Начало Статии Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!

Победата на Биг Рами още кънти, но ето че не по малко интересно беше на сцената в категовия „Класически културизъм“. Обстановката беше обтегната, както на пресконференцията, така и на сцената. Точно така, напрежението се породи от факта, че шампионът от миналата година, младият Крис Бъмстед от Канада трябваше да защити титлата си срещу завърналия се шампион от 2018 година, Бриън Ансли.

Макар и със почти съвършена визия за класически културист, Крис Бъмстед имаше да дяла някои трески, а евентуална грешка в „дялкането“ щеше да бъде наказана веднага от Бриън. Какво се случи всъщност? Канадецът категорично беше се справил с „поправянето“ на гърба и краката си, представи страхотна физика и за сега изглежда недосегаем!

Що се отнася до Бриън Ансли, освен провокациите и бутането с лакти при поза „Back double biceps”, той не привлече особено вниманието, дори беше задминат от Терънс Ръфин, който взе сребърния медал.

Със сигурност много хора следят изявите на белгиеца Уестли Визърс, който е доста популярен в социалните мрежи. За съжаление той не показа качеството от снимките в интернет и на сцената и не успя да се нареди в челните позиции.


Антонио КостовАнтонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Класик физик, Класическа физика, BodyConstructor
Добави в Svejo

Категория “Класическа физика”! Този път битката беше за второто място!
Прочети още ...

Отговорни за здравето на децата - стартира новият проект на BodyConstructor

Отговорни за здравето на децата - стартира новият проект на BodyConstructor

25.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Няма нищо по-истинско и важно от децата. Правят те по-добър, осмислят живота ти, учат те на любов. Те са чисти, красиви и ти ги обичаш.   Искаш най-доброто за тях и ...
Be Famous! - Sport Definition търси рекламно лице и дава награди на стойност 2,000лв!

Be Famous! - Sport Definition търси рекламно лице и дава награди на стойност 2,000лв!

05.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
 Sport Definition търси теб!    Ако винаги си мечтала да бъдеш известна, да се снимаш в различни рекламни кампании, да бъдеш разпознаваемо лице и да спечелиш огромна популярност - то тогава си ...
Вашето тяло е ваша лична отговорност!

Вашето тяло е ваша лична отговорност!

19.02.2020 г. / автор: Даниел Славов
  14 март между 11:30 ч. и 12:30 ч. в Интер Експо Център, гр. София   Ако искате да се потопите в света на хранене, тренировки и ментална настройка, то не трябва да ...
Super Live с Димо Бенев – Смях в залата

Super Live с Димо Бенев – Смях в залата

09.02.2018 г. / автор: Теодора Йорданова
  Следващият епизод на Super Live ще бъде различен, комичен и ще бъде посветен на небезизвестния фитнес хумор, който съществува в един натурален и непринуден вид само по нашите ширини.   Онлайн ...