Начало Пламен Христов
Детайли за плащане
Пламен ХристовУслугиМедиа Снимки Био ОтзивиСтатии

 

Пламен ХристовПламен Христов е най-новият oнлайн треньор и специалист в BodyConstructor. Пламен е и многократен шампион по класически културизъм, както и майстор на спорта. Три пъти е финалист на световни първенства - 6-то място в Унгария през 2012 г., 4-то място в Мексико през 2014 г. и отново 4-то място в Салвадор през 2015 г.

 

Той има повече от двадесет и пет години опит във фитнес залите и изготвянето на хранителни режими. От 7-годишен не е спирал да тренира и да експериментира със своето тяло и различни тренировъчни практики.

 

 

Пламен смята, че ключът към ползотворното трениране е човек да има мотивация и ясна цел. Според него в основата на заниманията със спорт трябва да стои разбирането за смисъла от упражняване на тялото и философията на двигателната активност. Той се стреми да помага в тренировките и в създаването на правилни хранителни навици както на състезатели, така и на абсолютно начинаещи.

 

В сферата на бодибилдинга Пламен печели няколко шампионски титли. През 2012 г., 2013 г., 2014 г. и 2015 г. той става шампион на България по класически културизъм мастър категория оупън. През 2013 г. става вицешампион на страната по класически културизъм в категория до 175 см, а през 2014 г. и 2015 г. вече е шампион в същата категория. Три пъти е финалист на световни първенства - 6-то място в Унгария през 2012 г., 4-то място в Мексико през 2014 г. и отново 4-то място в Салвадор през 2015 г. Пламен Христов е „Майстор на спорта по културизъм и фитнес“

 

„Тренирането не е акт, тренирането е път с начало и без край... Път, който иска да бъде извървявян днес, утре, всеки ден, отново и отново, от хора със сърца и дух“.