Начало Условия за ползване

Условия за ползване

 

Условия за ползване на BodyConstructor:

(последна промяна на: 15 Октомври 2016г.)

 

С влизането си и/или регистрирането си в сайта на BodyConstructor всеки един посетител/потребител се съгласява с долуописаните Общи Условия, които служат като Споразумение между Екипа и компанията "Бодиконструктор ООД", собственик на сайта, находящ се на домейн адрес http://www.bodyconstructor.com от една страна, и Потребителя/Посетителя от друга.

 • BodyConstructor си запазва правото да променя Общите условия, описани по-долу без предизвестие и/или предупреждение.
 • Всяко едно нарушение на Общите условия от страна на посетителите/потребителите на сайта BodyConstructor, може да доведе до санкция (до обхвата на услугите, предоставени от BodyConstructor) по преценка и усмотрение на екипа на BodyConstructor и "Бодиконструктор ООД". Системното/повторно нарушение на Общите условия ще доведе до перманентно деактивиране и забрана на потребителския акаунт.

 


 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

Сайтът

 

 1. Сайтът BodyConstructor (наричан за краткост „Сайта/ът”), както и „Бодиконструктор ООД” не носят отговорност за: инциденти, злоупотреби, потенциални рискове и опасности, последици и други проблеми, които са възникнали или могат да възникнат по време или след употребата на Храни, Хранителни Добавки, Стероиди (както и други Допинг препарати – препарати забранени от Международния Олимпийски Комитет), както и при изпълнението на определени Упражнения, Тренировъчни програми и други физически дейности, описани или споменати под една или друга форма в Сайта.
 2. Сайтът не цели да убеди или насърчи под каквато и да е форма употребата на определени Хранителни добавки, Храни, Стероиди (както и други Допинг препарати), които биха могли да имат рискове и/или вредни последици за Вашето здраве.
 3. Материалите в Сайта, под формата на Статии, Диети, Тренировъчни програми, Интервюта и Новини, както и други негови функционалности са с чисто информативен и образователен характер. Мненията и убежденията изложени в тях са единствено на екипа на Сайта и „Бодиконструктор ООД”, и нямат за цел да заместят професионалните съвети и помощ от Доктори, Диетолози, Физиолози, Фармацевти и други специализирани лица и професионалисти.
 4. Материалите в Сайта, под формата на Статии, Диети, Тренировъчни програми, Интервюта и Новини, както и други негови функционалности са с чисто информативен и образователен характер, и нямат за цел да повлияят под една или друга форма върху регламентирания/официално описан начин за употреба на съответната Храна, Хранителна Добавка или Допинг/ Фармацевтичен препарат, от страна на производителя
 5. Сайтът и „Бодиконструктор ООД” не носят отговорност за информацията, мненията и становищата на хора като: интервюирани спортисти, лекари, автори, потребители, дружества, и други хора/страни, които НЕ са част от екипа на Сайта и/или не са служители на „Бодиконструктор ООД”.
 6. Сайтът не носи отговорност за мнения, публикации, становища, коментари и други материали, публикувани от потребители/посетители, които не са част от екипа на Сайта и „Бодиконструктор ООД”.
 7. Секция "Хранителен Профил", част от потребителския профил на всеки един регистриран потребител съдържа само и единствено препоръчителна информация относно калорийни нужди, хранене, тренировки и статии. Чрез него BodyConstructor и неговият екип нямат за цел да заменят съветите на професионалните диетолози, лекари и други специализирани лица.
 8. Сайтът си запазва правото да прекрати достъпа на всеки един потребител/посетител, по всяко едно време, без предизвестие и/или обяснение под каквато и да е форма, ако счете, че той (потребителят/посетителят) нарушава Общите условия на сайта под една или друга форма.
 9. Сайтът се задължава да не предоставя и разпространява личните данни, пароли и е-майл на трети страни, други сайтове, и/или потребители, без изричното им съгласие в писмена форма.
 10. Сайтът се задължава да публикува своевременно на тази страница всички промени на Общите условия. Влизането им сила се счита от момента, в който те бъдат публично достъпни на тази страница.
 11. Сайтът и екипа се задължават при първа възможност да потърсят начин/и за отстраняване на бъгове и проблеми от техническо, структурно и/или логическо естество, подадени от потребители, но само и единствено при наличието на детайлно описание в писмена форма (чрез формата за контакт или е-майл) от страна на потребителя/посетителя

 


 

 

