Начало Статии Фитнесите отварят на четвърти февруари?!

Фитнесите отварят на четвърти февруари?!

20.01.2021 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Фитнесите отварят на четвърти февруари?!
Най-после! Петък, 22.01, 10 ч., ще се проведе среща между БАЗФ и министър Ангелов, във връзка със затвярането на фитнес заллите и щетите, които понасят собственици и потребители вследствие на този факт!
 
По предварителен план фитнесите и спортните зали трябвая да започнат работа на четвърти февруари. Следва евентуално отваряне на баровете на първи март.
 
Още се обмислят различни варианти относно моловете и различните учреждения в тях, но все още няма посочена конкретна дата.
 
Източник: btvnovinite.bg
 
 

Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: Фитнес залите
Добави в Svejo

Фитнесите отварят на четвърти февруари?!
Прочети още ...

Вече транссексуални наравно с жените в спорта!

Вече транссексуални наравно с жените в спорта!

04.02.2021 г. / автор: Антонио Костов
Една тема, която набра доста популярност в последните дни е “зелената светлина” от страна на Джо Байдън на транс-сексуални (транс-джендъри) да се състезават наравно с жените в техните състезания. Вече ...
Ивайло Христов със званието

Ивайло Христов със званието "Най-добър трибоец на Европа"

20.12.2015 г. / автор: Димо Бенев
Ивайло Христов – най-добър безекипировъчен трибоец на Европа   Накрая на годината дойде и най-голямото признание за българския силов трибой. От Европейската Федерация по Силов Трибой избраха Ивайло Христов  за безекипировъчен трибоец на ...
Super Christmas – месецът на по-големите подаръци в BodyConstructor

Super Christmas – месецът на по-големите подаръци в BodyConstructor

07.12.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Скъпи приятели,   BodyConstructor обявява месец декември за месеца на по-големите подаръци. Само по време на Super Christmas имаш възможност да избереш сертифицирани продукти за твоите цели с до -80% отстъпка и ...
Трети турнир по Силов Трибой "Джони Спорт - Храм на Силата"!

Трети турнир по Силов Трибой "Джони Спорт - Храм на Силата"!

28.03.2012 г. / автор: Димо Бенев
Третото издание на традиционния вече турнир по силов трибой за любители "Джони Спорт", премина при обичайния засилен интерес от страна на публика и участници. За втора година състезанието се проведе ...