Начало Статии Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!

Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!

15.09.2015 / Автор: Любомир Христов    Оцени
Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!

Вчера във видео Кай Грийн сподели, че няма да може да участва на Мистър Олимпия поради дисквалификация (късна регистрация за участие). Това звучи не само странно, но и доста нелепо. Основният претендент за титлата от няколко години насам и основен съперник на сегашния шампион, Кай Грийн (или щабът му) е закъснял да се регистрира за състезанието, на което се очакваше (поне по негови думи) да детронира Фил Хийт. Кай наскоро пусна и своя линия хранителни добавки и дрехи "Dynamik Muscle", което според някои се е оказало пречка пред неговото участие.

 

Разбира се, всичко това предизвика и ще предизвиква огромно цунами от коментари и дискусии защо и как наистина се е стигнало до тук - има ли някаква конспирация срещу Кай, някакви други интереси, които са му попречили да се състезава, или всичко е плод на невнимание и техническа грешка. Кай определено изглежда разстроен от всичко случващо се в момента, но кой е виновен за всичко това - за момента не можем да знаем.  Едно анонимно мнение в сайта www.doyoueven.com разказва, че всичко това е свързано с пускането на марката "Dynamik", която не е била допусната до Експото на Мистър Олимпия. Според същия този източник всичко това е целенасочена кампания, която се стреми да притисне Кай до ръба и да го извади от най-популярното събитие не само като търговец, но и като състезател.

От една страна отстъствието му наистина ще разстрои и разгневи неговите хиляди почитатели, но от друга - ще отвори възможността на нови състезатели да атакуват голямата финална шестица на Олимпия 2015!

 

Ето и част от това, което Кай сподели в своето видео "Вътрешни мисли" (по-долу):Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!

"Мистър Олимпия 2015 наближава, но аз все още не мога да осъзная, че няма да ми бъде позволено да участвам. Имах възможността да видя много е-мейли и съобщения, с които хората ме питат за това как се е стигнало до тук... Нека да кажа нещо - има толкова много неща, които се случват зад кулисите, които няма да мога да споделя с вас. Тези неща все още се случват в този момент, но аз не мога да ви ги кажа. Това е тест за моята решимост и чувство за лична отговорност към това да бъдa тук в този момент и да се намирам в тази позиция, лице в лице с тази действителност, според която няма да имам възможността да се състезавам на Олимпия 2015.... Нека просто да кажа следното: Инвестирал съм повече от 20 години от моя живот в идеята и вярването, че мога да отида на Олимпия и да дам най-доброто от себе си, независимо от опозицията, независимо от това, което се говори, независимо от общите вярвания - на сцената и извън нея.... Но моето решение е да отвърна като шампион и да се опитам да представя по-добрата мисъл относно какво значи всичко това за мен... Не можеш да стигнеш толкова далеч, до този момент - и просто да спреш! Не се случват така нещата!..... Аз не съм жертва и те не могат да ме пречупят!"


Повече от размислите на Кай, можете да видите във видеото по-долу.

 

 


 

 

Любомир Христов

 

В BodyConstructor: Основател, Главен Администратор, Главен редактор

 

Професия: Предприемач

 

Образование: Бизнес Администрация (ББА), "Американски университет в България", Дипломиран Фитнес Инструктор от катедрата по "Културизъм" в "Национална Спортна Академия София"

 

Интереси: Силов Трибой, Вдигане на тежести, Стронгмен, Бодибилдинг, Силов Културизъм

 

Любомир Христов се занимава активно вече над 3 години със силов трибой, а преди това няколко години със силов културизъм и здравословен начин на живот. Той е шампион (кат.до 100кг) на най-известния турнир по силов трибой за любители "Джони Спорт - Храм на Силата" за 2014г., вице-републикански шампион по силов трибой без екипировка за 2014г, и бронзов медалист в движението клек на републиканското първенство без екипировка през 2013г.

 

Опитът и търсенето на онлайн възможности за следене на цялостния физически прогрес и постоянната нужда от акумулиране на нови знания, му дават силен тласък да инициира създаването на проекта BodyConstructor. Той започва идейното развитие на сайта през 2009-та година, а по-късно реализира програмната структура, бъдещото съдържание и тематична насоченост. В него, заедно с останалите членове на екипа, той смята, че може да събере и систематизира на едно място най-практичната информация за бодибилдинг, фитнес и силовите спортове, като по този начин да допринесе за развитието и популяризирането им у нас.

