Начало Статии Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

21.01.2021 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Здравният министър предлага да се удължи извънредната епидемична обстановка с още три месеца. Причина за тези изказвания е евентуално появяване на новият щам на COVID-19 В България. Смята се, че появата му може да повиши заболеваемостта още седем пъти. В тази връзка се очаква предложение за увеличаване на извънредната обстановка с още три месеца от първи февруари, според думите на проф. д-р Костадин Ангелов по време на заседание на здравната комисия в НС.

Източник: Novini.bg


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: мерки
Добави в Svejo

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?
Прочети още ...

Еп3 от новата поредица Super Live с Пламен Христов. Кога и как да приемаме въглехидратите?

Еп3 от новата поредица Super Live с Пламен Христов. Кога и как да приемаме въглехидратите?

02.05.2017 г. / автор: Боряна Иванова
Очаквайте епизод 3 от новата поредица „Super Live” с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас. В нея ще можете да задавате всички ваши въпроси на живо ...
3 дни до първия кафЀв петък в BodyConstructor!

3 дни до първия кафЀв петък в BodyConstructor!

20.11.2018 г. / автор: Неда Ковачева
  По случай масовите напъни на всички родни търговци да правят BLACK FRIDAY, както Бай Ганьо прави избори, екипът на BodyConstructor реши, че е време за първия национален кафЀв петък!   Каним те ...
Кевин Леврони с планове в олимпийско вдигане на тежести

Кевин Леврони с планове в олимпийско вдигане на тежести

05.04.2018 г. / автор: Теодора Йорданова
  Изглежда, че Кевин Леврони все още не е приключил.   Докато "Arnold Classic Австралия" може би е последният професионален турнир за Леврони, то това не е причина той да спира да се ...
Фил Хийт изравни рекорда на Дориан Йейтс!

Фил Хийт изравни рекорда на Дориан Йейтс!

18.09.2016 г. / автор: Master Admin
Фил Хийт изравни Дориан Йейтс в "Залата на Славата" на Мистър Олимпия взимайки 6-та статуетка "Сендоу". Получиха се някои очаквани и неочаквани размествания в ТОП 10 тази година. Друг основен акцент ...