Начало Статии Бъди промяната, която искаш да видиш в света

Бъди промяната, която искаш да видиш в света

12.03.2018 / Автор: Марина Декова    Оцени
00000
Гласували:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света

 

Здравейте, приятели, 

 

Благодаря ви, че сте част от моя свят. Благодаря ви, че споделяте с мен енергията и баланса си за един по-добър и качествен живот! 

 

Моята цел е да Ви помогна, за да избегнете грешките, които аз направих през годините в търсенето на истината за здравословен начин на живот.

 

Всеки, който е постигнал успехи с моя помощ, ме мотивира да продължавам да правя това, което правя, да се развивам и да търся все нови и нови съвремени методики за един жизнен и енергичен живот. Живот, който ни дава самочувствие да остояваме себе си в различни сфери от ежедневието ни.

 

Очаквайте скоро моите съвети какво да направите, за да се сдобиете със сияйна и здрава кожа, така че да видите резултати веднага!

 

А ако не намирате решение как да се отървете от портокаловата кожа, опитайте с моята най-нова фитнес услуга: „Специална програма за премахване на целулит“Програмата е подходяща и за жени, които целят да възвърнат и подобрят формата си след раждане, както и за кърмещи майки.

 

              


Марина ДековаМарина Декова
В BodyConstructor: АвторТреньорСпортист

 

Професия: Персонален треньор, Състезател по Културизъм в категория "Бикини фитнес", Автор на публикации

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки, Натуропатия

 

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 6 години. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г. 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички.

Марина Декова е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки. 

 

Любител е на силовите спортове и бивш състезател по кросфит. На мнение е, че здрава и пропорционална физика се гради със силови упражнения и правилна техника. Фен е на здравословното хранене и твърди, че релефно и оформено тяло се постига с чисто и прецизно хранене.

 

Марина Декова се е занимавала активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните няколко години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

 

Тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

Тук можете да следите нейния Дневник


 


Тагове: Марина Декова, Специална програма, сияйна кожа, грешки, резултати
Добави в Svejo

Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Прочети още ...

3 грешки, които начинаещите трябва да избягват във фитнеса

3 грешки, които начинаещите трябва да избягват във фитнеса

28.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
      Ако тепърва започвате да тренирате, фитнесът може да бъде привлекателно място, но не е задължително. Недейте да прескачате от машина на машина, копирайки упражненията, които човекът до вас прави. И ...
Най-добрите изолирани упражнения за задни бедра и глутеус за жени

Най-добрите изолирани упражнения за задни бедра и глутеус за жени

27.02.2017 г. / автор: Марина Декова
Здравейте, аз съм Марина и съм страстен почитател на тренировките за крака. Голяма част от жените, включително и аз самата, трупаме лесно мускулна маса на предните бедра, което първо, не ...
10 любопитни факта за Мистър Олимпия Фил Хийт

10 любопитни факта за Мистър Олимпия Фил Хийт

11.01.2017 г. / автор: Лора Горовска
Много хора имат противоречиво мнение за Фил Хийт. Той е личост, която предизвиква смесени чувства, заради начина, по който се държи с феновете си в социалните мрежи. Има едно нещо ...
Пълнозърнестият (кафяв) ориз и ролята му в нашата диета

Пълнозърнестият (кафяв) ориз и ролята му в нашата диета

05.04.2017 г. / автор: Румен Спецов
Познат отпреди 6000 години като диворастящ ориз, а по-късно култивиран, днес оризът е познат и се отглежда по целия свят. В началото на всички видове ориз, е пълнозърнестият или както често ...