Начало Статии За Жени Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!
Състезатели

Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!

13.05.2016 / Автор: Master Admin    Оцени
00000
Гласували:
Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!
BodyConstructor

 

Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!

 

Този сезон, освен многобройните си персонални клиенти, нашият треньор Марина Декова подготви и няколко състезатели за Турнур по Културизъм и Фитнес 2016 в град Пловдив. Кристина Василева и Рада Витанова дебютираха в категория Жени Бикини фитнес над 169 см, като Рада се класира на девето място, а Кристина влезе в първата петица, сред конкуренция в лицето на Биляна Йотовска. Виолета Валентинова се състезава в категория Жени Бикини фитнес до 163 см и също беше дебютантка.

 


Ето и техните истории, разказани от първо лице

 

Кристина Василева


"С Марина тренираме от февруари 2015, като до ноември 2015 имах щастието да съм ѝ от персоналните клиенти. След това, като по-напреднала, продължихме консултациите онлайн. Помня, че първата седмица тренирахме, след това мисля че 2 седмици не се бяхме виждали и на 4-тата не можа да ме познае. Бях свалила огромно количество килограми за моята физика. Безкрайно задоволена от резултатите, продължихме да тренираме, докато един ден не ѝ казах: „Мислиш ли, че имам това което е нужно, за да изляза на сцена?“. И естествено, като един перфектен професионалист, тя го прие като своя мисия, не само като моя мечта.

 

На два пъти обстоятелствата ме подтикваха да се откажа. Тренирането за сцена е различно от нормалните тренировки. Там се изисква много повече прецизност и отдаденост. Въпреки, че бях на границата, тя не спря да вярва в мен и да ме подкрепя и мотивира. Това е нещо, което не мога никога да забравя.

 

За самото състезание тя се подготвяше наравно с мен и още 3 момичета. За някой, който не се е подготвял, това нищо няма да говори, но емоциите, които изпитваш в тези последни седмици са неописуеми. Изпадаш в депресии, изпадаш в хистерии, ту се смееш, ту плачеш, винаги си гладен, жаден, нещастен, щастлив (рано сутрин, когато се погледнеш в огледалото), уморен, изтощен... много тежко с две думи. За един човек да поеме отговорност за себе си е почти непосилно, а тя тренираше себе си и още 3-ма човека + стотиците ѝ клиенти онлайн. Това само по себе си говори за отдадеността и организираността на Марина. Тя предаде своя опит от 3 „излизания“ назад на мен и моите колежки, и ние нямаше нужда да мислим за нищо друго, освен тренировки и собственото си представяне. Само тук искам да вмъкна нещо много важно, но заслужено за споменаване: ако искате да се готвите с Марина знайте, че тя никога няма да одобри да вземете нещо, което ще ви навреди в дългосрочен план. При нея подготовката е напълно чиста, само с одобрени и често - билкови добавки, без така наречения „зоб“. Така, че скролнете надолу, вижте снимките на хората, дали своя отзив за нея. Всичко това е постигнато с храна, пот и малко БЦАА. Нищо повече!

 

И ако сте решили да не четете словоизлиянията ми, а да видите реална промяна, все пак снимките говорят повече от хиляди думи:"

кристина василева

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


 

Рада Витанова

 

10 месеца. Това е времето, което ми отне подготовката за Турнир Пловдив, в категория бикини фитнес, с помощта на Марина Декова.

Тренирам от много години- къде сериозно, къде просто да има някакво движение...Целта ми беше да се отърва от мазнините, (трупани с години от различни експерименти, диети...дори за 3 години бях ′суровояд′, после веган). Нещо някъде ми куцаше. Реших да си потърся инструктор. Този път жена. Държах много да има ′портфолио′ от клиенти, които е променила... Да има реални хора със снимки ′преди и след′. Започнах да се ровя из нета и....

 

Как ′стигнах′ до нея? Чрез сайта на BodyConstructor, попадайки на епизодите за "Супер промяната". Тогава реших да ѝ пиша. Не мислех, че ще прояви интерес, камо ли да ме вземе. Но Марина ми отговори на мейла. Ден- два по- късно си направихме среща.

 

Какво да ви кажа?! Започнахме съвместна работа от юни месец- режими, тренировки, добавки. За всеки един въпрос относно хранененто (тук искам да вметна, че нито за миг не съм се чувствала гладна и не съм гладувала!!!) и суплементирането, тя ми отговаряше ясно и обясняваше кое, какво, как, защо...Всички онези съмнения и скептицизъм, които ме връхлитаха в тази насока, бидеха бързо разяснени. А, потенето оставаше за мен.

 

Подхожда търпеливо, когато не съм в кондиция и дори и тогава съумява да ме мотивира да продължа и да дам най- доброто от себе си.

