Начало Статии Бъди промяната, която искаш да видиш в света

Бъди промяната, която искаш да видиш в света

12.03.2018 / Автор: Марина Декова    Оцени
00000
Гласували:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света

 

Здравейте, приятели, 

 

Благодаря ви, че сте част от моя свят. Благодаря ви, че споделяте с мен енергията и баланса си за един по-добър и качествен живот! 

 

Моята цел е да Ви помогна, за да избегнете грешките, които аз направих през годините в търсенето на истината за здравословен начин на живот.

 

Всеки, който е постигнал успехи с моя помощ, ме мотивира да продължавам да правя това, което правя, да се развивам и да търся все нови и нови съвремени методики за един жизнен и енергичен живот. Живот, който ни дава самочувствие да остояваме себе си в различни сфери от ежедневието ни.

 

Очаквайте скоро моите съвети какво да направите, за да се сдобиете със сияйна и здрава кожа, така че да видите резултати веднага!

 

А ако не намирате решение как да се отървете от портокаловата кожа, опитайте с моята най-нова фитнес услуга: „Специална програма за премахване на целулит“Програмата е подходяща и за жени, които целят да възвърнат и подобрят формата си след раждане, както и за кърмещи майки.

 

              


Марина ДековаМарина Декова
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Персонален треньор, Състезател по Културизъм в категория "Бикини фитнес", Автор на публикации

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки, Натуропатия

 

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 6 години. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г. 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички.

Марина Декова е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки. 

 

Любител е на силовите спортове и бивш състезател по кросфит. На мнение е, че здрава и пропорционална физика се гради със силови упражнения и правилна техника. Фен е на здравословното хранене и твърди, че релефно и оформено тяло се постига с чисто и прецизно хранене.

 

Марина Декова се е занимавала активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните няколко години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

 

Тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

Тук можете да следите нейния Дневник


 


Тагове: Марина Декова, Специална програма, сияйна кожа, грешки, резултати
Добави в Svejo

Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Прочети още ...

Родната фитнес действителност

Родната фитнес действителност

10.08.2013 г.
Статията, която ще прочетете, е различна от другите с това, че нейната тематика е по-философска и ориентирана към мислещия спортист. Това не е поредният материал за хранителни добавки, тренировъчни системи, ...
Всичко, което ми се иска да знаех, преди да стана културист

Всичко, което ми се иска да знаех, преди да стана културист

15.02.2017 г. / автор: Лора Горовска
Мислите си, че знаете всичко за културизма? Прочетете тези трудно научени и мъдри съвети от Рон Харис, вдигач с 30-годишен опит! Още откакто прочита първото списание за бодибилдинг в края ...
Какво представляват Е-тата в храните ?

Какво представляват Е-тата в храните ?

13.03.2012 г. / автор: Дилян и Владимир Борисови
"Е-тата" в храните представляват съкратени наименования на химични съединения използвани в хранителната промишленост. Това са добавки, използвани както за подобряване на качеството на храната (вкуса, мириса, цвета и др.), така ...
7 причини да не можеш да стопиш мазнините (Част 1)

7 причини да не можеш да стопиш мазнините (Част 1)

30.05.2018 г. / автор: Неда Ковачева
  Броиш всяка калория, забраняваш си всички любими за ядене неща, но все още не виждаш резултат? Следваш стриктно хранителния си режим и тренировъчния си план, но промяна няма? Е, време ...