Начало Статии Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Биг Рами е новият Мистър Олимпия!

Биг Рами от Египет е номер едно! След като всяка година чуваше „ако дойдеш в по-добра кондиция ще си шампион“, Биг Рами го направи! Заедно с екипа си - Чад Никълс и Денис Джеимс постигнаха това, което толкова години се оказваше непосилно за атлета. Появиха се даже мнения, че за него генетически е почти невъзможно да излезе толкова „изчистен“ колкото очакват от него, но ето че чудото е налице – “THE WINTER IS HERE”, както каза самият той на пресконференцията. 

Вторият, Брандън Kъри също беше в доста добра кондиция, но долната му част го направи втори. Както всички коментират, при него това е изоставащо звено и то именно беше обект на работа през изминалата подготовка, но уви. Все пак той успя да победи седемкратния шампион Фил Хийт, който остана на трета позиция и това несъмнено е огромно разочарование за него.
Четвърти е Хади Чопен със страхотна физика. Мнозина смятат, че „персийският вълк“ е трябвало дори да измести Фил Хийт от третото място, но все пак две години, след като се премести от категория „212“, той държи страхотно ниво като остава в топ 4 в първите си две излизания на голямата сцена!
Челната петица допълни Уилиам Бонак от Белгия. За него можем да кажем, че винаги е в добра кондиция. Предната година взе доста по-челно място, но след като „големите момчета“ са тук този сезон и петото място е добро постижение!
Ако трябва да обобщим тази надпревара в отворената категория, можем да кажем, че имахме страхотна битка, както за първите три места, така и за челната шестица. Остава само да благодарим на любимите си атлети за показаното и да почерпим вдъхновение от техният подвиг който да пренесем на полето на собствените си постижения!


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Олимпия, BodyConstructor
Добави в Svejo

Биг Рами е новият Мистър Олимпия!
Прочети още ...

Сезон 5 на Супер Сериите приключи. Какво научихме от него?

Сезон 5 на Супер Сериите приключи. Какво научихме от него?

13.06.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
Петият сезон на първото и единствено фитнес предаване приключи с последния епизод, който беше излъчен миналата седмица, в понеделник.   Задачите, които си поставихме като основни цели бяха две:   -> Да ви вдъхновим и ...
Големият победител във второто издание на Sport Vision Супер Атлет е Ставри Ставрев

Големият победител във второто издание на Sport Vision Супер Атлет е Ставри Ставрев

04.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Неделя мина, а с нея и феноменалното предизвикателство Sport Vision Супер Атлет 2. И този път физическите способности на всички участници бяха изпитани и отведени до краен предел, за да може ...
Шампион в

Шампион в "Мъжка физика" се сбива пред фитнеса

11.06.2019 г. / автор: Петър Василев
  Едно от най-популярните лица в категория "Мъжка физика" – Андре Фъргюсън, взе участие във физическа саморазправа с посетител на фитнес залата, в която тренира.   Изплувало в интернет видео показва как състезателят ...
Еп6 на Super Live с Кирил Танев и Тони Шивачев - Как да изберем оптималния брой на повторения спрямо целите ни

Еп6 на Super Live с Кирил Танев и Тони Шивачев - Как да изберем оптималния брой на повторения спрямо целите ни

22.05.2017 г. / автор: Боряна Иванова
  Очаквайте епизод 6 от новата поредица  „Super Live” с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас. В нея ще можете да задавате всички ваши въпроси на живо и ...