BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
3 работещи решения за мъжкото здраве
Неда Ковачева
Добавки / Здраве 04.04.2019

 

Винаги сме казвали, че човек трябва да мисли на първо място за своето здраве, а чак след това за всичко останало. И понеже ни се струва, че за тази тема се говори по-малко от необходимото, сега ще дадем 3 предложения за билки и витамини, които действат добре на мъжкия организъм и половото здраве.

 

Трибулус Терестрис

 

Tази билка действа добре на нервната система, а също така подобрява и сърдечно-съдовата дейност. Разбира се, трибулусът или "бабините зъби" е по-известен с ефекта "повишаване на либидото и сексуалната функция".

 

Комбинация: Цинк + магнезий + витамин B6

 

Тази комбинация изглежда обикновена, но всъщност е много прецизно подбрана. Цинкът участва в процеса по производство на тестостерон, а магнезият намалява умората и стимулира нервната система. Освен това има позитивен ефект и върху мускулите. А функцията на Витамин B6? Този елемент е със съществена роля в синтеза на гликоген и протеин, освен това подпомага производството на червени кръвни телца.

 

Оптимална комбинация от витамини и минерали

 

Тук по-скоро говорим за прецизно подбрана добавка, която се комбинира добре с горните две предложения и подпомага организма цялостно.

 

Можеш да вземеш този троен стак от BC SHOP още сега! Цената му е само 36 лева и е с безплатна доставка.

 

Прочети още
Автор на статията

ПРОМОЦИИ