Начало Кирил Танев
Детайли за плащане
Кирил Танев УслугиМедиа Снимки Био ОтзивиДневник Статии

 Кирил Танев

 

Кирил Танев - фитнес програми, диети, режими, отслабване, мускулна маса

Кирил Танев е треньор в най-успешната онлайн треньорска платформа - BodyConstructor  и един от най-популярните и признати специалисти в сферата на суплементирането в България. През изминалите 2 години Кирил работи с повече от 500 онлайн и 120 персонални клиенти!  Той има над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки, фитнеса и състезателния културизъм. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория "Бикини Фитнес" 2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице-балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Кирил подготвя и Линда Робертович, която завоюва второ място на WBFF Bikini Diva в Дания през 2014г. През 2015г. той стартира и продължава да води суплементарна и хранителна подготовка на ММА бойците от Combat Promotion в Англия. (за повече информация вижте видеото по-долу).

 

Също така, той води специализираната рубрика "Супер Суплементи" в единственото онлайн фитнес предаване у нас - "Супер Сериите на BodyConstructor".

 

Самият Кирил от около година и половина се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , с което доказва, че не са важни само теоретичните познания и работата с клиенти, но и възможността ни да можем да ги приложим върху себе си!

 

Повече за Кирил Танев можете да прочетете ТУК

 

✔ Всички треньорски услуги в BodyConstructor са гаранция за качество и индивидуален подход. Ако не останете доволни от тях, ние ще ви възстановим цялата сума!


 

 

 

 

 

 

 Подготовка на ММА бойците на Combat Promotion