Начало Антон Лазаров Био
Детайли за плащане
Антон ЛазаровУслугиМедиа Снимки Био ОтзивиСтатии

 

Антон Лазаров Лазаров се занимава със спорт още от съвсем малък - първо преминава през няколко вида източни бойни изкуства, тенис на корт, спортна стрелба, бокс и кикбокс. В последствие обаче с годините фокусът му се измества към фитнеса и спортно-кондиционната подготовка. В тази сфера е от 2011 г.

 

Като всеки един младеж първоначално се запалва по бодибилдинга с идеята да изгради симетрично, красиво и добре изглеждащо тяло. Постепенно обаче интересът му се прехвърли към функционалния фитнес и кондиционната подготовка в различните спортове. Цялата работа започна на шега, но постепенно с годините това начинание се развива от шега в хоби, от хоби в професия, от професия в начин на живот.

 

През тези вече 8 години опит Антон Лазаров стига до извода, че красивата, стегната и здрава фигура се гради на базата на едно функционално и биомеханично правилно функциониращо тяло, което да може да изпълнява всяко едно основно движение, характерно за него.

 

В основата на неговите тренировки ще срещнете много базови упражнения, изграждащи баланс, сила, гъвкавост, психическа и физическа издържливост. За разлика от други треньори, Антон Лазаров разглежда тялото като едно цяло. Моята философия е, че всеки един мускул и всяка една става са зависими от останалите. Всяко едно упражнение играе допълваща и спомагателна роля към друго такова. Всяко едно физическо качество има пряка или косвена връзка с другите физически качества.

 

Неговата цел като треньор е да изгради симетрични и функционални тела, които да могат да се справят с разнородни физически задачи. А когато това се случи, неизбежно идват и резултатите и в естетичен план. Тренировките, които изготвя, винаги са динамични и с определена прогресия, целяща да има надграждане във всеки един период от време.


 

 

Вашите запитвания към Антон Лазаров можете да направите на a.lazarov@bodyconstructor.com