Начало ФорумМъжки дневнициМоят път
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Моят път
Новак
мнения - 13
Tony Stoev
2015-02-22 17:19:09

Здравейте! :)


Реших да си дам последен шанс да водя нормален дневник "ден-за-ден" или поне да описвам най-важното в седмицата, което се случва с мен, моите тренировки и хранения.
Малко офф-топик , сайта много ми харесва и ми допада като цяло. Полезна информация и много отзивчиви потребители.
Като казвам, че си давам последен шанс за дневник , имам в предвид, че пред и време се опитах да водя подобен дневник в един друг подобен сайт, но останах страшно разочарован, първо от неадекватни реакции, спрямо мнения и хора и второ от това , че имаш 5-6 човека, които се имах за "разбирачи" и ничие друго мнение, не отразяваш истината освен тяхното.
Както и да е. Тук нещата ги вижда в по-добър аспект.

Незнам колко хора ще се интересуват от мен и от моята история, но ще се опитам на кратко да я разкажа , за да сте в час за какво става дума.

Като дете винаги съм бил едър, не дебел, но набит и едричък, но в пубертета всичко се срина, от едричък , станах – дебел. В 8-ми клас тежах 97кг.. на мед. преглед (стандратните за училище) ми премериха кръвно 180/100 .. Работата се оказа доста зле от към здраве! Трябваше да се вземат незабавни мерки за подобряване на здравословното ми състояние.
Слава Богу, родителите ми са много отворени и здравомислещи хора и не щадяха средстава по мен. Отидох на диетолог. Направиха ми диета за разделно хранене и .. чудо! За 1 месец бях свалил 10-12 кг. Почувствах се по-добре и веднага се ориентирах към спорта. Започнах да ходя на бокс и на фитнес. Така официално започна и МОЯТ ПЪТ в спорта.
Един тинейджър със здравослни проблеми и огромно желание за добра визия. Започнах да чета , да се интересувам и малко по-малко да обогатявам знанията си за спорта като цяло. В 9-ти клас вече имах доста по-добро самочувствие, понеже не стоях дебел вече, нямах проблеми с кръвното, всичко влизаш в час, както се казва. Да но за кратко.. от качените килограми в тази крехка възраст имах разширена вена на десния крак, наложи се операция, няколко месеца пак почти обездвижен, не качих обратно килограмите, но не трерниах. И така след възстановяването продължих да тренирам. Доста дълго време прекарах по залите основно с базови тренировки и храна от сорта на меса, яйца , млека и ядки.
Така лека по лека постигах резултати. Бях стигнал наистина доста добро физическо ниво. На 20 години обаче ми се наложи да замина за чужбина на гурбет ( ..пусти пари! ) . Пристигнах в добра форма (83 кг) , но от климата ли, от хранта ли .. незнам! Започнах да качвам с минути!!! Така след една година престой се прибрах вкъщи със завидните 110кг.. УЖАС!!! Баща ми на летището като ме видя ме посрещна с думите: " Ти на почивка ли беше или на работа!? " :D 
И тогава.. на 21 год всичко се промени! Казах си .. или го правя както трябва или си оставам един обикновен дебелак..
Започнах НВД на 1-Ноември (тогава, преди години ) - 110кг.. на 1.06 ( следващата година) , 7 месеца лижения, никакъв ама никакъв алкохол, тежки тренировки и кардио, тежх 78кг , чист , с преса и добри обеми - гръден кош- 125, ръка - 45, талия - 77см! И така от тогава, метаболизма и тялото ми като че ли се промениха, позволявах си и по-вредни храни на моменти, но не съм имал проблеми. Просто стигнах до извода, че ако се тренира, не трябва да се спира, бях от тези хора, които просто трябва да тренират!  В годините до сега НИКОГА , кълна се, не съм приемал никакви забранени медикаменти. Както казах и по-горе, благодарение на родителите ми и на някаква работа, от която съм заработвал, съм си купувал доста и все добри добавки.

Сега в момента се чуствам и изглеждам добре (поне аз се харесвам на този етап). От 3 месеца съм извън страната , но за малко. Другата седмица съм си в България ( на 4-ти Март, дай Боже!). Тези 3 месеца тренирам с дъмбели и лежанка вкъщи, защото няма как да посещавам редовно фитнес. Но стига да държа мускула тонизиран до колкото може.

Това е като цяло от мен. Ако на някой му е интересно нещо конкретно да пита.

Относно храната , с годините опита (специално за моя орагнизъм) протеина ми е с много висок прием , а въглехидрата почти го няма.. като казвма почти, имам предвид, че консумирам , но основно до обед. И приема на вода ми не пада под 2.5л на ден. 

Живи и здрави! Благодаря на тези, които са прочели! Ще се радвам ако бъда полезен на някой с този мой дневник!
В профила си имам мои снимки. Ще кача и една , две тука в пикова форма.
Имам фейсбук и туитър. Ако някой реши - там съм! Както и тук всеки ден!
Фейсбук : Tony Stoev

Ето и снимки от пикова форма:


URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 13
Tony Stoev
2017-03-14 21:28:08

Ха здравейте отново! :) На линия съм пак! 
Текущо състояние: 95кг , не много чист (по-скоро омазнен) , яко тренировки, кетогенна диета! :) 
Поздрави и до скоро!URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 13
Tony Stoev
2017-03-16 18:47:18

Преди 2 дни малко натоварих повече кръста, сега 2 дни почивка и продължаваме напред! :)

Струва ми се, че тук няма много активно коментиращи хора, но ще дам още малко шанс на сайта..да видим!URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 13
Tony Stoev
2017-03-21 19:54:11

Пожелавам успех на всички. За съжаление този форум е безсмислен.

Нулева алтивност. Всичко добро.URL   
Харесвам 0