Начало ФорумМагазинътДискусия за Хранителни добавки
Начало Най-нови теми Активни теми Най-популярни теми Най-полезни теми
Назад към раздела

Дискусия за Хранителни добавки« 1 2 3 4

Ентусиаст
мнения - 49
AA M
2016-02-06 14:18:59

2кг. месо са ти 400гр протеин, не знам кой нормално трениращ човек приема толкова много. Стига ти 500гр. месо с яйца и извара и си готов. Протеина става за заместване на ядене, но повечето хора го ползват като първичен източник за набавяне на белтък.URL   
Харесвам 1

Златен Потребител
мнения - 378
Ричи Петров
2016-02-06 15:19:13

Както е казал колегата по-горе и като цяло всички млечни продукти.URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 207
Kristiqn Olegov
2016-02-06 19:26:01

Говорех образно казано , 2 кг , добавките според мен са голям + , да оставим на страна протеина , амино киселелините са лесен начин да принесем за добрите резултати , и все пак знаем още колко други добавки има на пазара , предтренировачни за възстановявне и т.н . Няма как да нямат принос . Вече друг е въпроса че някои си мислят , че добавките са им първичен източник на протеин и т.н , по - което се съди че човек си няма идея какво прави то за това се казва ,, хранителна добавка " .

 URL   
Харесвам 1

Новак
мнения - 23
Иван Иванов
2016-08-22 15:07:27

Аз лично броя пртеина на прах към храната а не към добавките, това  просто вискоконцетрирана храна. URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 1
Браил Петков
2017-05-27 19:50:21

Здравейте,

търся си креатин монохидрат (creapure), BCAA 2:1:1 (на прах) и суроватъчен протеин. Можете ли да ми препоръчате някои хубави и качествени марки, които мога да си купя от България. Знам, че на по-известните американски марки качеството им е различно за Европа. Това трябва ли да ме притеснява и да търся нещо европейско ? Спрял съм се на няколко фирми за хранителни добавки. Първата е QNT (нея ми я препоръчаха и са с гарантирано качество, но са малко скъпи). Втората е на NUTREND. Те изглеждат също прилични, но не намерих много отзиви за тях. Знам,че спонсорират олимпийския отбор на Чехия и Словакия, но се чудя за тези пари дали не мога да си взема нещо по-добро. Досега, с когото и да се консултирам, ми казва нещо различно. 

 За креатина няма много голямо значение коя марка ще избера, защото суровината вътре (creapure) ще е една и съща.
 За BCAA 2:1:1 (на прах) не съм въобще сигурен. Ако можете да ми препоръчате някакво качествено и ефективно ще съм ви доста благодарен.
 Относно протеина съм се спрял на предните две марки, които описах по-горе, но също така добри впечатления ми направи естествено OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard. За него се твърди, че качеството не е същото както в Америка. Друг протеин, който смятам, че е ок като цена и качество е този на DYMATIZE Elite Whey Protein (за него се отнася същото). Този на MUSCLEPHARM COMBAT 100% WHEY също ми е грабнал окото... Моля, посъветвайте ме кой продукт да избера и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя (особено, ако са обосновани) ;) Благодая предварително!


URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 2
Zdravkov Petko
2017-10-13 07:10:22

Здравейте, нов съм във сайта както ще се забележи предполагам и ако тук не е мястото на въпросът ми то админа да го премести.Извинявам се предварително.

искам мението ви за тази комбинация

ON Gainer gold standart

ON BCAA

Tribuvar 1000

Целта ми е покачване на мускулна маса. 

Да или не 

мерси URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 61
Атанас Вакъвчиев
2017-10-18 21:43:02

Здравейте,добре сте се ореантирали към типа продукти,които трябва да взимате за покачване на маса.Може да добавите и креатин.Не съм пробвал продуктите ,които сте изброил,но мога да споделя,какво пих аз и останах доволен.Генер пих на Mex size max с вкус шоколад(вкусен,гъст и ефективен +5 кг нагоре,сравнително чисто с леко омазняване,но това зависи и от диетата),Бцаа пих на Fa nutrition/xtreme anticatabolix/(Вътре си има и глутамин,които също е важен,вкуса не е добър,поради това ,че използват по малко оцветители и овкусители,но за мен е важен ефекта.Добре възстановяват).Трибулус съм пил на Activ lab/tribu stallion/,добър е.URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 2
Zdravkov Petko
2017-11-04 23:40:45

В момента обмислям добавянето и на протеин ( аллмакс исофлекс )

мога да кажа че има ефект от 3те неща по горе изброени но явно някак  нямам търпение и искам да отчета някакво по сериозно развитие, затова ще го добавя и него ( протеина)

относно теенировките смятам че са на ставнително добро ниво.

колкото до храненето/диетата пълен минус,( работата ми не позволява мн мн свободно време) но се старая да се храня по около 3/4 пъти на ден. говоря за хранене като хранене. Не за вакуулмирани полу фабрикати и т.н

но си нямам и на идея какво защо и кога...

 

Благодаря на Атанас Вакъвчиев,за мнението и отделеното внимание.

 

 URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 1
Lola Liza
2017-12-06 17:33:26

Някой може ли да помогне с мнение за протеин Pro Antium, или да каже кой е най-добрия на пазара.. URL   
Харесвам 0

Новак
мнения - 7
Румен Гайтански
2017-12-07 09:17:09

PRO-antium е добър протеин, Но е Относително кой е най-добрият на пазара. Зависи за какво го приемате и каква е вашата цел. В PRo-antium има 10гр въглихедрати в доза от 50гр и 5гр креатин, което не го прави много подходящ при сваляне на килограми и изчистване. URL   
Харесвам 0
« 1 2 3 4