Начало Статии Очаквайте Super Live - Спомагат ли за професионалния спорт функционалните тренировки

Очаквайте Super Live - Спомагат ли за професионалния спорт функционалните тренировки

01.09.2017 / Автор: Боряна Иванова    Оцени
00000
Гласували:
Очаквайте Super Live - Спомагат ли за професионалния спорт функционалните тренировки

 

Очаквайте новото ни и много по-различно Super Live видео с нашите приятели и колеги от CrossFire - Ставри Ставрев (над 3 години треньор и специалист по функционални и кондиционни тренировки, както и носител на множество CrossFit титли от състезания в България и света) и Кирил Мерджанов (над 3 години треньор и специалист по функционални тренировки, спомогнал за подготовката на множество състезатели, вкл. и Ставри) и нашия водещ Влади Банчев. Ставри тренира активно CrossFit над 4 години, а Кирил, най-опитният сред екипа на CrossFire, над 6 години.

 


В Live видеото очаквайте Влади и неговите гости, които ще си говорят по една много нашумяла напоследък тема - "Функционалните тренировки - можем ли чрез тях да повишим постиженията си в друг вид спорт или по-скоро това би ни попречило".

 

 

Влади, в ролята на водещ, ще задава въпроси на своите гости. От своя страна Ставри и Кирил, едни от най-големите специалисти по функционални тренировки в България, ще ни разяснят кои качества се развиват благодарение на функционалните тренировки и с какво последните се различават от всички останали видове тренировки. 

 

 

Стартовият час е 20:30 ч. на 05 септември (вторник). Не пропускайте да зададете своите въпроси по темата директно към Влади, Ставри и Кирил.

 


Sport Vision Супер Атлет

 

Супер Атлет

 


 

Боряна Иванова

 

Боряна Иванова, автор и директор продукция в BodyConstructor

В BodyConstructor: Директор Продукция „Супер Сериите“ Сезон 5, Автор

Професия: Мениджър реклама и ключови клиенти

Образование: Икономика (АУ Пловдив), Организационно поведение и консултиране на организацията (СУ „Св. Климент Охридски“)

Интереси: Плуване, Фитнес, Здравословно хранене, Книги, Планински преходи

 

Боряна Иванова се занимава със спорт от 6-годишна възраст, като за период от 12 години е състезател по плуване. Сребърен и бронзов медалист е (100 и 200 м съчетано) за България през 2004-та и 2005-та година. След края на спортната си кариера през 2007-ма година започва да се занимава активно с фитнес, като основен интерес проявява към търсене на най-ефективната формула за здраво и хармонично тяло. През годините се е занимавала с художествена гимнастика, триатлон, гребане и спортни танци.

 

Образованието, което е завършила, я подтиква да търси механизмите във всяка организация, които обуславят успеха на процесите в нея. От 2012-та до 2015-та година Боряна се занимава с проучване на микроклимата и процесите в голяма част от софийските училища и големи бизнес компании. С натрупания опит, тя смята, че за да бъде работеща една организация на първо място е важно всички да вярват и следват визията, мисията и целите на компанията, в която работят. Микроклиматът да бъде стабилен, а екипът да работи както за личното си развитие, така и прогреса на цялата организация.

 

 

Всички статии и интервюта на Боряна Иванова можете да прочетете тук

 


Боряна Иванова

Тагове: функционални тренировки, CrossFire, CrossFit, Ставри Ставрев, Кирил Мерджанов,
Добави в Svejo

Очаквайте Super Live - Спомагат ли за професионалния спорт функционалните тренировки
Прочети още ...

30 съвета за изгаряне на мазнините от Тони Шивачев - Част 1

30 съвета за изгаряне на мазнините от Тони Шивачев - Част 1

25.11.2016 г. / автор: Тони Шивачев
В тази статия ще ви представя 30 лесни съвета, които да прилагате, когато сте в период на чистене на мазнини. Тези методи ще забързат метаболизма ви и ще ви помогнат ...
Всичко най-интересно от Турнира по Културизъм и Фитнес

Всичко най-интересно от Турнира по Културизъм и Фитнес "Пловдив" 2016! + СНИМКИ (ЧАСТ 1)

24.04.2016 г. / автор: Даниел Славов
Всичко най-интересно от Турнира по Културизъм и Фитнес "Пловдив" 2016! + СНИМКИ (ЧАСТ 1)     "Палата номер 7" на Международния пловдивски панаир беше домакин на ежегодния „Турнир Пловдив“ – едно от двете ...
Републиканско по Вдигане от Лег, 2-ри кръг

Републиканско по Вдигане от Лег, 2-ри кръг

22.05.2012 г. / автор: Любомир Христов
Завърши вторият кръг на Републиканското първенство по вдигане от лег. Разбира се участваха почти всички от нашите най-изявени състезатели в тази дисциплина. Състезанието беше разделено на две части - с ...
Два нови световни рекорда по вдигане на тежести в Рио

Два нови световни рекорда по вдигане на тежести в Рио

11.08.2016 г. / автор: Лора Горовска
Китаецът Лю Сяодзюн и казахът Ниджат Рахимов поставиха два нови световни рекорда във вдигането на тежести на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.   Златото в категория до 77 кг грабна Ниджат ...