Начало ФорумРевюта на добавкиСтартира рубриката "Супер Суплементи" с Кирил Танев и в сайта на BodyConstructor
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Стартира рубриката "Супер Суплементи" с Кирил Танев и в сайта на BodyConstructor
Мастер Админ
мнения - 1241
Master Admin
2015-12-02 10:26:07

Както може би мнозина от вас вече знаят - нашият треньор и специалист Кирил Танев стартира своята популярна рубрика "Супер Суплементи" и в сайта на BodyConstructor. В нея той не само ще разглежда качествата на определени продукти, но и ще прави директни сравнителни ревюта между тях! Това е първата по рода рубрика у нас, в която в директно ще бъдат съпоставяни и анализирани някои от най-новите и познати продукти у нас. Считаме, че мнението на най-популярния специалист по суплементиране у нас ще бъде от изключителна полза за вас, когато правите избора си в магазина за добавки.

 

Кой е Кирил Танев?

Кирил Танев е треньор в най-успешната онлайн треньорска платформа - BodyConstructor. Освен това той е и един от най-популярните и признати специалисти в сферата на суплементирането в България. През изминалите 2 години Кирил работи с повече от 500 онлайн и 120 персонални клиента!  Той с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки, фитнеса и състезателния културизъм. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира. Кирил Танев е и собственик на магазин за хранителни добавки"Красиви Тела" в Бургас и реално е изпробвал 90% от продуктите на пазара и има опит с почти всичко, което можете да намерите на пазара у нас.

 

Как ще бъдат оценявани продуктите?

 

Продуктите ще бъдат оценявани на база личния опит на Кирил Танев. Във всеки сравнителен анализ ще участват поне 3 или 4 продукта, които ще бъдат оценявани по Ефективност, Качество на суровините, Странични ефекти, Съотношение цена:качество и други.

С какво ще ви бъде полезна рубриката?

 

С тази рубрика ние от BodyConstructor заедно с нашият треньор Кирил Танев смятаме, че ще ви бъдем по-полезни, когато правите избора за вашия режим. Знаем, че добавките далеч не са фактор номер 1 в развитието ви, но със сигурност биха могли да добавят добър ефект към цялостния ви стремеж към подобряване на вашата визия и начин на живот.

 

Очаквайте скоро и първата част от поредицата: "Битката на Телешките протеини"

 


 

 

 

 

 


Прочети пълната статия ТУК


URL   
Харесвам 0