Начало BODYCONSTRUCTOR

BODYCONSTRUCTOR

 


 

Добре дошъл в най-бързоразвиващия се сайт за Бодбилдинг и Тежка Атлетика в България!

 

Регистрирай се напълно безплатно, и ще можеш да станеш част от най-новата онлайн общност за бодибилдъри, силачи и фитнес маниаци в България !

 

BodyConstructor се роди, за да Ти помогне да постигнеш целите си, да споделиш постиженията си, да Ти поднесе под нов ъгъл най-полезната и интересна информация за бодибилдинга, както и да Те надъха да не се отказваш, въпреки ВСИЧКО !

 

 

След като създадеш личен бодибилдинг профил в BodyConstructor ще получиш възможност да:

  • следиш прогреса си постоянно, чрез снимки, мерки и силови постижения
  • систематизираш своята диета, както и да въвеждаш бързо и лесно храните, които Те карат да растеш
  • систематизираш своята тренировъчна програма, както и да въвеждаш бързо и лесно упражненията и тежестите, с които тренираш
  • намираш приятели, както и да следиш прогреса им
  • да търсиш измежду база данни с над 3,500 храни, 200 хранителни добавки и 230 упражнения

 

Повече относно Идеите и Целите на BodyConstructor можеш да прочетеш ТУК

 

 


ОСНОВНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

 


МОЯТ ПРОФИЛ

 

 

Общ Преглед

 

Моят Профил


Общ преглед на Твоя профил и всички негови функционалности на един екран - Известия, активности на приятели, снимки, мускулни размери и развитие, силови постижения, хранене, тренировки и други

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Снимки

 

Моят Профил

 


В Секция "Мои Снимки" можеш да  качваш и споделяш свои снимки.  Чрез тях можеш да следиш и своето визуално мускулно развитие от различни етапи на Твоя културистичен прогрес.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Хранителен Профил

 

Моят Профил 

Препоръките на BodyConstructor за Твоите приблизителни дневни калорийни нужди (протеини, въглехидрати, мазнини и общи ккал), за които се грижи комплексен алгоритъм, базиран на всички твои данни. Също така можеш да намериш и общи препоръки за хранене и тренировки, както и статии, които  биха Ти помогнали за постигане на целите Ти.

 

 

 

 

 


 

Хранене - Дневник/Диета

 

Моят Профил

 

 В секция "Хранене" от Моя профил  можеш  да систематизираш своята  Диета, както и  да водиш дневник на  храните,  които консумираш  ежедневно. BodyConstructor ще

 изчислява общите им хранителни  стойности (протеини, въглехидрати,  мазнини и ккал).

 

 

 

 

 

 


 

Тренировки - Дневник/Програма

 

Моят Профил

 

 

 В секция "Тренировки" можеш да

 систематизираш твоята тренировъчна

 програма, както и да следиш и  споделяш ежедневно тренировъчния  ти  процес.

 

 

 

 

 

 

 


 

Приятели

 

Моят Профил

 

Тук можеш да намериш приятели и да разгледаш техните профили в BodyConstructor, да следиш прогреса им чрез снимки, хранене, тренировки, силови постижения и др. Можеш да комуникираш и обменяш опит с тях, чрез лични съобщения, коментари и др.

 

 

 

 

 

 

  

СПРАВОЧНИК

 

Храни

 

Справочник

В модула "Храни" от Справочника на BodyConstructor можеш да търсиш измежду над 3,500 храни. Освен това, можеш да видиш техните хранителни стойности като Макро и Микро-елементи, да видиш техния здравословен фактор, и да ги филтрираш по избран от Теб критерии.

 

 

 

 

 

 

 


 

Упражнения - Силови/Аеробни

 

Справочник

Тук можеш да търсиш упражнения  за жени и мъже от богата база  данни. Чрез анатомичната фигура  можеш  да избираш упражнения за  конкретна мускулна група, и  да  видиш тяхното правилно изпълнение  и натоварени мускулни групи чрез  подобробно описание  и снимки. Освен това можеш да  добавиш упражненията, които изполваш най-често към "Любими", с цел по-бързото им въвеждане в Тренировъчния Ти дневник.

 

 

 

 


 

Хранителни Добавки

 

Справочник 

 

Тук можеш да търсиш хранителни     добавки от  богата база данни, като   можеш и да ги филтрираш по   "Здравословен фактор", Тип тяло и цел. С едно натискане на бутон "Подходящи за теб", BodyConstructor ще намери само хранителните добавки, които биха допринесли за постигането на Твоите цели.

 

 

 

 

  

ГОТОВИ ДИЕТИ И ПРОГРАМИ

 

Тренировки и Диети 

Тук можеш да търсиш и избираш измежду готовите диети и тренировъчни програми на популярни спортисти и билдъри, както и измежду тези, изготвени от екипа на BodyConstructor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

НОВИНИ И ИНТЕРВЮТА

 

Новини и Интерюта 

Тук BodyConstructor ще Те информира относно последните събития и новини от сверата на бодибилдинга и силовите спортове, като също така и ще Ти провежда интервюта с известни културисти, диетолози и други професионалисти.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

СТАТИИ

 

Статии 

Най-полезните и практични статии и можеш да намериш,  разделени в 10 подраздела (Хранене, Добавки, Допинг, Тренировки, Сила, За жени, Профи подготовка, Здраве, Физиология и Други). BodyConstructor ще се стреми те да бъдат съобразени с Твоите нужди и цели, и разбира се да бъдат научно-аргументирани и интересни.

 

 

 

 

 

 


 

 

Повече за разделите и функционалностите на BodyConstructor можеш да намериш и на едноименната Facebook страница на сайта.

 

 

 Отзиви на клиентиТреньор : Диляна Кисьова
Димитър Вангелов
Отношението на Диляна е супер професионално. Подхожда винаги с грижа и професионални съвети. Интересува се как се движа с тренировните, дали спазвам хранителния режим, как се чувствам, вътрешното ми състояние. Всичко приема присърце. Благодаря и за всичко и със сигурност ще продължа работата си с нея. Препоръчвам на 100%!!!


Треньор : Мартин Трухчев
Трайчо Тодоров
От два месеца и половина съм на хранителен и тренировъчен режим за изгаряне на мазнини изготвен от Мартин Трухчев. Резултатите до момента са -10 килограма и по-добра спортна форма. Винаги, когато съм задавал въпроси за неща, които не са ми ясни съм получавал подробни отговори. От три години ходя на фитнес и мога да кажа, че сега съм в най-добрата си форма. Много съм доволен от работата ми с този треньор, мисля и за напред да се възползвам от неговите програми.
Препоръчвам го на всички!


Треньор : Марина Декова
Лилиан Георгиева
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Страхотни
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Да, много
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Да , отговаря на всичките ми въпроси
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Ако отговорът на горния въпрос е НЕ, защо?

Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем
Марина е страхотна
ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
5 - надхвърли очакванията ми
Преди
След