Начало Статии Включи се в грандиозната трансформация на BodyConstructor!

Включи се в грандиозната трансформация на BodyConstructor!

28.10.2018 / Автор: Любомир Христов    Оцени
00000
Гласували:
Включи се в грандиозната трансформация на BodyConstructor!

 

Тази зима с BodyConstructor ще се случи нещо невиждано. Както вече знаеш, подготвили сме грандиозни промени, които вече започнаха да се случват. Целият сайт ще се трансформира в съвсем различна, супер иновативна и насочена към потребителя платформа.

 

Усилията ни са концентрирани към създаването на невиждан досега в България фитнес проект и сме убедени, че именно с твоя помощ ще успеем да го реализираме по най-добрия начин. Ще се появим променени, амбицирани и страшно решителни!

 

Действаме с размах и вече се носим на крилете на промяната. Знаем, че за да полетим високо, имаме нужда от помощта на нашите най-верни читатели и приятели.

 

Включи се в грандиозната трансформация на BodyConstructor и ни помогни да станем още по-добри, още по-полезни и още по-големи! Следи Facebook страницата на BodyConstructor, за да разбереш как можеш да се включиш в грандиозната трансформация!

  

 

 

                         ⬇️ ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СТРАХОТНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЕГА! ⬇️

 

 

                       


Любомир ХристовЛюбомир Христов

В BodyConstructor: ОснователГлавен Администратор, Главен редактор

 

Професия: Предприемач

 

Образование: Бизнес Администрация (ББА), "Американски университет в България", Дипломиран Фитнес Инструктор от катедрата по "Културизъм" в "Национална Спортна Академия София"

 

Интереси: Силов Трибой, Вдигане на тежести, Стронгмен, Бодибилдинг, Силов Културизъм

 

Любомир Христов се занимава активно вече над 3 години със силов трибой, а преди това няколко години със силов културизъм, здравословен начин на живот. Опитът и търсенето на онлайн възможности за следене на цялостния физически прогрес и постоянната нужда от акумулиране на нови знания, му дават силен тласък да инициира създаването на проекта BodyConstructor. Той започва идейното развитие на сайта през 2009-та година, а по-късно реализира програмната структура, бъдещото съдържание и тематична насоченост. В него заедно с останалите членове на екипа, той смята, че може да събере и систематизира на едно място най-практичната информация за бодибилдингфитнес и силовите спортове, като по този начин да допринесе за развитието и популяризирането им у нас.


 


Тагове: промяна, BodyConstructor
Добави в Svejo

Включи се в грандиозната трансформация на BodyConstructor!
Прочети още ...

Вездесъщият Енчо Керязов пред BodyConstructor:

Вездесъщият Енчо Керязов пред BodyConstructor: "Фитнесът е моят офис!"

23.07.2015 г. / автор: Любомир Христов
Това не е поредното интервю с някое величие от сферите на културизма или силовите спортове. Това интервю е с един човек, който мнозина от нас познават от интернет, и едва ...
Присъедини се към екипа на BodyConstructor!

Присъедини се към екипа на BodyConstructor!

29.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас за 2016-та година - BodyConstructor търси Специалист – Търговия със спортни храни, който да се присъедини към разрастващия се екип.     Чрез тази позиция имаш ...
Напусна ни Насър Ел Сонбати! Един истински Колос!

Напусна ни Насър Ел Сонбати! Един истински Колос!

22.03.2013 г. / автор: Master Admin
На 47 години ни напусна една от най-големите легенди на професионалния бодибилдинг от края на 90-те години - Насър Ел Сонбати. Той е починал на 20-ти Март, от бъбречна недостатъчност ...
Състезанието UNIVERSAL ATHLETE - 11 дисциплини ще покажат кой е най-цялостно развития силов атлет

Състезанието UNIVERSAL ATHLETE - 11 дисциплини ще покажат кой е най-цялостно развития силов атлет

23.07.2012 г. / автор:
На националното първенство във Варна по Културизъм и Фитнес на 9.9.2012г ще се проведе и състезанието UNIVERSAL ATHLETE. Неговата идея е да премерят сили спортисти от най-различни спортове (Фитнес, Борба, ...