Начало Статии Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

02.01.2018 / Автор: Теодора Йорданова    Оцени
00000
Гласували:
Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

 

Скъпи приятели,

 

2017-та година вече е в папка „Архив“, но два дни след началото на новата 2018-та равносметката си търси място да изплува на повърхността.

 

Преди всичко обаче, искаме да благодарим на всички вас, че бяхте и сте част от най-бързоразвиващата се онлайн платформа за фитнес у нас – BodyConstructor. Без вас ние нямаше да постигнем нищо, от това, с което сега се гордеем и ви обещаваме, че и през новата година ще ви радваме, изненадваме и показваме всичко най-интересно и вълнуващо от света на спорта в България и не само. Е, ще се опитваме и да ви разсмиваме понякога, особено, когато някой наш член от екипа бъде хванат в крачка.

 

Мисията изпълнена

 

Една от основните ни и вече реализирани мисии, беше да докажем, че качествени световни марки с най-висок клас сертификати могат да се предлагат и в България.

 

Sport Definition, BodyConstructor

 

Безусловно доверие марките Sport Definition и 6pak Nutrition получиха от едни от най-големите фитнес центрове в София и България – фитнеси „Атлетик“, фитнеси „Флайс“, зала "Пулеви", фитнес клуб „Нео“, Power Gym, Titanium Fitness и много други.

 

Благодарим ви за подкрепата!

 

Реализирани проекти

 

Тази година отново се напънахме 😊. Реализирахме Сезон 5 на Супер Сериите, както и грандиозните Супер СблъсъциСупер Атлет 1 и Супер Атлет 2.

 

Освен като Супер водещ, Влади Банчев се доказа и като Супер Атлет, макар и да не завърши в топ 3 на състезанията (вероятно, заради любовта му към сладкото).

 

За първи път

 

Отново се доказахме като иноватори, въпреки обилното „леене на пот“, което остава зад кадър.

 

За ПЪРВИ ПЪТ в България – BodyConstructor, съвместно с Fit Spo и Hitachi, излъчи в два последователни дни НА ЖИВО  Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес 2017, което се проведе в зала Универсиада и така беше в топ 5 „Най-гледани видеа“ за България.

 

BodyConstructor

 

Втората ни осъществена идея беше черна и мрачна. За ПЪРВИ ПЪТ в BodyConstructor се проведе Black Friday, който даде възможност на всеки един от вас да вземе висококачествени сертифицирани продукти на уникално ниски цени. Благодарим ви, че отново заложихте на BodyConstructor и че дадохте своята обратна връзка, за да можем следващия път да сме още по-добри.

 

Помогни с нас за спорта

 

По време на Super Christmas  BodyConstructor стартира и първата си социална кауза – „Помогни с нас за спорта“ – благотворителна инициатива за Михаил. Благодарим ви за активността и за това, че подкрепяте също като нас младите надежди на България. Сигурни сме, че това не е последният път, в който ще чуете това име. Защото пред едно младо, силно и целеустремено дете не може да стои нищо друго, освен покоряване на спортни върхове. Пожелаваме на Михаил Бистричанов да постигне огромни успехи в карате-до. Ние вярваме в него и му се възхищаваме, заради това, че не се страхува да преследва мечтата си.

 

Подаръци, подаръци, подаръци

 

През 2017-та година BodyConstructor раздаде предметни награди на стойност над 50 000 лв., въпреки желанието на Влади Банчев и Теди да си ги поделят 😊

 

Super Christmas, BodyConstructor 

 

  

Тук е моментът да благодарим и на нашите партньори, които винаги ни подкрепят във всяко ново начинание и също като вас – вярват в нас – Nature On, Cvetita Herbal, Protein Bar, Inkospor, Fit Spo, Красиви тела, Sport Vision, Abo Pharma, Балев Био, Dr. Rice, Movewell, Reebok и много други.

 

Екипът

 

Растем, растем, растем! Под дърво и камък търсихме нашите нови попълнения, които с днешна дата са част от най-забавния, най-усмихнатия, но и най-амбициозния екип на BodyConstructor. Тормозени всекидневно, подложени на непрекъснато дебнене за шеги, нашите нови колеги Влади, Петя, Теди, Иван, Алекс, Димо и Силвия, доказаха, че с хъс, упоритост, но и с килограм чувство за хумор проектите на BodyConstructor са винаги успешни. Разбира се, не и без подкрепата на старите кучета – Любомир Христов, Боряна Иванова, Влади Банчев, Марина Декова, Кирил Танев, Тони Шивачев, Пламен Христов, Станимир Ботев, Велин Петков.

 

Сдобихме се и с огромна Любов в края на септември.

 

Marina Dekova, BodyConstructor

 

Изпратихме една успешна и изпълнена с емоции и позитивни промени 2017-та и сме напълно готови за всяко предизвикателство, което ни очаква през новата година, защото заедно с вас можем да постигнем велики неща! Благодарим!


 


Теодора Йорданова

Тагове: равносметка, 2017, стара година, мисия, цели, Black Friday, Супер Атлет, Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес 2017, треньори, BodyConstructor
Добави в Svejo

Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка
Прочети още ...

Големият победител във второто издание на Sport Vision Супер Атлет е Ставри Ставрев

Големият победител във второто издание на Sport Vision Супер Атлет е Ставри Ставрев

04.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Неделя мина, а с нея и феноменалното предизвикателство Sport Vision Супер Атлет 2. И този път физическите способности на всички участници бяха изпитани и отведени до краен предел, за да може ...
Super Live – Как да спечелиш Супер Атлет 3 с Влади и Ставри

Super Live – Как да спечелиш Супер Атлет 3 с Влади и Ставри

09.11.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Сблъсъкът на годината наближава. Супер Атлет 3 те предизвиква. Влади Банчев – най-популярният и обичан водещ в сферата на фитнеса и силовите спортове, заедно със Ставри Ставрев - големият победител ...
Пълен обзор на Олимпия Европа 2016 за Аматьори

Пълен обзор на Олимпия Европа 2016 за Аматьори

21.06.2016 г. / автор: Румен Спецов
Пълен обзор на Олимпия Европа 2016 за Аматьори             Миналата седмица в Марбея, Испания се проведе най-престижният международен турнир по бодибилдинг за непрофесионалисти - Мистър Олимпия Европа за Аматьори 2016. Вижте обзор ...
Най-красивите, най-изящните, най-добрите. Жените на Олимпия 2016! Обзор на всички дамски категории

Най-красивите, най-изящните, най-добрите. Жените на Олимпия 2016! Обзор на всички дамски категории

20.09.2016 г. / автор: Любомир Христов
Дойде ред и да разкажем по-подробно какво се случи при дамите на 52-рото издание на Олимпия. Повече за мъжкото представяне можете да прочетете ТУК   ЖЕНСКА ФИЗИКА   Шампионката от миналите две издания на турнира ...