Начало ФорумАнаболни СтероидиBioniche Pharma - Марка Гавра Менте
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Bioniche Pharma - Марка Гавра Менте
Новак
мнения - 1
Michael Michaelson
2018-09-10 20:42:47

Здравейте,

надявам се, че екипа подкрепя истината и го е грижа на хората, ако може да направи важна темата.

Дълбоко съм разочарован от химията, която се предлага и с която набутват хората.

Показвам защо.Мой приятел билдер, много здрав, каза че ще ми намери много качествена химия.Била внос, била изследвана.Какво се случи.Донесе ми нещата.Първоначално не ги гледах подробно.Взех ги и ги прибрах у нас.Днес обаче, като ги отворих, видях пълна гавра.Показвам снимки:

 

 

Сега ви е ясно за какво става въпрос.

Вътре има някаква мушица и шушки на дъното.

Като разлепих малко етикета се виждат косми по ръба му.

Вижда се като се обърне внимание на мястото.

Ясно е че си ги правят в мазето.През чорапите ли си ги цедят.

Всеки дошъл от гората почна да прави химия и да лъже народа да му гепи парите.

Веднага се обадих на треньора и му казах да дойде да му покажа, какво ми е дал.Натиснах го и каза, че ги бил взел от Нишава.Но се направи на луд, че не е виновен той.Каза, че ще ги питал да им ги върне и тогава да ми върнел на мен парите.Повече не съм го чул ни видял. Умрял за пари.Разпитах един френд, къде е наясно много с химиите и познава и тия от нишава и други такива търговци и го накарах да разпита.Каза ми, че не я знаели тая марка, каква е, взимали я от някакъв Руслан, който преди това работел при тях, а той я взимал от някакъв Жоро от Сливен, който я правел.На него пък му я правел някакъв с машини, къде правел ментета на всички, които правят някакви марки и копия на фармацевтичните химии.Флакона струвал без пари на 2-5 лв, а ампулата стотинки.слагали олио или нещо да работи.

Установявам, че нявсякъде продават едни и същи неща, къде да ти вземат парите.Треньорите взимат химия само според, какво пише на етикета, биз нищо да разбират, какво им дадат и им е изгодно.По сайтовете същата работа.

Направих проучване за марката.Оказа се, че няма сайт.Или има, но не това, което си мислите.

По името, логото, дизайна се вижда, че е изкопирана оригинална реална марка, която обаче никога не е произвеждала стероидни препарати, нито произвежда.И на всичкото отгоре, още от преди 8 години, през 2010та е спряла да съществува.Погълната е от друга марка за баснословната сума от 550 000 000 долара.Марката, която я е купила е Мулан Фарма и има представителство и в България.Много ме хвана яд, какви боклуци ни набутват и не само това, но и ще утрепят някой или заразят.Не ми се мисли при какви условия ги правят.Спомням си преди едно момче, къде умря от хаповете на липтай.Има го в гугъл.

Това не може да продължава и писах на Мулан Фарма в България, и главната фирма в чужбина.Сега ще пратя сигнал и в ГДБОП да ги намерят тия шано мениджъри.

Имам познат и в Здравното министерство, ще ги дам да ги изследват тия шитове, и ще публикувам изследванията.То е ясно, каква ще е работата.Но да ги видят всички.

Ще публикувам и в другите форуми в бг и чужбина, фейсбук да не си купуват хората тия боклуци.

Давам ви линкове да четете за истинската Биониче Фарма, ако искате и вие ги питайте произвеждат ли трена мед, прови мед и друг мед хаха.

Цъкни тук и виж на Историята на Фармацевтичната Компания - Мулан Фарма през 2010 година, купува, асимилира и закрива, като марка Биониче Фарма.Вижда се същото лого, име, шрифт, чветове.Всичко е същото.

 

Ето го и тук за по-видимо логото.

 

Оригиналния сайт с новината за пдобиването на Биониче.Цъкни.

 

Оригиналния сайт.Още за придобиването на Биониче.Цъкни.

 

Още новини.Цъкни.

 

Още новини.Цъкни.

 

Честито на печелившите, които си я купиха на доверие, като мен.URL   
Харесвам 0