Начало ФорумДруги потребителски темиДа св насоча към чистене или към покачване на ММ чистохо
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Да св насоча към чистене или към покачване на ММ чистохо
Новак
мнения - 1
Rosen Chakarov
2017-07-16 18:13:15

Здравейте то от заглавието става ясно за въпроса. Кой би бил по-удачния вариант да качвам максимално чисто и след това да до изчистя/орефля или да изчистя и тогава да качвам. Преди около две три години тренирах сериозно, но от тогава рядко за тонус. И мисля да влезна във форма. 

Храненето ниско въглехидратно и високо белтъчно..

Добавки евентуално при : 

Чистене: Black fire + L carnitin + BCAA

Качване: Gold standart + PN Creatine (монохидрат) + Tribulus

 Tetris

 

P.S. По принцип организма ми лесно качва, по-трудно е чистенето

Снимките са в стегнато състояние.

Благодаря.URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 20
ФитнесВкъщи Ворд
2017-07-19 16:44:23

Ще съм напълно честен с теб, ако те убидя без да искам, съжалявам. 

Като начало, може да качваш маса и да сваляш мазнини едновременно, как, ще ти кажа после. 

Добавките. Не ти трябват добавки, ти си начинаещ и най-вероятно някой ти ги е препоръчал за да изкара някой лев. Трябва да стигнеш до едно определено ниво след което ще имаш полза от тези добавки. Добавките не правят нищо за теб ако нямаш добра програма и хранителен режим, за това се наричат "добавки". Храната специфично отговаря и за цепене и за качване, не добавки!

Ти имаш нужда от добра тренировъчна програма и хранителна програма. Сега, пак за добавките. Фат бърнарите са пълни глупости, понякога създаващи повече проблеми от колкото решават. BCAA не топи мазнини, аминокиселините са разградени протеини. Така че яж достатъчно протеин и ще получиш достатъчно аминокиселини.

Креатина не качва мускули, а увеличава силата ти малко, за да можеш да се натоварваш повече. Ти още не си почнал да тренираш, няма лошо да го пиеш, но може и без за сега! 

Бабините зъби са пълна глупост. ВСИЧКИ ПРОУЧВАНИЯ показват че има нулев ефект при здрави мъже. В НЯКОИ случаи помага при хора със проблеми при производството на тестостерон, но дори това не е доказано. В случаите в които го вдига, не вдига достатъчно за да увеличи хипертрофията, така че не си хаби парите.

 

Та, как да качваш и да сваляш едновременно. Първо, интензивна тренировка, но не твърде обемна за да не претренираш. Второ, трябва да гориш повече калории от колкото приемаш, но и да поддържаш позитивен азотен баланс за да качваш мускули през това време. Това става много лесно, яж поне по 2 грама протеин на килограм телесно тегло и спи достатъчно (по време на сън тялото ти се променя). Оптималният начин за трениране за хипертрофия е всеки мускул по два пъти на седмица. Добър сплит е /// гръб и бицепс///гърди и трицепс/// рамо и крака. Като правиш това общо два пъти на седмица, давайки на всеки мускул по 48 часа почивка. 18 серии на тренировка са достатъчни за твоето фитнес ниво.

Така че, намери си калориен калкулатор и яж поддържащо ниво на калории. Изчислявай ги със my fitness pall. Когато тренираш ще гориш допълнително калории, така създавайки калориен дефицит. Яж поне 2г на килограм протеин, като не избягваш нито въглехидрати нито мазнини. Яж полезни храни, не захар и боклуци и си готов. Ходиш на фитнес или тренираш увас, както си решиш. 

Не си хаби парите за глупости и не оставяй хората да те лъжат за да ти ги вземат. Най-добре на фитнес, но може и увас да тренираш без никаква екипировка. Аз имам сайт за тренирането вкъщи и в него има програма за домашен фитнес без нищо, дори и лост за набиране, ако искаш го виж. -  https://fitnessvkashti.wordpress.com

Нищо не продавам, всичко е без пари. Ако не ти харесва, намери си правилната програма и тренирай усилено и яж както трябва. Няма тайни добавки които да те направят машина просто така. 

Извинявай ако съм те убидил с нещо, дано ти бях полезен.

 URL   
Харесвам 1