Начало Статии Безплатните процедури и добавки, които не ползваме

Безплатните процедури и добавки, които не ползваме

04.06.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Безплатните процедури и добавки, които не ползваме

 

Да, правилно прочетохте. Съществуват достъпни и безплатни хранителни добавки и полезни процедури, които биха могли да подобрят здравословното ни състояние. Защо обаче не ги използваме?

 

Причините може да са най-различни - не знаем за тях, мислим, че не можем да си ги позволим, мързи ни да направим усилие, за да ги пробваме.

 

Ето някои от безплатните процедури, които не ползваме, а трябва!

 

1. Стречингът: много подценяван, той ни носи много позитиви, свързани с:

 

- правилното хранене на мускула

- регулиране на структурните постановки в мускула

- кондицията на мускула

- визията на мускула

- обхвата и разтегливостта на мускула

- намалява риска от доста неприятни контузии; цялото тяло получава мобилност

- подпомага храненето на мускула и зареждането му с кислород

           

2. Самокаляване: доказан и работещ метод. Достатъчно е да отбележим, че ледени бани се прилагат от професионалистите в повечето спортове.

 

3. Кални бани: малко известно е за нас, но кожата има свойството, както да отделя различни вещества, така и да приема такива. В места със специфични показатели на земния слой можем да намерим много полезни ефекти не само върху кожата, а върху целия организъм. Примери за такива места има около Бургас.

 

4. Полезните ни извори: в България те са често срещани. Притежават различен състав и съответно въздействие върху нас. Няколко терапии или редовните процедури определено могат да повлияят спортните ни резултати и са страхотен начин за почивка.

 

Хубаво е да се знае, че можем да третираме кожата и с други полезни субстанции.


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: здраве, процедури
Добави в Svejo

Безплатните процедури и добавки, които не ползваме
Прочети още ...

Тренировки по време на епидемия: 8 съвета за поддържане на лична хигиена

Тренировки по време на епидемия: 8 съвета за поддържане на лична хигиена

13.03.2020 г. / автор: Антон Лазаров
  Ситуацията, в която се намира светът, предизвикана от пандемичното разпространение на COVID-19, е нещо, което не бива да пренебрегваме. Независимо какво мислите за вируса, независимо каква е вашата теория, трябва ...

"Отговорни за здравето на децата" с Пламен Христов

28.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Скъпи приятели,    Както вече ви информирахме, BodyConstructor стартира преди 3 дни нов проект, насочен изцяло към децата на България.   "Отговорни за здравето на децата" е инициатива, насочена към подрастващите между 7 и 14 ...
Калцият и ролята му в човешкия организъм

Калцият и ролята му в човешкия организъм

01.02.2017 г. / автор: Master Admin
Калцият е един от най-изобилстващите минерали в човешкото тяло. Той съставлява около 1,5% от общото ни телесно тегло. Костите и зъбите на човек съдържат 99% от общото количество калций в организма. ...
Рибеното масло: Използвате ли го правилно

Рибеното масло: Използвате ли го правилно

26.06.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Ето какво трябва да знаете:  - Много хора не виждат резултати от използването на рибено масло, защото не го приемат правилно;  - Приемате твърде много Омега-6 мастни киселини;  - Приемате твърде малко Омега-3 ...