Начало Статии Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

21.01.2021 / Автор: Антонио Костов    Оцени
00000
Гласували:
Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?

Здравният министър предлага да се удължи извънредната епидемична обстановка с още три месеца. Причина за тези изказвания е евентуално появяване на новият щам на COVID-19 В България. Смята се, че появата му може да повиши заболеваемостта още седем пъти. В тази връзка се очаква предложение за увеличаване на извънредната обстановка с още три месеца от първи февруари, според думите на проф. д-р Костадин Ангелов по време на заседание на здравната комисия в НС.

Източник: Novini.bg


Антонио Костов

 

Антонио Костов започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

Повече за услугите на Антонио Костов можете да откриете тук.


Тагове: мерки
Добави в Svejo

Извънредно положение за още още три месеца? Възможно ли е?
Прочети още ...

Загубихме символа на гигантската маса - Рич Пиана

Загубихме символа на гигантската маса - Рич Пиана

25.08.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Рич Пиана - фигурата на крайностите, човекът, спечелил любовта на феновете си със своята искреност - е починал.    Противоречивото му присъствие в света на Бодибилдинга ще остави траен отпечатък завинаги.   Ексцентричността, ...
До Вегас и назад. Новото интервю на BodyConstructor със световния шампион на IPL Ростислав Петков!

До Вегас и назад. Новото интервю на BodyConstructor със световния шампион на IPL Ростислав Петков!

17.11.2014 г. / автор: Любомир Христов
Световният шампион по силов трибой Ростислав Петков е един от най-добрите български силови трибойци за последните години, рекордьор и многократен национален шампион. Негово постижение е трибой от 758.5 кг. без ...
Декстър Джаксън обяви, че Мистър Олимпия 2020 ще е последното му състезание

Декстър Джаксън обяви, че Мистър Олимпия 2020 ще е последното му състезание

21.02.2020 г. / автор: Неда Ковачева
  Декстър Джаксън е един от най-възрастните бодибилдъри, които все още се състезават на най-високо ниво. Е, явно всичко това ще приключи след Мистър Олимпия 2020.   Джаксън е сред топ състезателите през ...
Благотворителен силов турнир

Благотворителен силов турнир "Да помогнем на Николета"

25.08.2014 г. / автор: Димо Бенев
Здравейте, Приятели! На първо място искам да Ви запозная с основната причина да организираме този турнир. За съжаление тя е неприятна, но мисля, че ако обединим сили, можем много да ...