Потребители/Посетители

 1. С използването и/или посещение на сайта всеки Потребител/Посетител се задължава да не осквернява и/или нарушава законите на Република България под каквато и да е форма.
 2. Забранява се използването на латиница, при изписване на публикации на български език
 3. Забранява се качването на материали, снимки и други публикации, показващи сцени на насилие, порнография, дискриминация и/или други теми, целящи да обидят, уронят престижа, накърнят достойнството и/или нарушат и потъпчат правата на определени личности или групи от хора, базирани на политическа, верска, национална, расова и/или друга основа. 
 4. Забранява се качването на снимки, текстове, файлове и други материали, обект на авторски права или патент.
 5. Снимките, качени от страна на потребителите, е силно препоръчително да бъдат с насоченост към бодибилдинг/културизъм, силов трибой, фитнес, и други спортове. В случаи на качени снимки, неотговарящи на някои от гореизброените критерии, ще бъде изпращано предупредително писмо/мейл/лично съобщение за премахване на съответната снимка/и. За повече информация относно формата, вида и условията на снимките моля свържете се с нас ТУК
 6. Забранява се използването на нецензурни думи и фрази навсякъде в сайта. 
 7. Забранява се използването на обиди, нападки, и нецензурни думи, целящи да обидят и/или накърнят достойнството на други личности, страни, и/или дружества
 8. Забранява се копирането, взаимстването, декодирането и/или разпространението на кодове, алгоритми, програмни структури, статии, текстове, треньорски програмиснимки, лога, рекламни лозунги и други материали без изричното съгласие на BodyConstructor и „Бодиконструктор ООД”.
 9. Забранява се на потребителите да свалят и разпространяват снимки на други потребители, без тяхното изрично съгласие
 10. Забранява се целенасочената рекламата/спам (автоматичен или ръчно разпространяван/а) от страна на потребителите/постетителите, чрез лични съобщения, коментари и/или други публикации, на определени марки стоки/услуги, без изричното съгласие на BodyConstructor и "Бодиконструктор ООД"

 

Магазин

 

 1. Сайтът BodyConstructor предоставя информация за продуктите, предлагани от фирмата, както и възможност за поръчването им онлайн. Условията за поръчка и цените за доставка на продуктите са указани в сайта и са въпрос на личен избор на клиента.
 2. За да използвате онлайн магазина, е необходимо да се регистрирате като потребител и да попълните необходимите данни. BodyConstructor  гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство. Личните данни се използват за изпълняване на заявената поръчка и доставянето на продуктите до посочения адрес.   
 3. Настоящите Общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта. Всеки един посетител приема да ги спазва, разбира и е съгласен, че по всяко време можем да ги променим без предизвестие.
 4. BodyConstructor има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като сайта не поема задължението да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в този сайт, е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и/или не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти или чрез предоставяните в сайта услуги за обратна връзка.
 5. BodyConstructor, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.
 6. Стандартния срок за доставка на продуктите е до 4 работни дни. Продуктите, които са в наличност се изпращат до 2 работни дни.
 7. Доставката на продукти на обща стойност над 20 лв. е безплатна за клиента, а за поръчка до 20лв. е фиксирана на 3 лв.
 8. Продуктите се доставят с куриер "Speedy" (икономична доставка) или „Leo Express“, ако клиента предпочита друг куриер или услуга задължително трябва да уведоми екипа на BodyConstructor  в полето "коментар" на поръчката.
 9. Ако стойността на избраната ДОПЪЛНИТЕЛНА услуга надвишава тази, която е заложена в ценоразписа на куриера е възможно, клиента да бъде таксуван с разликата. В такъв случай, той ще бъде уведомен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Ако стойността на избраната ДОПЪЛНИТЕЛНА услуга надвишава тази, която е заложена в ценоразписа на куриера е възможно, клиента да бъде таксуван с разликата. В такъв случай, той ще бъде уведомен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди изпращането на поръчката.
 10. Клиенти, които ползват намаление, получават своята отстъпка на база основна цена.
 11. За всички продукти се издава касов бон или наложен платеж от куриера на пратките на BodyConstructor
 12. Ако нещо в условията е неясно или даден въпрос не е засегнат, моля обърнете се към член от екипа на BodyConstructor

  


 

ФОРУМ

 

 1. Всички потребители се съгласяват да продължават да спазват условията на сайтa, които вече са приели при първоначалната регистрацията (Условия за ползване), описани тук:http://www.bodyconstructor.com/footer.php?id=8
 2. Писането на български език и на кирилица е задължително. Мненията и темите написани на различен от книжовния български език, ще бъдат премахвани от администраторите/модераторите
 3. Мнения на различна тема от дискутираната, ще бъдат премахвани
 4. Заядливи и обидни теми ще бъдат редактирани, или директно премахвани
 5. Желателно е да се дават мнения по теми, по които потребителят е достатъчно компетентен
 6. Преди да пуснете нова тема, проверявайте дали вече няма подобна
 7. Забранени са теми от потребителите с рекламен характер, освен в специалния раздел за тази цел
 8. Теми, свързани с допинга и забранените препарати от Международния Олимпийски Комитет, могат да бъдат обсъждани в конкретния раздел, но въпреки това BodyConstructor не толерира тяхното използване
 9. Снимките, които се споделят в секция "Снимки от потребителите" е задължително да бъдат със спортна насоченост: да показват красотата на телата ни, да показват спортни постижения, тренировки, отличия, състезания, прогрес и др. Забранява се качването на снимки, обект на авторско право, порнография или снимки на други потребители без тяхното съгласие
 10. Администраторите си запазват правото да трият мнения, снимки и теми без предизвестие, ако счетат, че те не отговарят на някое от гореописаните правила