Работи на професионално ниво, отдадена много, на това което върши и ние (клиентите) ′намазваме′ от това.

Това, което се опитвам да ви кажа е, че трябва да ѝ се доверите, за да имате завидни резултати.

Благодарение на нея успях да се видя в друга светлина. Не говорим само за физическата промяна, която настъпва, но и за менталната. По пътя към сцената научаваш много за себе си и за хората, които те подкрепят. И Марина е една от тях.

 

Забавлявах се така както никога до сега. Емоциите извираха от мен- заразявах с усмивката си и доброто насторение, всички в обкръжението ми. Запознах се с много хора, с които споделяме една и съща страст, с други станахме приятели. Това нямаше да се случи, ако Марина не бе повярвала в мен и не ми помогна да направя първите крачки за здравето си, за външния си вид и самочувствието си.

Освен да ѝ благодаря и да ѝ изкажа признателност- друго не знам!

Ето и снимките ми преди/след. Мисля, че те казват много повече за професионализма на Марина, отколкото аз бих могла да изразя с думи"

рада витанова

 


 

Виолета Валентинова

 

Здравейте, приятели! Мисля, че е време и аз да дам своя положителен отзив за работата и професионализма на Марина Декова, с която работим заедно вече почти 6 месеца. Имах нужда от треньор и добра подготовка за предстоящите състезания тогава и се обърнах към нея и нито за минута не съжалих. Тя се оказа най-добрият избор в живота ми. Подготовката протече чудесно, защото с нея се работи много лесно, компетентна и умна е, има високи познания в сфера и ги прилага върху клиентите си. Целта ни беше да запазим доколкото се може мускулната маса и да изгорим излишните мазнини, но ние постигнахме не само това, а и много повече. Оформихме цялостно мускулатурата, постигнахме симетрия и правопропорционалност между горна и долна част, както и открихме слабите ми места и работихме усърдно за подобряването им. Знам, че имаме още много работа, но и знам, че тяло не се гради за ден, а всеки ден с постоянство, воля и отлична находчивост, а това може да се постигне само с човек като нея, който умело различава и познава физиката, метаболизма, правилното изпълнение на точните упражнения и хранителния режим, който е необходим в случая. Искам искрено да и благодаря и да и кажа, че се гордея с нея, с това че я познавам и че работим заедно, както и с видимите резултати, които постигнахме въпреки, че бяхме притиснати от време и безброй други ангажименти и приготовления свързани със състезанието. Много съм доволна и горещо я препоръчвам на всички, които имат нужда не само от професионалист, който да им помогне в борбата с извайването на красиво тяло, но и от чудесен човек, който ще бъде до тях и ще ги подкрепя през целия път на трансформация. Благодаря ти, Марина. Обичам те и се надявам скоро отново да пуша тук за теб и да радвам посетителите на сайта с нашите още по- големи успехи и впечатляващи резултати и знам, че това ще стане продължавайки да работя и да се доверявам именно на теб!"

 

виолета валентинова


 


Тагове: турнир пловдив, състезание, подготовка, културизъм, бикини фитнес, марина декова, състезатели
Добави в Svejo

Състезателите на нашия треньор Марина Декова и тяхното представяне на Турнир Пловдив 2016!
Прочети още ...

Кои са съдиите в журито на Супер Промяна Сезон 2?

Кои са съдиите в журито на Супер Промяна Сезон 2?

01.09.2016 г. / автор: Лора Горовска
  Любомир Христов, Пламен Христов и Тони Шивачев са съдиите в безкомпромисното жури на Супер Промяна Сезон 2.   Всяка седмица треньорите Марина Декова, Румен Спецов и Кирил Танев ще номинират по ...
Как можем да ограничим отлагането на мазнини, когато се стремим към съвършено тяло?

Как можем да ограничим отлагането на мазнини, когато се стремим към съвършено тяло?

05.12.2015 г. / автор: Марина Декова
Ежедневно в работата си комуникирам с десетки клиенти на живо и онлайн. По-голяма част от тях имат за цел да се справят с излишните килограми, кои повече, кои по-малко, това ...
Емоции, нови постижения и съвети от великите спортисти на SN PRO в Москва!

Емоции, нови постижения и съвети от великите спортисти на SN PRO в Москва!

28.11.2016 г. / автор: Master Admin
Tазгодишното фитнес експо SN PRO - EXPO 2016 беше с наситена и разнообразна програма! Организаторите бяха поместили голяма част от семинарите още в първия ден, та да се чуди човек на ...
Да се храним ли за двама по време на бременността? (Част 2)

Да се храним ли за двама по време на бременността? (Част 2)

12.09.2013 г. / автор:
Казахме доста за повишените калорийни нужди през бременността и последващия период на кърмене (lactation). Очертахме общите насоки за това с колко да увеличим приема на храна през втория и третия ...