Всички статии и интервюта на Любомир Христов можете да прочетете тук

 

 


 


Любомир ХристовЛюбомир Христов

В BodyConstructor: ОснователГлавен Администратор, Главен редактор

 

Професия: Предприемач

 

Образование: Бизнес Администрация (ББА), "Американски университет в България", Дипломиран Фитнес Инструктор от катедрата по "Културизъм" в "Национална Спортна Академия София"

 

Интереси: Силов Трибой, Вдигане на тежести, Стронгмен, Бодибилдинг, Силов Културизъм

 

Любомир Христов се занимава активно вече над 3 години със силов трибой, а преди това няколко години със силов културизъм, здравословен начин на живот. Опитът и търсенето на онлайн възможности за следене на цялостния физически прогрес и постоянната нужда от акумулиране на нови знания, му дават силен тласък да инициира създаването на проекта BodyConstructor. Той започва идейното развитие на сайта през 2009-та година, а по-късно реализира програмната структура, бъдещото съдържание и тематична насоченост. В него заедно с останалите членове на екипа, той смята, че може да събере и систематизира на едно място най-практичната информация за бодибилдингфитнес и силовите спортове, като по този начин да допринесе за развитието и популяризирането им у нас.


 


Тагове: Мистър Олимпия, Олимпия, Кай Грийн, Фил Хийт, Митове, Скандали, Културизъм, Състезания, Новини, Професионалисти
Добави в Svejo

Кай Грийн отпада от Мистър Олимпия, броени дни преди надпреварата!


Напреднал
мнения - 187
Херкулес Зевс
2015-09-15 14:32:31

Това сериозно ли е или е поредния американски трик за вдигане на рейтингите?URL   
Харесвам 0

Админ
мнения - 185
Forum Admin
2015-09-16 09:37:27
Не можем да знаем и едва ли ще разберем със сигурност (поне сега). Дано истината излезе на яве.


URL   
Харесвам 0

Платинен Потребител
мнения - 551
Цветан Петров
2015-09-16 09:39:40
И изведнъж се изгуби интригата...


URL   
Харесвам 0

Мастер Админ
мнения - 595
Любомир Христов
2015-09-16 11:11:12

Лично мое мнение е, че има нечий маркетингови намерения в цялата ситуация. Свикнали сме да гледаме американски драми във всяка сфера. Било то от страна на организаторите или на Кай има нечий стремеж към това да се вдигне шум. Едва ли ще разберем истинската причина сега, но това не е случайна грешка.URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 70
асен драгнев
2015-09-16 12:12:00

Пуснете залози за ръста на Dynamik от днес нататък:)))URL   
Харесвам 0

Платинен Потребител
мнения - 551
Цветан Петров
2015-09-16 12:12:59

Значи за мен Кай до този момент нямаше шанс, но след изтеклите снимки щеше да ми е интересно да го видя. В крайна сметка всичко е бизнес и както знаем от културизма, като цяло не се печели. Така че нищо чудно да си е една реклама на неговите стоки.URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 207
Петър Василев
2015-09-17 13:56:38
Според мен вече няма да го видим на Олимпия. Жалко е...


URL   
Харесвам 0

Напреднал
мнения - 148
Владислав Любомиров
2015-09-18 15:43:39
Едно е на снимки, съвсем друго е на сцена


URL   
Харесвам 0Прочети още ...

Какво и как да ядем преди сцената, и веднага след кантара?

Какво и как да ядем преди сцената, и веднага след кантара?

17.02.2012 г. / автор: Дилян и Владимир Борисови
За тези от вас, които се състезават или са решили да се състезават, вече би трябвало да са наясно, че храненето в последните дни преди състезанието е от изключителна важност. ...
С много атлетизъм, сила, бързина и взрив премина второто издание на Универсален Атлет!

С много атлетизъм, сила, бързина и взрив премина второто издание на Универсален Атлет!

27.02.2013 г. / автор: Master Admin
С много атлетизъм, сила, бързина и взрив премина второто издание на Универсален Атлет. 14 участници премериха сили в най-универсалното състезание, което чрез 11 дисциплини излъчи най-всестранно развития атлет. Организатори на ...