Начало Марина Декова
Детайли за плащане
Марина Декова УслугиМедиа Снимки Био ОтзивиДневник Статии

 

Марина Декова 

 

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 6 години. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г. 

 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички.

Марина Декова е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки. 

 

 

Преди да започне да тренира сериозно, поради нездравословен начин на живот, обвързан с обездвижване и лоши хранителни навици, тя качва 15 кг. През 2009-та година решава да се върне в залата и да поправи нанесените щети върху здравето и визията си!

 

От тогава тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

Понастоящем тя се занимава с десетки клиенти ежедневно и е автор на статии в Най-бързоразвиващата се мрежа за Фитнес и Силови Спортове - BodyConstructor. Планира да продължи състезателната си кариера и да трупа практически състезателен опит, който да ѝ помогне да разшири кръгозора и солидната база от знания за Бодибилдинга.

 

Възползвайте се от нейните услуги единствено тук в BodyConstructor, като за всяка програма ще получите безплатни консултации, мотивация и съвети, а с всяка следваща ще получите отстъпка от цената ѝ!

 

Вашите запитвания към нея, можете да отправите тук: m.dekova@bodyconstructor.com

 

✔ Всички треньорски услуги в BodyConstructor са гаранция за качество и индивидуален подход. Ако не останете доволни от тях, ние ще ви възстановим цялата сума!

 


 

 

 


 

 

Марина Декова, Фитнес програми, BodyConstructor

 

Марина Декова 2016