.

20.09.2012 г. / автор: Даниел Славов
  Резултати от състезанието „Универсален Атлет” – 09.09.12 год. Варна   Цветко Каркaланов e част от екипа на любимия ти сайт Bodyconstructor, и e eдин от призьорите на състезанието „Универсален Атлет” !!! Очаквайте скоро интересно интервю с ...
Димо Бенев за трансформацията му в бодибилдър: Мога да постигна всичко!

Димо Бенев за трансформацията му в бодибилдър: Мога да постигна всичко!

15.11.2016 г. / автор: Лора Горовска
Димо Бенев е дългогодишен състезател по Силов Трибой и вдигане от лег с призови класирания из наши и чуждестранни състезания. Той е главен организатор на най-популярното любителско събитие в силовия ...
Енчо Керязов пред BodyConstructor:

Енчо Керязов пред BodyConstructor: "Нощта на Звездите 2016" събира на една сцена световни шампиони и циркови артисти!

19.02.2016 г. / автор: Радина Симеонова
Пред камерите на BodyConstructor застава световното величие на цирковото изкуство - еквилибристът Енчо Керязов! Той разказва за своя път и за предстоящия мега-спектакъл "Нощта на Звездите 2016", в който заедно ...
Интервю с Даниел Рошков специално за BodyConstructor !

Интервю с Даниел Рошков специално за BodyConstructor !

06.03.2012 г.
Интервю с Даниел Рошков - една от младите надежди на българския бодибилдинг. Двукратен Републикански шампион в категория до 80кг, и Абсолютен шампион на турнира "Мечката" за 2011г.   Отскоро е в България, ...