Начало Статии Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!

Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!

06.08.2021 / Автор: ТЕАМ BodyConstructor    Оцени
00000
Гласували:
Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!

Федерация "WFF-WBBF-България" ще проведе турнир в доста по-различен и дори иновативен формат. Освен познатите ни категории, ще видим и доста непознати такива! Състезанието ще се проведе на 13 - 16 август 2021 г. в Кранево, при хотел AquaLife и ще е с международно участие и статут  “Grand Prix”.

 

Това, с което ще се отличава турнирът, ще са няколкото нови категории. Участие ще могат да вземат малки и големи, опитни и нетолкова напреднали любители на спорта. Ето ги и въпросните нововъведени категории:

  • Категория „Трансформация“: в нея ще вземат участие хора постигнали голяма промяна в телесните си пропорции. Участниците ще дефилират по бански или шорти (по избор) и ще представят своя снимка, която да бъде гарант и база за оценяване  на осъществената трансформация. Категорията ще е разделена на мъже и жени.
  • Категория „Детски фитнес“: ще има участници от 7 до 14 г. Те ще дефилират по бански костюми и под музикален съпровод. Съчетанието на децата следва да съответства на възрастта им. Различни акробатични движения биха подобрили тяхната оценка. Тук също ще дефилират както момчета, така и момичета.
  • Категория „Фитнес мама“: тук участие ще вземат жени с повече от едно раждания. Не се изискват специални пропорции на участничките свързани с изявена мускулатура или завишена спортна форма. Дамите ще бъдат оценявани според тяхната красива визия и ще дефилират с рокли и обувки на висок ток.
  • Категория „Фешън модел“: тук участничките ще дефилират с рокля по избор и обувки по избор, като също няма да се изисква видим тренировъчен стаж или изявена мускулатура.

Повече информация може да получите от официалния анонс на вицепрезидента на федерацията за България - Пламен Христов качен на фейсбук страницата на федерацията в България.

 

Заявки могат да бъдат подавани на сайта или фейсбук групата на федерацията за България.

 


 


ТЕАМ BodyConstructor

Тагове: фитнес, културизъм, ново, Пламен Христов, WFFB
Добави в Svejo

Нова федерация по културизъм идва у нас със състезание в Кранево!
Прочети още ...

Василена Василева е новият треньор в екипа на BodyConstructor!

Василена Василева е новият треньор в екипа на BodyConstructor!

20.10.2016 г. / автор: Лора Горовска
      Скъпи читатели, фенове и потребители, с радост искаме да ви съобщим, че треньорската ни платформа продължава да се разширява. Към екипа на BodyConstructor се присъединява персоналният треньор Василена Василева! Василена е икономист ...

"Отговорни за здравето на децата" с Пламен Христов

28.09.2017 г. / автор: Теодора Йорданова
  Скъпи приятели,    Както вече ви информирахме, BodyConstructor стартира преди 3 дни нов проект, насочен изцяло към децата на България.   "Отговорни за здравето на децата" е инициатива, насочена към подрастващите между 7 и 14 ...
Боянка Костова смаза конкуренцията за поредна европейска титла във вдигането на тежести!

Боянка Костова смаза конкуренцията за поредна европейска титла във вдигането на тежести!

13.04.2016 г. / автор: Радина Симеонова
Боянка Костова смаза конкуренцията за поредна европейска титла във вдигането на тежести!   Българката Боянка Костова триумфира с поредната си европейска титла на шампионата по вдигане на тежести във Фьорде, Норвегия. 22-годишната ...
Брендън Къри е

Брендън Къри е "Мистър Олимпия" 2019! (ВИДЕО)

16.09.2019 г. / автор: Неда Ковачева
  Брендън Къри е новият носител на титлата "Мистър Олимпия" след провелото се през този уикенд състезание в Лас Вегас. 36-годишният американец е първият шампион, роден в Тенеси, който печели титлата ...