Начало Статии ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“

ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“

14.07.2017 / Автор: Теодора Йорданова    Оцени
00000
Гласували:
ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“

 

Най-популярната платформа за фитнес и силови спортове в България BodyConstructor стартира второто издание на предизвикателството Sport Vision „Супер Атлет“, като този път състезанието ще бъде индивидуално и само за мъже.

 

Отново ще търсим универсални атлети, които имат смелостта и уменията да се изправят пред поредица от различни изпитания. Ще търсим спортисти от различни сфери, които се осмеляват да излязат от комфортната си зона и да се впуснат в предизвикателства, с които да достигнат до лимита на своите възможности. Те ще преминат през вълнуващи тежки и разнообразни упражнения, за да изпитат волята, физиката и духа си. За целта е необходимо да притежавате издръжливост, ловкост, сила, бързина, техничност и стратегическо мислене.

 

В първото издание на Sport Vision „Супер Атлет“ станахме свидетели на подвизите на изключително добре подготвени физически участници с невероятен хъс за победа и забележителен борбен дух. Дълго ще помним славният финал, в който отборът на CrossFire взе напълно заслужено първата престижна титла. Успяхме да открием най-добрите бойци в България, раздадохме награди с обща стойност – 3000 лв, нашите Live видеа достигнаха до над 85 000 човека, а емоциите от публиката и участниците няма как да бъдат забравени!

 

Второто издание ще бъде още по-грандиозно, защото гладиаторските битки ще изправят един срещу друг различни характери. Победата ще бъде за този, който съумее да покаже най-доброто от себе си в точния момент. 

 

BodyConstructor, BC Shop

 

Ще станем свидетели на силова битка между кросфитъри, щангисти, трибойци. Ще видим дали избраният спорт и уменията придобити от него развиват физиката само в една насока и дали съчетанието им с други спортни елементи е възможно. Бодибилдърите ще имат възможност да докажат, че освен развита мускулатура, притежават и умения, които ще им помогнат в преминаването на изпитания от различен характер. Ще видим дали силата при щангистите ще бъде достатъчно преимущество за спечелването на титлата. 

 

Във второто издание на Sport Vision „Супер Атлет“ състезателите ще изпъляват упражнения, които комбинират сила, издръжливост, техничност, бързина, ловкост. Изпитанията ще бъдат еднакви за всички участници без значение от техните физически качества и подготовка.

 

Състезанието ще се проведе на 3-ти Септември от 11:00 часа на Околовръстен път №265 пред магазина на SPORT VISION OUTLET. Генерален партньор на състезанието е Sport Vision.

 

Можеш да се регистрираш - ТУК

 

Таксата за участие е 20 лв на участник, ако заплатите до 10 август, 25 лв до 25 август, 30 лв до 2 септември и съответно 35 лв, ако се запишете на място в деня на състезанието.

 

Докажете на себе си и на всички останали, че с вашата физическа подготовка и умения сте способни да надскочите възможностите си и да спечелите не само престижната титла Sport Vision „Супер Атлет“, но и признанието на публиката!

 


 

 BodyConstructor, BC Shop

 

 

 

 

 

 


Тагове: Супер Атлет, Sport Vision, участници, атлети, спортисти, състезание, предизикателство, упражнения, награди
Добави в Svejo

ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“
Прочети още ...

Защо Арнолд никога не e тренирал сам?

Защо Арнолд никога не e тренирал сам?

15.02.2015 г. / автор: Радина Симеонова
... или една нетрадиционна гледна точка от малко-познати разкази около неговия безпрецедентен успех!   Дали да се запътите към тренировъчната зала сами или непременно да звъннете по телефона, преди да се насочите ...
Режимът на Дуейн Джонсън - Скалата за солидна мускулна маса

Режимът на Дуейн Джонсън - Скалата за солидна мускулна маса

09.03.2017 г. / автор: Биляна Котева
С 50,8 см ръце, 127 см гърди и 88,9 см талия, физиката на Скалата е достойна за възхищение. Надникнете в методите му, хранителния му режим и в тренировъчния му план, чрез ...
Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!

Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!

15.09.2015 г. / автор: Любомир Христов
Вчера във видео Кай Грийн сподели, че няма да може да участва на Мистър Олимпия поради дисквалификация (късна регистрация за участие). Това звучи не само странно, но и доста нелепо. ...
Почина един от най-легендарните фитнес модели в света - Грег Плит!

Почина един от най-легендарните фитнес модели в света - Грег Плит!

18.01.2015 г. / автор: Master Admin
Вчера 17-ти Януари 2015г., при инцидент загина едно от най-популярните световни величия на модерната фитнес индустрия Грег Плит. Той бил ударен от влакова композиция в центъра на Бърбанк, Калифорния. Свидетели ...