Начало Марина Декова Услуги
Детайли за плащане
Марина ДековаТренирай с менУслугиМедиа Снимки Био ОтзивиСтатии


Онлайн групови тренировки на живо или на запис с мен


 

Аз се наслаждавам на вашия прогрес и непрекъснато желание за развитие!


Ситуацията покрай COVID19, а и удобството от това да тренираме вкъщи и да не губим излишно време, мен лично ме кара да се чувствам по-спокойна.


Затова обявявам началото на новите записвания за тренировки НА ЖИВО или НА ЗАПИС – на когото както му е кеф!

 

Ако не можеш да се включиш в графика НА ЖИВО в ZOOM всяка неделя от 18:00 ч. и всяка сряда от 18:30 ч., то на момента ще получиш запис от тренировката, така че да можеш да си я правиш в удобно за теб време и час.

 

Записите занапред ще се пращат в затворена общост през VIBER, за да няма технически проблеми и забавяния, свързани с мейлите. Самите записи ще са активни за периода на текущия срок.

 

Тренировките ще включват упражнения за горна, долна част, като вече ще включвам по-често специализирани тренировки за здрав и стегнат корем, както и повече кардио елементи.

Тренировките са подходящи и за раждали жени, тъй като работим със специализирани упражнения за прибиране на диастазата и заздравяване на тазовото дъно.


Разнообразието, правилната техника и прогреса ви ги гарантирам!

 

Всяка тренировка е с продължителност 55 минути и е разделена на няколко модула: 

 

Първи модул - съсредоточен върху проблеми в областта на гърба, раменете и коремно-поясната област, предизвикани от слабата мобилност

 

Втори модул - упражнения със собствено тегло, ластици със съпротивление и леки тежести, с акцент върху различни проблемни области (седалище, бедра, корем, гърди, гръб, рамене и ръце)

 

Трети модул – разтягания, дълбоко дишане и релаксации

 

Цената на една тренировка в пакет от 12 тренировки е 8 лв.
 


      

 

ЦЕНА: 96 лв

 

Методи на плащане:

Цена 96 лв.
 

Индивидуална тренировка на живо с мен

 


 

В продължение на 60 минути заедно ще работим по правилната техника на упражненията и правилното дишане. Ще те науча как най-точно да изпълняваш упражненията спрямо твоето тяло и твоите физически особености.

 

Персоналните тренировки се провеждат във фитнес център Coffit. Цената за използването на фитнес залата се заплаща отделно!

 

Заяви участието си на m.dekova@bodyconstructor.com или на телефон: 0884 912 538

 

                              ЗАЯВИ СВОЯТА ТРЕНИРОВКА ТУК

 


 

Цена 99 лв.