Начало Статии Нова победителка в "Бикини" категорията!

Нова победителка в "Бикини" категорията!

20.12.2020 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Нова победителка в

Наравно с другите категории стана ясно класирането и при „Бикини“ състезателките. Излишно е да споменаваме, че както всяка година на сцената имаше огромно количество грация. Друг факт, който е повече от ясен е, че на журито бе доста трудно да определи класирането.

В ТОП 10 забелязваме три състезателки (без да включваме в това число новата победителка), които са грабвали призовото място (Angelica Teixeira, Elisa Pecini, Ashley Kaltwasser) , и също така още дсоста млади и талантливи момичета, към които всяко жури е трудно да остане безпристрастно. В крайна сметка ви представяме ТОП 10 и сумите, които спечелиха атлетките от ТОП 5:

 1. Janet Layug, $50,000.

2.Jennifer Dorie, $20,000 
3. Etila Santiago Santos, $12,000 
4. Angelica Teixeira, $7,000 
5. Lauralie Chapados, $6,000 
6. Elisa Pecini

7. Ashley Kaltwasser
8. Ashlyn Brown
9. Jasmine Gonzalez
10. Breena Martinez

 


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Бикини, Олимпия, BodyConstructor
Добави в Svejo

Нова победителка в "Бикини" категорията!
Прочети още ...

Чакахме дълго, но получихме шоу! ОБЗОР на Олимпия 2020!

Чакахме дълго, но получихме шоу! ОБЗОР на Олимпия 2020!

20.12.2020 г. / автор: Антонио Костов
Форсмажорните обстоятелства, поредицата от промени на датата и мястото на събитието, както и неяснотата по време на цялата подготовка придаде специфична светлина на тазгодишната Олимпия! Със сигурност поради гореспоменатите обстоятелства ...
Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

Изпратихме с усмивка 2017-та, а ето и годишната равносметка

02.01.2018 г. / автор: Теодора Йорданова
  Скъпи приятели,   2017-та година вече е в папка „Архив“, но два дни след началото на новата 2018-та равносметката си търси място да изплува на повърхността.   Преди всичко обаче, искаме да благодарим на ...
Универсалната машина Кръстьо Тютюнджиев:

Универсалната машина Кръстьо Тютюнджиев: "За какво са ми тези мускули, ако не мога да ги ползвам?"

30.03.2013 г. / автор: Любомир Христов
Кръстьо Тютюнджиев стана победител във второто издание на състезанието "Universal Athlete", организирано от BodyConstructor и Power&Beauty. Той победи в 4 от 11 дисциплини и направи 5 втори места, а на ...
Жените на Олимпия 2014 - мускулна изящност от световна класа! Айрис Кайл е в историята, а Оксана Гришина превзе блянувания връх!

Жените на Олимпия 2014 - мускулна изящност от световна класа! Айрис Кайл е в историята, а Оксана Гришина превзе блянувания връх!

26.09.2014 г. / автор: Любомир Христов
След репортажа за мъжкото представяне на тазгодишния 50-ти юбилей на най-престижното състезание в бодибилдинга - Мистър Олимпия, продължаваме с представянето на състезателките в женските категории.     Мис Олимпия   Айрис Кайл е най-печелившият състезател в ...