Начало BODYCONSTRUCTOR

BODYCONSTRUCTOR

 


 

Добре дошъл в най-бързоразвиващия се сайт за Бодбилдинг и Тежка Атлетика в България!

 

Регистрирай се напълно безплатно, и ще можеш да станеш част от най-новата онлайн общност за бодибилдъри, силачи и фитнес маниаци в България !

 

BodyConstructor се роди, за да Ти помогне да постигнеш целите си, да споделиш постиженията си, да Ти поднесе под нов ъгъл най-полезната и интересна информация за бодибилдинга, както и да Те надъха да не се отказваш, въпреки ВСИЧКО !

 

 

След като създадеш личен бодибилдинг профил в BodyConstructor ще получиш възможност да:

  • следиш прогреса си постоянно, чрез снимки, мерки и силови постижения
  • систематизираш своята диета, както и да въвеждаш бързо и лесно храните, които Те карат да растеш
  • систематизираш своята тренировъчна програма, както и да въвеждаш бързо и лесно упражненията и тежестите, с които тренираш
  • намираш приятели, както и да следиш прогреса им
  • да търсиш измежду база данни с над 3,500 храни, 200 хранителни добавки и 230 упражнения

 

Повече относно Идеите и Целите на BodyConstructor можеш да прочетеш ТУК

 

 


ОСНОВНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

 


МОЯТ ПРОФИЛ

 

 

Общ Преглед

 

Моят Профил


Общ преглед на Твоя профил и всички негови функционалности на един екран - Известия, активности на приятели, снимки, мускулни размери и развитие, силови постижения, хранене, тренировки и други

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Снимки

 

Моят Профил

 


В Секция "Мои Снимки" можеш да  качваш и споделяш свои снимки.  Чрез тях можеш да следиш и своето визуално мускулно развитие от различни етапи на Твоя културистичен прогрес.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Хранителен Профил

 

Моят Профил 

Препоръките на BodyConstructor за Твоите приблизителни дневни калорийни нужди (протеини, въглехидрати, мазнини и общи ккал), за които се грижи комплексен алгоритъм, базиран на всички твои данни. Също така можеш да намериш и общи препоръки за хранене и тренировки, както и статии, които  биха Ти помогнали за постигане на целите Ти.

 

 

 

 

 


 

Хранене - Дневник/Диета

 

Моят Профил

 

 В секция "Хранене" от Моя профил  можеш  да систематизираш своята  Диета, както и  да водиш дневник на  храните,  които консумираш  ежедневно. BodyConstructor ще

 изчислява общите им хранителни  стойности (протеини, въглехидрати,  мазнини и ккал).

 

 

 

 

 

 


 

Тренировки - Дневник/Програма

 

Моят Профил

 

 

 В секция "Тренировки" можеш да

 систематизираш твоята тренировъчна

 програма, както и да следиш и  споделяш ежедневно тренировъчния  ти  процес.

 

 

 

 

 

 

 


 

Приятели

 

Моят Профил

 

Тук можеш да намериш приятели и да разгледаш техните профили в BodyConstructor, да следиш прогреса им чрез снимки, хранене, тренировки, силови постижения и др. Можеш да комуникираш и обменяш опит с тях, чрез лични съобщения, коментари и др.

 

 

 

 

 

 

  

СПРАВОЧНИК

 

Храни

 

Справочник

В модула "Храни" от Справочника на BodyConstructor можеш да търсиш измежду над 3,500 храни. Освен това, можеш да видиш техните хранителни стойности като Макро и Микро-елементи, да видиш техния здравословен фактор, и да ги филтрираш по избран от Теб критерии.

 

 

 

 

 

 

 


 

Упражнения - Силови/Аеробни

 

Справочник

Тук можеш да търсиш упражнения  за жени и мъже от богата база  данни. Чрез анатомичната фигура  можеш  да избираш упражнения за  конкретна мускулна група, и  да  видиш тяхното правилно изпълнение  и натоварени мускулни групи чрез  подобробно описание  и снимки. Освен това можеш да  добавиш упражненията, които изполваш най-често към "Любими", с цел по-бързото им въвеждане в Тренировъчния Ти дневник.

