Начало ФорумКое ви мотивира?Родната Фитнес Действителност 2 – Залите, Селфитата, Треньорите и Химията
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Родната Фитнес Действителност 2 – Залите, Селфитата, Треньорите и Химията« 1 2 3

Админ
мнения - 205
Мартин Тенев
2015-06-11 15:00:10

Stanislav

Ако навярно така смятате, то значи сте разтълкували много погрешно посланието на статията. Възможно е да четете и между редовете, а може и двете накуп, но едно мога да Ви уверя - бъркате със заключенията и изводите.

 

Замисълът, light мотивите и идеята на това четиво въобще не са такива. Цецо е доказан, ерудиран и много опитен атлет, който смятам, че е засегнал една доста актуална и пагубна проблематика за една не малка част от трениращите последно време.

 

По мое мнение статията е точна, има своя смисъл (и то дълбок бих добавил) и както сам можете да се уверите - почти всички, които са я прочели, са съгласни с нея. Да, някои от нещата не са напълно навсякъде по този начин и не всеки е фен на този тип ценностна система, но масовата родна действителност е такава. Разбира се - всеки има различно мнение, което е нещо напълно нормално, но най-малкото трябва да се показва уважение към труда на хората.

 

Поздрави. :)URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 2
Иван Станев
2017-12-26 23:25:56

Хубава статия, но съм против безпрекословната подкрепа, изказана в изречението от следния цитат "Независимо кой е, какъв е и как е постигнал постиженията си". Също трябва да се наблегне и на това, че хранителните добавки съвсем не са незаменими и задължителни за практикуващите бодиболдинг. Казвам това защото днес за да продаваш хранителни добавки е нужно само да информираш БАБХ (Бългрска Агенция по Безопасност на Храните) - това и само толкова. Няма изискване за доказване на състава на това, което обявяваш на етикета, че се съдържа вътре. Няма и независим контрол, който да упражнява периодични количествени и качествени анализи. Да толкова е просто, че чак не е за вярване. И най-ерудираният фитнес инструктор в страната не може по никакъв начин да гарантира за състава на добавките, които се продават при него, освен ако сам не плати за анализите им. И точно затова видовете добавки скоро ще са повече от асортимента в големите търговски хранителни вериги. Никому незанайни фирми вносители започват да произвеждат или по-скоро да препакетират прахообразни субстанции и капсули с неясен произход. Всички фитнес зали се издържат основно от продажба на хранителни добави и ако си говорим истината вход от по 3-5 лева за едно посещение не плаща заплатите на инструкторите. URL   
Харесвам 0
« 1 2 3