 


 

Онлайн треньорски Услуги на BodyConstructor

 

За да поръчате някоя от Услугите в този раздел, е необходимо да се съгласите със следните условия:

 

1. Треньорът и BodyConstructor си запазват правото да откажат изготвянето на програма/режим, ако счетат, че информацията, попълнена във въпросника е противоречива, непълна, обидна, или измамна

 

2. Треньорът и BodyConstructor си запазват правото да задават допълнителни въпроси, с цел уточняване на изискванията и особеностите на дадения потребител, поръчал програма/режим в този раздел

 

3. Треньорът и BodyConstructor не носят отговорност за инциденти, злоупотреби, потенциални рискове и опасности, последици и други проблеми, които са възникнали или могат да възникнат по време или след употребата на Храни, Хранителни Добавки, както и при изпълнението на определени Упражнения, Тренировъчни програми и други физически дейности, описани или споменати под една или друга форма в неговите програми/режими и услуги. Всеки потребител носи лична отговорност за всякакви последици, които биха могли или са произтекли вследствие употребата/изпълнението на един или повече от горе-упоменатите елементи

 

4. Треньорът не е медицинско лице и неговите програми/режими и услуги не заместват професионалните консултации на лекари, диетолози, фармацевти, физиотерапевти и други специалисти.

 

5. Чрез услугите си Треньорът и BodyConstructor не целят да насърчат или потикнат по какъвто и да е начин употребата на определени добавки, храни и/или други продукти споменати под една или друга форма в програмите/услугите, които предоставят в този раздел. Всички изброени храни/хранителни добавки са само препоръчителни, но по никакъв начин не задължават клиента на услугата да ги закупи.

 

6. Всички програми/режими е необходимо да бъдат заплатени по банков път (детайлите, на чиято сметка ще видите след потвърждение на заявката) в пълен размер в 10-дневен срок от потвърждаването й чрез линк, който ще получите на Вашия е-майл. Всички неплатени заявки след този срок ще бъдат анулирани.

 

7. Треньорът и BodyConstructor не гарантират на 100% постигането на желания резултат от потребителя. Успехът в тази сфера е плод на субективни възприятия и е зависим от множество фактори, които са извън обсега на услугите предлагани от Треньорът и BodyConstructor. Поради тази причина отговорността за постигането на желаната цел се поема изцяло от потребителя.

 

8. На всеки потребител, който е поръчал и платил програма от треньорския раздел на сайта BodyConstructor, но не е доволен от резултатите, може да му бъде възстановена цялата сума, заплатена от него при наличие на следните условия:


а) изпрати е-мейл с детайлно описание на причините, попълнен въпросник за препоръки и мнения (който ще му бъде предоставен от администратор) и своята програма (изготвена от треньора) до admin@bodyconstructor.com
б) ако треньорът не е бил коректен в своята комуникация (системно закъснение в отговорите повече от 7 работни дни или липса на отговори според условията на тази програма) 

в) ако потребителят е предупредил треньора за негативно отклонение в своето здраве, цели, визия и физически способности, вследствие на предоставената програма, но треньорът не е направил необходимите корекции по нея
г) ако потребителят е отправил искане за възстановяване на сумата по програмата само ако са спазени подточки а) и б) от т.8 и е представил своето искане не по-късно от 60 календарни дни за услуга от типа "Комплексна програма" от датата на получаване на програмата в елекстронен вид (вкл. Тренировъчен и Хранителен режим) и 90 календарни дни от датата на получаване на програмата в елекстронен вид за "Комплексна услуга" или "Абонамент" и не по-рано от 20 календарни дни от датата на получаване на програмата в елекстронен вид за всяка от услугите, с изключние на "Е-мейл консултация" и "Консултация на Живо"

 

9. Всяка програма, изготвена от Треньора и BodyConstructor е предназначена за лична употреба единствено от потребителя, направил съответната поръчка и заявил данните си по-горе. С подписване на текущите условия, потребителят се задължава да не разпространява каквито и да било данни от Услугата (програмата) на трети страни без изричното съгласие на BodyConstructor (БК Треньори ООД).

 

10. Комуникацията, която се извършва между треньора и клиента се осъществява единствено посредством платформата на BodyConstructor, в т.ч. служебен мейл на треньора, завършващ на "@bodyconstructor.com" или лични съобщения в сайта BodyConstructor. При осъществена комуникация между клиента и треньора посредством други социални мрежи като Facebook, Google Plus или други канали на комуникация извън изброените в тази точка, вкл. персонална комуникация, BodyConstructor не носи отговорност за информация и услугата, предоставена на потребителя

 

11. Всички програми изготвени от треньорите на BodyConstructor няма да бъдат изготвяни и предназначени за период на подготовка, започващ след 15 или повече календарни дни от датата на заплащане на услугата