Начало Статии ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“

ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“

28.08.2017 / Автор: Теодора Йорданова    Оцени
00000
Гласували:
ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“

 

Най-популярната платформа за фитнес и силови спортове в България BodyConstructor стартира второто издание на предизвикателството Sport Vision „Супер Атлет“, като този път състезанието ще бъде индивидуално и само за мъже.

 

Отново ще търсим универсални атлети, които имат смелостта и уменията да се изправят пред поредица от различни изпитания. Ще търсим спортисти от различни сфери, които се осмеляват да излязат от комфортната си зона и да се впуснат в предизвикателства, с които да достигнат до лимита на своите възможности. Те ще преминат през вълнуващи тежки и разнообразни упражнения, за да изпитат волята, физиката и духа си. За целта е необходимо да притежавате издръжливост, ловкост, сила, бързина, техничност и стратегическо мислене.

 

В първото издание на Sport Vision „Супер Атлет“ станахме свидетели на подвизите на изключително добре подготвени физически участници с невероятен хъс за победа и забележителен борбен дух. Дълго ще помним славният финал, в който отборът на CrossFire взе напълно заслужено първата престижна титла. Успяхме да открием най-добрите бойци в България, раздадохме награди с обща стойност – 3000 лв, нашите Live видеа достигнаха до над 85 000 човека, а емоциите от публиката и участниците няма как да бъдат забравени!

 

Второто издание ще бъде още по-грандиозно, защото гладиаторските битки ще изправят един срещу друг различни характери. Победата ще бъде за този, който съумее да покаже най-доброто от себе си в точния момент. 

 

BodyConstructor, BC Shop

 

Ще станем свидетели на силова битка между кросфитъри, щангисти, трибойци. Ще видим дали избраният спорт и уменията придобити от него развиват физиката само в една насока и дали съчетанието им с други спортни елементи е възможно. Бодибилдърите ще имат възможност да докажат, че освен развита мускулатура, притежават и умения, които ще им помогнат в преминаването на изпитания от различен характер. Ще видим дали силата при щангистите ще бъде достатъчно преимущество за спечелването на титлата. 

 

Във второто издание на Sport Vision „Супер Атлет“ състезателите ще изпъляват упражнения, които комбинират сила, издръжливост, техничност, бързина, ловкост. Изпитанията ще бъдат еднакви за всички участници без значение от техните физически качества и подготовка.

 

Състезанието ще се проведе на 3-ти Септември от 11:00 часа на Околовръстен път №265 пред магазина на SPORT VISION OUTLET. Генерален партньор на състезанието е Sport Vision.

 

За победителите, участниците и публиката ще има награден фонд на стойност над 2500 лв. под формата на материални награди от нашите партньори:

 

- Sport Vision

- 6PAK Nutrition

- Sport Definition

- Балев Био

- Inkospor 

 

Уредите и тежестите, които ще се опитат да затруднят участниците във второто издание на Sport Vision „Супер Атлет“, са осигурени от:

 

- Gedon Fitness & Aerobic Center 

- CrossFire

- Sport "R"Evolution 

 

Облеклото на съдийския състав и екипът терен е подсигурен от нашите партньори LUPUS SPORT.

 

Можеш да се регистрираш - ТУК

 

Таксата за участие е 20 лв на участник, ако заплатите до 10 август, 25 лв до 25 август, 30 лв до 2 септември и съответно 35 лв, ако се запишете на място в деня на състезанието.

 

Докажете на себе си и на всички останали, че с вашата физическа подготовка и умения сте способни да надскочите възможностите си и да спечелите не само престижната титла Sport Vision „Супер Атлет“, но и признанието на публиката!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport Vision Супер Атлет 2

 

Genadi

 

Ivan Draganov

 

Petyr Penchev

 

 

 

 

 

 

Влади Бначев, BodyConstructor, BC Shop

 

 


Теодора Йорданова

Тагове: Супер Атлет, Sport Vision, участници, атлети, спортисти, състезание, предизикателство, упражнения, награди
Добави в Svejo

ЗАПИСВАНЕТО Е АКТИВНО - Стартира второто издание на феноменалното предизвикателство Sport Vision „Супер Атлет“
Прочети още ...

Състезателите на нашите треньори Румен Спецов и Кирил Танев и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!

Състезателите на нашите треньори Румен Спецов и Кирил Танев и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!

12.05.2016 г. / автор: Master Admin
Състезателите на нашите треньори Румен Спецов и Кирил Танев и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!       На тазгодишния Турнир Пловдив дебютира състезателката Ралица Добрева, която стана втора в категория Бикини фитнес девойки до ...

"Щастлива бременност - щастливо бебе" - Тренировки и суплементация

03.08.2017 г. / автор: Марина Декова
  Продължавам с поредицата "Щастлива бременност - щастливо бебе", като с днешната тема ще дам повече информация за добавките, които употребявам и общите тренировъчни и двигателни принципи, които следвам в ежедневието си.   Първите ...
Фил Хийт спечели и Арнолд Класик Европа!

Фил Хийт спечели и Арнолд Класик Европа!

14.10.2013 г. / автор: Дилян и Владимир Борисови
Третото издание на състезанието се проведе от 11 до 13 октомври в Мадрид, Испания. Две седмици след Мистър Олимпия, класирането в топ 4 се повтаря: Фил Хийт е първи, следван ...
Кай Грийн и Оксана Гришина триумфираха и на Арнолд Класик Австралия

Кай Грийн и Оксана Гришина триумфираха и на Арнолд Класик Австралия

22.03.2016 г. / автор: Радина Симеонова
Кай Грийн и Оксана Гришина триумфираха и на Арнолд Класик Австралия Кай Грийн и Оксана Гришина са №1 за пореден път в двете най-атрактивни категории на професионалния бодибилдинг – ...