Начало Статии Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

02.01.2018 / Автор: Теодора Йорданова    Оцени
00000
Гласували:
Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

 

Скъпи приятели,

 

2017-та година вече е в папка „Архив“, но два дни след началото на новата 2018-та равносметката си търси място да изплува на повърхността.

 

Преди всичко обаче, искаме да благодарим на всички вас, че бяхте и сте част от най-бързоразвиващата се онлайн платформа за фитнес у нас – BodyConstructor. Без вас ние нямаше да постигнем нищо, от това, с което сега се гордеем и ви обещаваме, че и през новата година ще ви радваме, изненадваме и показваме всичко най-интересно и вълнуващо от света на спорта в България и не само. Е, ще се опитваме и да ви разсмиваме понякога, особено, когато някой наш член от екипа бъде хванат в крачка.

 

Мисията изпълнена

 

Една от основните ни и вече реализирани мисии, беше да докажем, че качествени световни марки с най-висок клас сертификати могат да се предлагат и в България.

 

Sport Definition, BodyConstructor

 

Безусловно доверие марките Sport Definition и 6pak Nutrition получиха от едни от най-големите фитнес центрове в София и България – фитнеси „Атлетик“, фитнеси „Флайс“, зала "Пулеви", фитнес клуб „Нео“, Power Gym, Titanium Fitness и много други.

 

Благодарим ви за подкрепата!

 

Реализирани проекти

 

Тази година отново се напънахме 😊. Реализирахме Сезон 5 на Супер Сериите, както и грандиозните Супер СблъсъциСупер Атлет 1 и Супер Атлет 2.

 

Освен като Супер водещ, Влади Банчев се доказа и като Супер Атлет, макар и да не завърши в топ 3 на състезанията (вероятно, заради любовта му към сладкото).

 

За първи път

 

Отново се доказахме като иноватори, въпреки обилното „леене на пот“, което остава зад кадър.

 

За ПЪРВИ ПЪТ в България – BodyConstructor, съвместно с Fit Spo и Hitachi, излъчи в два последователни дни НА ЖИВО  Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес 2017, което се проведе в зала Универсиада и така беше в топ 5 „Най-гледани видеа“ за България.

 

BodyConstructor

 

Втората ни осъществена идея беше черна и мрачна. За ПЪРВИ ПЪТ в BodyConstructor се проведе Black Friday, който даде възможност на всеки един от вас да вземе висококачествени сертифицирани продукти на уникално ниски цени. Благодарим ви, че отново заложихте на BodyConstructor и че дадохте своята обратна връзка, за да можем следващия път да сме още по-добри.

 

Помогни с нас за спорта

 

По време на Super Christmas  BodyConstructor стартира и първата си социална кауза – „Помогни с нас за спорта“ – благотворителна инициатива за Михаил. Благодарим ви за активността и за това, че подкрепяте също като нас младите надежди на България. Сигурни сме, че това не е последният път, в който ще чуете това име. Защото пред едно младо, силно и целеустремено дете не може да стои нищо друго, освен покоряване на спортни върхове. Пожелаваме на Михаил Бистричанов да постигне огромни успехи в карате-до. Ние вярваме в него и му се възхищаваме, заради това, че не се страхува да преследва мечтата си.

 

Подаръци, подаръци, подаръци

 

През 2017-та година BodyConstructor раздаде предметни награди на стойност над 50 000 лв., въпреки желанието на Влади Банчев и Теди да си ги поделят 😊

 

Super Christmas, BodyConstructor 

 

  

Тук е моментът да благодарим и на нашите партньори, които винаги ни подкрепят във всяко ново начинание и също като вас – вярват в нас – Nature On, Cvetita Herbal, Protein Bar, Inkospor, Fit Spo, Красиви тела, Sport Vision, Abo Pharma, Балев Био, Dr. Rice, Movewell, Reebok и много други.

 

Екипът

 

Растем, растем, растем! Под дърво и камък търсихме нашите нови попълнения, които с днешна дата са част от най-забавния, най-усмихнатия, но и най-амбициозния екип на BodyConstructor. Тормозени всекидневно, подложени на непрекъснато дебнене за шеги, нашите нови колеги Влади, Петя, Теди, Иван, Алекс, Димо и Силвия, доказаха, че с хъс, упоритост, но и с килограм чувство за хумор проектите на BodyConstructor са винаги успешни. Разбира се, не и без подкрепата на старите кучета – Любомир Христов, Боряна Иванова, Влади Банчев, Марина Декова, Кирил Танев, Тони Шивачев, Пламен Христов, Станимир Ботев, Велин Петков.

 

Сдобихме се и с огромна Любов в края на септември.

 

Marina Dekova, BodyConstructor

 

Изпратихме една успешна и изпълнена с емоции и позитивни промени 2017-та и сме напълно готови за всяко предизвикателство, което ни очаква през новата година, защото заедно с вас можем да постигнем велики неща! Благодарим!


 


Теодора Йорданова

Тагове: равносметка, 2017, стара година, мисия, цели, Black Friday, Супер Атлет, Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес 2017, треньори, BodyConstructor
Добави в Svejo

Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка
Прочети още ...

BodyConstructor търси Продавач - консултант и Специалист по Суплементиране

BodyConstructor търси Продавач - консултант и Специалист по Суплементиране

15.01.2018 г. / автор: Master Admin
  Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас - BodyConstructor, търси продавач-консултант, който да се присъедини към екипа на нашия магазин за хранителни добавки и спортни стоки в град София.   Ако точно ...
Присъедини се към екипа на BodyConstructor!

Присъедини се към екипа на BodyConstructor!

29.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас за 2016-та година - BodyConstructor търси Специалист – Търговия със спортни храни, който да се присъедини към разрастващия се екип.     Чрез тази позиция имаш ...
Републиканско по Силов Трибой за младежи, Дупница 2012г.

Републиканско по Силов Трибой за младежи, Дупница 2012г.

30.04.2012 г. / автор: Любомир Христов
На 28 Април се проведе Турнир по Силов Трибой за младежи в град Дупница, организиран от клуб "Марек" съвместно в Българската Федерация по Силов Трибой (БФСТ). В надпреварата взеха участие ...
Турнир по силов трибой за любители - купа

Турнир по силов трибой за любители - купа "Аполония" 2015

17.05.2015 г. / автор: Димо Бенев
За втори път присъствам на този свеж любителски турнир и мога смело да кажа, че вече го обичам. Миналата година отидох като зрител, но се включих като съдия в последния ...