BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинВитамини, билки, здравеЗа храносмилането
Препоръчани за теб Супер промоции Пакети с отстъпка

Марки на фокус

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас:

За храносмилането

AMIX Cvetita Herbal Essence Nutrition HAYA Labs LB Bulgaricum Natrol Nature′s Way NOW Nutrend OstroVit Swanson VEMOHERB Vital Concept Мускулна Маса Сила и издръжливост Отслабване Либидо Стави и Сухожилия Женско здраве Мъжко здраве test test1
Сортиране по: Име Цена Възходяща Цена Низходяща Нови Най-продавани
Най - популярни Виж всички
Промоции Виж всички
Брой продукти на страница:

Защо да ни се доверите?

Поръчка с
един клик
Безплатна
консултация
на живо
Безплатна
доставка
над 35 лв
BULLSHIT
FREE
15 дни право
на връщане
SSL сертификат
за сигурност

За храносмилането

Нарушеното храносмилане е здравословен проблем с потенциално опасни последствия в дългосрочен план. За съжаление, много хора не обръщат внимание на това и го приемат като нещо нормално.

 

Факторите, които водят до увреждане на храносмилателната система, са много и различни. От тях една малка част са неправилното и непълноценно хранене, консумацията на алкохол, стресът, честият прием на обезболяващи медикаменти по една или друга причина, както и наличието на системни заболявания.

 

Трудно можем да се преборим с вредните навици, стресиращата работа и начин на живот като цяло. Но това не значи, че не трябва да се постараем да намалим щетите, нанесени върху храносмилателната ни система. Бихме могли да го направим с помощта на различни видове хранителни добавки, в това число пребиотици и пробиотици, фибри, ензими и различни витамини и минерали.