BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинВитамини, билки, здравеФокус и концентрацияAMIX Taurine
AMIX
Taurine
(0 отзива)
26.00лвкупи
Разфасовка
Количество
  • Поддържа баланса на кръвна захар
  • Регулира кръвното налягане
  • Подпомага функциите на черния дроб
  • Подобрява настроението
  • Подпомага сърдечно-съдовата система
  • Антиоксидантно действие
  • Подпомага нервната система
  • Защитава клетъчните мембрани
Taurine
26.00лв 26.00лв
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Описание

AMIX Taurine е формула с мощно енергизиращо действие, подходяща за увеличаване на силата, издръжливостта и концентрацията по естествен начин.

 

Тауринът е полу-основна аминокиселина, която играе важна роля за функциите на сърцето, белите кръвни клетки, централната нервна система и скелетните мускули. Тауринът е компонент на всички други аминокиселини и съставлява над 50% от аминокиселините в сърцето. Той стабилизира клетъчните мембрани в мозъка и сърцето и има важна роля за правилния метаболизъм.

 

Тауринът има няколко основни функции и действа подобно на креатина в посока задържане на вода и увеличаване на обема на клетките. По този начин той осигурява хидратация, стимулира синтеза на протеини и съдейства за увеличаване на мускулната маса.

 

Тауринът подпомага храносмилането и усвояването на мастноразтворими витамини и намалява нивата на вредния холестерол. Той участва в различни метаболитни процеси, включително усвояването на глюкоза. По този начин тауринът помага за поддържане на здравословно тегло, а също така регулира нивата на натрий, калий, калций и магнезий в организма.

 

Тауринът е най-разпространената аминокиселина в сърцето и активно подпомага сърдечно-съдовата дейност. Освен това той стимулира умствената дейност и подобрява настроението.

 

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1-2 капсули 30-60 минути преди тренировка.

 

Опаковка:
120 капсули
 
Количество в 1 доза:
1 капсула
 
ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
Отзиви

Отзиви

Напиши отзив
Брандът

Подобни продукти

BODYCONSTRUCTOR в социалните мрежи

Виж Всички

СУПЕР ПРОМОЦИИ

Към промоциите