Начало Статии Нова победителка в "Бикини" категорията!

Нова победителка в "Бикини" категорията!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Нова победителка в

Наравно с другите категории стана ясно класирането и при „Бикини“ състезателките. Излишно е да споменаваме, че както всяка година на сцената имаше огромно количество грация. Друг факт, който е повече от ясен е, че на журито бе доста трудно да определи класирането.

В ТОП 10 забелязваме три състезателки (без да включваме в това число новата победителка), които са грабвали призовото място (Angelica Teixeira, Elisa Pecini, Ashley Kaltwasser) , и също така още дсоста млади и талантливи момичета, към които всяко жури е трудно да остане безпристрастно. В крайна сметка ви представяме ТОП 10 и сумите, които спечелиха атлетките от ТОП 5:

 1. Janet Layug, $50,000.

2.Jennifer Dorie, $20,000 
3. Etila Santiago Santos, $12,000 
4. Angelica Teixeira, $7,000 
5. Lauralie Chapados, $6,000 
6. Elisa Pecini

7. Ashley Kaltwasser
8. Ashlyn Brown
9. Jasmine Gonzalez
10. Breena Martinez

 


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Бикини, Олимпия, BodyConstructor
Добави в Svejo

Нова победителка в "Бикини" категорията!
Прочети още ...

Фил Хийт със 7-ма поредна титла на най-престижното състезание Mr. Olympia

Фил Хийт със 7-ма поредна титла на най-престижното състезание Mr. Olympia

18.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
    Този уикенд в Лас Вегас се проведе 53-тото издание на най-престижното състезание Mr. Olympia. В "Orleans Arena" за поредна година беше събран световният елит на бодибилдинга, а емоциите ескалираха силно ...
Мачът на века - Mакгрегър срещу Mейуедър!

Мачът на века - Mакгрегър срещу Mейуедър!

24.08.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Остават броени дни до най-очакваното спортно събитие!     Участвай в играта на BodyConstructor и спечели подаръци! Направи своята прогноза: Кой ще спечели мача на века - Макгрегър или Мейуедър?   Отговори с коментар ...
Стартира вторият сезон на „Супер Сериите” на BodyConstructor!

Стартира вторият сезон на „Супер Сериите” на BodyConstructor!

11.09.2014 г. / автор: Master Admin
Стартира вторият сезон на „Супер Сериите” на BodyConstructor!   С нови сили, нови идеи, нов екип и нови гости, на 15-ти септември стартира вторият сезон на най-гледаното онлайн предаване „Супер Сериите” (всъщност май ...
DEAL OF THE DAY в BodyConstructor – брутални оферти само за 24 часа!

DEAL OF THE DAY в BodyConstructor – брутални оферти само за 24 часа!

09.01.2020 г. / автор: Неда Ковачева
  Замисляли ли сте се колко много неща РЕАЛНО могат да се свършат в рамките на едно денонощие?   Например, можете да отидете на друг континент или можете да се ожените и да се ...