Начало ФорумМагазинътДискусия за Хранителни добавки
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Дискусия за Хранителни добавки« 1 2 3 4

Ентусиаст
мнения - 49
AA M
2016-02-06 14:18:59

2кг. месо са ти 400гр протеин, не знам кой нормално трениращ човек приема толкова много. Стига ти 500гр. месо с яйца и извара и си готов. Протеина става за заместване на ядене, но повечето хора го ползват като първичен източник за набавяне на белтък.URL   
Харесвам 1

Златен Потребител
мнения - 378
Ричи Петров
2016-02-06 15:19:13

Както е казал колегата по-горе и като цяло всички млечни продукти.URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 207
Kristiqn Olegov
2016-02-06 19:26:01

Говорех образно казано , 2 кг , добавките според мен са голям + , да оставим на страна протеина , амино киселелините са лесен начин да принесем за добрите резултати , и все пак знаем още колко други добавки има на пазара , предтренировачни за възстановявне и т.н . Няма как да нямат принос . Вече друг е въпроса че някои си мислят , че добавките са им първичен източник на протеин и т.н , по - което се съди че човек си няма идея какво прави то за това се казва ,, хранителна добавка " .

 URL   
Харесвам 1

Новак
мнения - 23
Иван Иванов
2016-08-22 15:07:27

Аз лично броя пртеина на прах към храната а не към добавките, това  просто вискоконцетрирана храна. URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 1
Браил Петков
2017-05-27 19:50:21

Здравейте,

търся си креатин монохидрат (creapure), BCAA 2:1:1 (на прах) и суроватъчен протеин. Можете ли да ми препоръчате някои хубави и качествени марки, които мога да си купя от България. Знам, че на по-известните американски марки качеството им е различно за Европа. Това трябва ли да ме притеснява и да търся нещо европейско ? Спрял съм се на няколко фирми за хранителни добавки. Първата е QNT (нея ми я препоръчаха и са с гарантирано качество, но са малко скъпи). Втората е на NUTREND. Те изглеждат също прилични, но не намерих много отзиви за тях. Знам,че спонсорират олимпийския отбор на Чехия и Словакия, но се чудя за тези пари дали не мога да си взема нещо по-добро. Досега, с когото и да се консултирам, ми казва нещо различно. 

 За креатина няма много голямо значение коя марка ще избера, защото суровината вътре (creapure) ще е една и съща.
 За BCAA 2:1:1 (на прах) не съм въобще сигурен. Ако можете да ми препоръчате някакво качествено и ефективно ще съм ви доста благодарен.
 Относно протеина съм се спрял на предните две марки, които описах по-горе, но също така добри впечатления ми направи естествено OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard. За него се твърди, че качеството не е същото както в Америка. Друг протеин, който смятам, че е ок като цена и качество е този на DYMATIZE Elite Whey Protein (за него се отнася същото). Този на MUSCLEPHARM COMBAT 100% WHEY също ми е грабнал окото... Моля, посъветвайте ме кой продукт да избера и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя (особено, ако са обосновани) ;) Благодая предварително!


URL   
Харесвам 0
« 1 2 3 4