Начало ФорумТренировки сред ПриродатаТренировки сред Природата - Началото на една страхотна инициатива!
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Тренировки сред Природата - Началото на една страхотна инициатива!
Мастер Админ
мнения - 1877
Master Admin
2014-04-18 23:17:23

Много скоро стартира инициативата "Тренировки сред природата"! В нея може да участва всеки, който иска да си отдъхне от забързаното ежедневие, да срещне нови приятели, да види нови красиви кътчета из нашата страна и да разпусне наистина качествено!

 

"Бащи" на страхотната идея са Димо Бенев и Венцислав Врагов. Но кои са те?

 

Димо Бенев е дългогодишен състезател по Силов Трибой с призови класирания из наши и чуждестранни състезания, главен организатор на най-популярносто събитие за любителите на силовия трибой "Джони Спорт", треньор по силови и кондиционни тренировки, и разбира се, един изключително запален и опитен хайкър (участник в планински преходи). Той завършва "Обиколката на Витоша - 100км" и грандиозния преход "Ком-Емине"! Страстен любител на живота сред природата, както и на всякакви спортни активности в природна среда. Димо също така е страстен пропагандатор на идеята за заздравяване на връзката между човека и Природата, като именно това е и основната цел на заниманията по програмата "Тренировки сред природата"! Той също има задълбочени интереси по история, литература, музика, кино и други.

 

Венцислав Врагов е състезател по самбо, джудо и един от първите ММА състезатели у нас! Той има голям опит във воденето на групови тренировки, като през годините е водил групи по самбо, джудо, кикбокс, аеробика, тае-бо и др. Обича много Природата, планината, като е прекарал много от свободното си време в тренировки сред природата. В същото време е всестранно развита личност с интереси към литература, музика, фотография, кино и какво ли още не. Не на последно място е един от най-лъчезарните и забавни хора, които някога сме срещали!

 

"Тренировки сред природата" ще съставляват кратки походи в комбинация с тренировъчни сесии и други приятни занимания. Очаквайте още подроности във форума на BodyConstructor и разбира се - фен страницата на "Тренировки сред природата" във Facebook.

 

 

 

 


 URL   

Админ
мнения - 473
Kiril Tanev
2014-04-18 23:21:53

Страхотна инициатива, браво! Нека всеки, който има възможност се включи!URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 68
Meto Nalbantov
2014-04-19 21:49:58

Много ми харесва това. Аз нямам възможност да ида до конкретните места , но пък имам условията да правя тренировки в западната част на Родопите.На 1200 м надморска височина , мисля ,че се получава доста добре . URL   
Харесвам 1

Напреднал
мнения - 68
Meto Nalbantov
2014-04-19 21:52:31

и една за Даниел Славов  :) :) :) от такива източници си набявам млечните продукти *реална  снимка правена от мен * (както и предишните 3 ) URL