Начало Статии Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

Победата на Биг Рами още кънти, но ето че не по малко интересно беше на сцената в категовия „Класически културизъм“. Обстановката беше обтегната, както на пресконференцията, така и на сцената. Точно така, напрежението се породи от факта, че шампионът от миналата година, младият Крис Бъмстед от Канада трябваше да защити титлата си срещу завърналия се шампион от 2018 година, Бриън Ансли.

Макар и със почти съвършена визия за класически културист, Крис Бъмстед имаше да дяла някои трески, а евентуална грешка в „дялкането“ щеше да бъде наказана веднага от Бриън. Какво се случи всъщност? Канадецът категорично беше се справил с „поправянето“ на гърба и краката си, представи страхотна физика и за сега изглежда недосегаем!

Що се отнася до Бриън Ансли, освен провокациите и бутането с лакти при поза „Back double biceps”, той не привлече особено вниманието, дори беше задминат от Терънс Ръфин, който взе сребърния медал.

Със сигурност много хора следят изявите на белгиеца Уестли Визърс, който е доста популярен в социалните мрежи. За съжаление той не показа качеството от снимките в интернет и на сцената и не успя да се нареди в челните позиции.


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Класик физик, Класическа физика, BodyConstructor
Добави в Svejo

Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!
Прочети още ...

Специалист съдържание - копирайтинг и социални медии

Специалист съдържание - копирайтинг и социални медии

25.04.2017 г. / автор: Боряна Иванова
  Най-популярният сайт за Фитнес и Силови спортове у нас за 2016-та година - BodyConstructor търси Специалист съдържание-копирайтинг и социални медии. Чрез тази позиция имате шанса да станете част от най-бързоразвиващия ...
Sport Definition избра своето рекламно лице!

Sport Definition избра своето рекламно лице!

25.10.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Sport Definition и BodyConstructor избраха новото рекламно лице, което ще представя ТОП брандът в България!    Конкурсът се проведе в 2 кръга, като в първия участничките трябваше да изпратят своя снимка от плажа. ...
ОЧАКВАЙ: Никола Томов и Станислав Чакъров (Aesthetic by Science) пред BodyConstructor

ОЧАКВАЙ: Никола Томов и Станислав Чакъров (Aesthetic by Science) пред BodyConstructor

20.05.2020 г. / автор: ТЕАМ BodyConstructor
  Продължаваме темата за фитнес залите у нас след извънредното положение заради коронавируса. Да, залите вече отвориха, но всички знаем, че нещата не са съвсем същите като преди.   Утре ще си поговорим ...
Честит 6ЕСТИ рожден ден на BodyConstructor!

Честит 6ЕСТИ рожден ден на BodyConstructor!

22.02.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  BodyConstructor navarshva 6est godini! Sori za latinskiq!   Извиняваме се за 6льокавицата, ама от толкова празнуване о6те не можем да се оправим. BodyConstructor успе6но навър6и 6 години! Да, първите седем все о6те ни ...