 

 

 

 


 

Хранителни Добавки

 

Справочник 

 

Тук можеш да търсиш хранителни     добавки от  богата база данни, като   можеш и да ги филтрираш по   "Здравословен фактор", Тип тяло и цел. С едно натискане на бутон "Подходящи за теб", BodyConstructor ще намери само хранителните добавки, които биха допринесли за постигането на Твоите цели.

 

 

 

 

  

ГОТОВИ ДИЕТИ И ПРОГРАМИ

 

Тренировки и Диети 

Тук можеш да търсиш и избираш измежду готовите диети и тренировъчни програми на популярни спортисти и билдъри, както и измежду тези, изготвени от екипа на BodyConstructor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

НОВИНИ И ИНТЕРВЮТА

 

Новини и Интерюта 

Тук BodyConstructor ще Те информира относно последните събития и новини от сверата на бодибилдинга и силовите спортове, като също така и ще Ти провежда интервюта с известни културисти, диетолози и други професионалисти.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

СТАТИИ

 

Статии 

Най-полезните и практични статии и можеш да намериш,  разделени в 10 подраздела (Хранене, Добавки, Допинг, Тренировки, Сила, За жени, Профи подготовка, Здраве, Физиология и Други). BodyConstructor ще се стреми те да бъдат съобразени с Твоите нужди и цели, и разбира се да бъдат научно-аргументирани и интересни.

 

 

 

 

 

 


 

 

Повече за разделите и функционалностите на BodyConstructor можеш да намериш и на едноименната Facebook страница на сайта.

 

 

 Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Калоян Панчев
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Дълго време не намирах подходящ начин да постигна целите си и така реших да се доверя на Кирил Танев. В началото бях скептично настроен, но още с резултатите от първата седмица останах много доволен и всякакъв вид съмнения, които съм имал изчезнаха. Благодарен съм му!
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Много съм доволен!
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Доволен съм, перфекционист и изключителен професионалист!
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем

ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
5 - надхвърли очакванията ми


Треньор : Марина Декова
Веселина Маринова
Здравейте, искам да споделя моя прогрес, който успях да постигна благодарение на Марина.
След продължение на година и половина лутане в залата и невероятните ми опити с хранителния ми режим нямах голям успех. Затова реших да потърся фитнес инструктор който да ми помогне да постигна целта си. Намерих сайта bodyconstructor.com и видях снимките и дневниците на Марина и много ми хареса визията и начина и на трениране и си казах това е треньора за мен. Свързах се с нея точно преди една година и тя ми изготви режим, който почнах да следвам. Постепенно започнах да виждам промени в тялото си и напредък във фитнеса. Реших да се явя на състезание по Бикини фитнес и подготовката ми беше много трудна, но всеки път когато си писах с Маринка ми даваше сили да продължа. Тя вярваше повече и от мен, че ще успея и ще се явя в най- добрата си форма на състезанието. Трудно е да намериш треньор който да ти следи прогреса постоянно, да ти пише ден през ден, да те пита как вървят нещата за да направи точните промени. Повечето инструктори биха ти изготвили програма и после няма да се поинтересуват как вървят нещата. Напоследък получих много въпроси как е възможно да ме тренира само онлайн, нямало как да стане. Мога да ви уверя, че Марина няма да спре да ви “тормози” да и пращате снимки, клипчета на прогреса ви, да ви пише постоянно и да променя програмата докато не постигнете целта си. Няма да сбъркате ако се свържете с нея… тя е невероятен треньор и човек.
Искам да и благодаря, без нея нямаше да успея да си причиня глада и умората която изпитвах по време на подготовката ми за състезанието.
Преди
След


Треньор : Марина Декова
Мария Радославова
Здравейте! :) Искам да споделя мойте кратки впечатления от работата си с Марина. Тренирам от година и половина, но все не ми се получаваха нещата. Първо беше гладуване, след това диети и след това ми писна и започнах да си хапвам както искам. Не харесвах това, което виждам в огледалото. Видях невероятната трансформация, която е постигнала Марина със своето тяло, също така почетох и доста отзиви и реших, че тя ще бъде моят треньор. Изготви хранителния и тренировачния ми режим много грамотно. Съобрази се с всичките ми изисквания. Не ми се е налагало да гладувам. Не се чувствах лишена от нищо. Резултати имаше още на първата седмица. Подкрепяше ме и ми помагаше, когато имах затруднения и неясноти. Много съм й благодарна за всичко!
Преди
СледФитнес програми от Кирил Танев